Προβλέψεις για την Εβδομάδα 5 – 11 Νοεμβρίου 2018

weekly horoscope

Προβλέψεις για την Εβδομάδα 5 – 11 Νοεμβρίου 2018

 

Κριός

Η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιό σας από τις 6/11 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε καινοτομίες και αλλαγές με μοναδικούς τρόπους τους επόμενους 4 μήνες. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον Σκορπιό στις 7/11, σηματοδοτεί εξελίξεις στα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά όνειρά σας αλλά και να βάλετε τάξη στα συναισθηματικά σας. Το σημαντικότερο γεγονός ωστόσο είναι η μετακίνηση του Δία στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει για 13 μήνες περίπου. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε, να ερευνήσετε και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Γνωριμίες με άτομα από ξένες χώρες, ένας γάμος ή ακόμα και η μόνιμη διαμονή σε μια άλλη χώρα είναι δυνατά κατά τη διάρκεια αυτής της επιρροής.

Ταύρος

Η “προσωρινή” αποχώρηση του Ουρανού από το ζώδιό σας στις 6 Νοεμβρίου και για ένα περίπου τετράμηνο, σας δίνει την ευκαιρία να μελετήσετε ξανά τα σχέδιά σας και να πάρετε αποφάσεις που πλέον καθοδηγούνται από την ισχυρή σας διαίσθηση. Οι σχέσεις αποκτούν επίσης σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού στις 7/11. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι πιθανό να συνάψετε μια νέα σχέση ή να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας με το σύντροφό σας. Τέλος, η είσοδος του Δία στον Τοξότη από τις 8/11 και για 13 περίπου μήνες, σηματοδοτεί μια σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σας, που μπορεί να προέρχεται από κληρονομιές, επιστροφή φόρων ή αποπληρωμή δανείων. Μια εγκυμοσύνη αυτό το διάστημα είναι επίσης πιθανή.

Δίδυμοι

Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό από τις 6 Νοεμβρίου και για τους επόμενους τέσσερις μήνες, πρόκειται να φέρει αλλαγές στο φιλικό σας περιβάλλον. Επανένωση με άτομα που έχουν βγει από τη ζωή σας αλλά και επαφές με νέα εκκεντρικά άτομα θα σας επηρεάσουν και θα αλλάξουν τα κριτήριά σας ως προς την επιλογή των φίλων σας. Αλλαγές θα υπάρξουν ωστόσο και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7/11, σας παρακινεί να εξετάσετε νέες προτάσεις συνεργασίας, να αναζητήσετε ένα νέο περιβάλλον ή ακόμα και να παραιτηθείτε από μια εργασία που δεν σας ικανοποιεί. Τέλος, η είσοδος του Δία στον Τοξότη από τις 8/11 και για τους επόμενους 13 μήνες περίπου, ευνοεί τις σχέσεις σας και πρόκειται να “πυροδοτήσει” νέες γνωριμίες σε όσους είστε ακόμα αδέσμευτοι. Για τους δεσμευμένους προμηνύει μια ευχάριστη περίοδο με το σύντροφο ή και την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

Καρκίνος

Από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι τον Μάρτιο του 2019, έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας καθώς η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό, πρόκειται να δημιουργήσει νέες προκλήσεις αλλά και να σας παροτρύνει να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές. Το γεγονός ότι κάθε νέο σας εγχείρημα έχει δυνατότητες επιτυχίας, επιβεβαιώνεται και από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7/11 στο ζώδιο του Σκορπιού. Η Νέα Σελήνη επιπλέον, αυξάνει το ρομαντισμό σας και σας επιτρέπει να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία αν είστε αδέσμευτοι. Τέλος η νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Τοξότη από τις 8/11 μέχρι τις 2/12/2019 θα φέρει νέες επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν αποκλείεται μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να προέλθει από το εξωτερικό.

Λέων

Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό από τις 6/11 μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019 προσφέρεται για να εξετάσετε εκ νέου τους στόχους σας και να δημιουργήσετε μια νέα ανεξαρτησία που θα σας ταιριάξει περισσότερο. Η πιθανότητα να εγκατασταθείτε σε άλλη χώρα είναι επίσης κάτι που θα σας απασχολήσει σοβαρά. Η Νέα Σελήνη στις 7/11 ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, γεγονός που ευνοεί αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και βελτίωση των σχέσεων με τους οικείους σας. Τέλος, η νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Τοξότη από τις 8/11, εγκαινιάζει μια περίοδο δημιουργικότητας, διασκεδάσεων και ρομαντισμού που θα διαρκέσει περίπου 13 μήνες. Το διάστημα αυτό όλες οι υποθέσεις σας θα έχουν θετική έκβαση, ενώ κάποιοι από σας θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση από την επιτυχία των παιδιών σας.

Παρθένος

Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό από τις 6/11 μέχρι τον Μάρτιο του 2019, στρέφει το ενδιαφέρον σας σε μια οικονομική υπόθεση που σας απασχολεί τα τελευταία επτά χρόνια και που πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία. Το διάστημα αυτό θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας, αφού θα καταφέρετε να λάβετε ό,τι σας ανήκει. Αυτό μπορεί να είναι μια επιστροφή φόρου, μια κληρονομική ή νομική υπόθεση ή και μια διατροφή. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7/11 θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Τέλος, η είσοδος του Δία στον Τοξότη από τις 8/11, σας βοηθά να βρείτε την οικογενειακή αρμονία. Μέχρι και τις 2/12/2019 που θα παραμείνει εκεί, μπορεί να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σας λόγω γάμου ή τοκετού. Δεν αποκλείεται επίσης να πραγματοποιηθεί μια αγοραπωλησία.

Ζυγός

Η επιστροφή του Ουρανού στο πολικό ζώδιο του Κριού βάζει στο στόχαστρο τις σχέσεις από τις 6/11 μέχρι και τις αρχές Μαρτίου 2018. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία κι αυτό σημαίνει πως όσοι διατηρείτε σχέσεις με άτομα που σας καταπιέζουν, θα θελήσετε να απελευθερωθείτε μια για πάντα. Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα εντελώς ξεχωριστά που θα σας στιγματίσουν. Η επιρροή αυτή αφορά περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Ζυγού. Η Νέα Σελήνη στις 7/11 επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας κι έτσι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η είσοδος του Δία στον Τοξότη από τις 8/11 και για τους επόμενους δεκατρείς μήνες περίπου, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και ομιλητικούς. Το συγκεκριμένο διάστημα θα κάνετε πιο εύκολα νέες γνωριμίες, θα αποκτήσετε νέες γνώσεις και επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε περισσότερο.

Σκορπιός

Η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού από τις 6/11 και μέχρι τις αρχές Μαρτίου, σηματοδοτεί εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Το διάστημα αυτό, η ανάγκη να κάνετε καινοτομίες και να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα γίνει έντονα αισθητή κι έτσι δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην ίδρυση μιας δικής σας επιχείρησης ή να ξεκινήσετε μια νέα εργασία που σας επιτρέπει να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 7 του μήνα, σας γεμίζει με περίσσεια ενέργεια που την διοχετεύετε με τον καλύτερο τρόπο στους τομείς που σας απασχολούν. Από τις 8 Νοεμβρίου και για τους επόμενους 13 μήνες η διέλευση του Δία από τον τομέα των οικονομικών σας, υπόσχεται αύξηση των αποδοχών σας όχι μόνο χάρη στις προσπάθειές σας αλλά και εξαιτίας αυξημένων ευκαιριών και προτάσεων.

Τοξότης

Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό από τις 6/11 σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και σας φέρνει εξαιρετικές ιδέες και “εμπνεύσεις” για ένα καλύτερο μέλλον. Παρά το γεγονός ότι η επιρροή αυτή ευνοεί την αισθηματική σας ζωή, δεν αποκλείεται να μπείτε σε “έννοιες” και διλήμματα, καθώς θα υπάρξουν αυξημένες γνωριμίες με εξίσου ενδιαφέροντα και αξιόλογα πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη στις 7 που διαμορφώνεται στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σάς κάνει περισσότερο πνευματικούς και εσωστρεφείς και σας μαθαίνει να χρησιμοποιείτε την εσωτερική σας δύναμη προς όφελός σας. Το σημαντικότερο γεγονός για σας ωστόσο, είναι η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στο δικό σας ζώδιο μετά από 12 χρόνια, που σηματοδοτεί μια περίοδο ανάπτυξης και επέκτασης σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Αιγόκερως

Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό από τις 6/11 μέχρι τις αρχές Μαρτίου, σηματοδοτεί ξαφνικές αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το διάστημα αυτό μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι αναζητάτε μια αλλαγή που θα είναι λυτρωτική για σας. Δεν αποκλείεται ωστόσο αυτή η “λύτρωση” να είναι καθαρά ψυχολογική και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από “φαντάσματα” του παρελθόντος και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη.  Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 του μήνα, είναι ιδανική για να διευρύνετε ή να ανανεώσετε τον φιλικό σας κύκλο. Οι νέες φιλίες που θα δημιουργηθούν θα είναι συνώνυμες με νέες ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν πόρτες ή θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε σχέδια. Η ένταξή σας σε μια νέα ομάδα ή συλλογική δραστηριότητα έχει επίσης να σας προσφέρει πολλά. Τέλος, στις 8/11 ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2019. Το διάστημα αυτό θεωρείται ένα διάστημα “προετοιμασίας”, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να ερευνήσετε πεδία και τομείς που σας ενδιαφέρουν και να απελευθερωθείτε από ανασφάλειες ώστε να είστε πανέτοιμοι για δράση τον Δεκέμβριο του 2019 που ο Δίας θα περάσει πλέον στο ζώδιό σας.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός επανέρχεται στο ζώδιο του Κριού στις 6 του μήνα και σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα προβληματικά σημεία που φρενάρουν την πρόοδό σας και να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που θα σας ανοίξουν το δρόμο. Μέχρι το Μάρτιο του 2019 είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και απρόσμενες ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Η Νέα Σελήνη στις 7/11 σας επιτρέπει να κάνετε μια επαγγελματική επανεκκίνηση, να πετύχετε τα σχέδια και τους στόχους σας και να απογειώσετε την καριέρα σας. Τέλος, η είσοδος του Δία στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη από τις 8/11, βοηθά να γνωρίσετε νέα ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία θα δημιουργήσετε φιλικές σχέσεις. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 θα έχετε αυξημένη δημοτικότητα αλλά και ευκαιρίες για πολλά ταξίδια.

Ιχθύες

Με την επιστροφή του Ουρανού στον Κριό από τις 6/11 έχετε ίσως την τελευταία ευκαιρία να βρείτε έξυπνους και ξεχωριστούς τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δεδομένου ότι ο Ουρανός ευνοεί την έρευνα και την εργασία σε πρωτοποριακούς τομείς, οποιαδήποτε “έμπνευση” θα αποδειχθεί πολύ θετική. Εξίσου θετική είναι και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 του μήνα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσετε τομείς που σας ενδιαφέρουν, να αποκτήσετε νέες γνώσεις, να ταξιδέψετε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με τη συμβολή ισχυρών φίλων. Τέλος, στις 8 του μήνα, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας περνάει στο ζώδιο του Τοξότη από όπου “ενεργοποιεί” τον τομέα της καριέρας σας. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 που θα παραμείνει εκεί, αναμένεται μεγάλη επαγγελματική πρόοδος, καθώς ο Δίας θα συμβάλει στην ταχύτερη επίτευξη των στόχων σας.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)