Προβλέψεις για την Εβδομάδα 26 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Προβλέψεις για την Εβδομάδα 26 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2018

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Ήλιου – Δία που προμηνύει εύνοια και τύχη σε όλες τις υποθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια επαγγελματική ευκαιρία από το εξωτερικό ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για εκπαιδευτικό σκοπό ή για ψυχαγωγία. Όσοι έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου, θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού την 1η Δεκεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει ξαφνική ρήξη. Τις 2 πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Ίσως χρειαστούν κάποιες αναθεωρήσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου – Δία στις 26 Νοεμβρίου υπόσχεται πολλαπλές ευκαιρίες για κέρδη. Η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας και έχετε τη δυνατότητα να μελετήσετε τυχόν επενδύσεις που θα αποδειχθούν κερδοφόρες. Γενικότερα τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν με κάποιο “μαγικό” τρόπο και έγκειται σε σας να κάνετε μια σωστή διαχείριση ώστε να βγείτε μια και καλή από την κρίση που αντιμετωπίζετε. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 2/12 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Παρότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε πτώση στο συγκεκριμένο ζώδιο, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε κατάματα την πορεία των σχέσεών σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σε συνδυασμό με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή  στο ίδιο ζώδιο από την 1η Δεκεμβρίου, δεν αποκλείεται να επανέλθει μια σχέση από το παρελθόν στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου – Δία που διαμορφώνεται τη Δευτέρα ευνοεί τον τομέα των σχέσεών σας κι έτσι είναι πολύ πιθανό την εβδομάδα που ακολουθεί να κάνετε κερδοφόρες επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και να εξασφαλίσετε την αρμονία στην αισθηματική σας ζωή. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει μια σημαντική σχέση στους αδέσμευτους Διδύμους. Την 1η Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στον τομέα της εργασίας σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που δουλεύετε ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή σας. Καλό θα είναι μέχρι τις 6 του μήνα να μην εμπλακείτε σε ίντριγκες ή συγκρούσεις με τους συναδέλφους. Εξάλλου η είσοδος της Αφροδίτης στον ίδιο τομέα από τις 2/12 μέχρι τις 7/1/2019 βοηθά στην δημιουργία ενός αρμονικού κλίματος. Το διάστημα αυτό συνιστάται να προσέξετε τη διατροφή σας ώστε να μην πάρετε επιπλέον βάρος.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου – Δία – Ερμή στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, βελτιώνει τις συνθήκες στον τομέα της εργασίας σας, αυξάνει την πελατεία σας και σας επιτρέπει να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μια νέα επαγγελματική πρόταση είναι επίσης πιθανή. Την 1η Δεκεμβρίου ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο περνάει και η Αφροδίτη την επόμενη μέρα. Έτσι, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, θα έχετε χρόνο για απολαύσεις και διασκεδάσεις και θα περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, μπορούν να κάνουν μια αξιόλογη γνωριμία αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείονται και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν.

Λέων

Η καινούργια εβδομάδα εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σας, κατά την οποία μπορείτε να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα αλλά και να απολαύσετε οικονομικές επιτυχίες. Όσοι από σας διαθέτετε ένα ταλέντο μπορείτε τώρα να το αναδείξετε ή και να το εκμεταλλευτείτε για να βγάλετε κέρδος. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από την 1η Δεκεμβρίου επαναφέρει οικογενειακά προβλήματα τα οποία ζητούν λύσεις. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης που θα βρίσκεται στον ίδιο τομέα από τις 2/12 μέχρι και τις 7/1/2019 μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και να επαναφέρετε την αρμονία, αρκεί φυσικά να το επιθυμείτε.

Παρθένος

Θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας επιφυλάσσει η εβδομάδα που ακολουθεί. Η σύνοδος Ήλιου – Δία στον Τοξότη την Δευτέρα προμηνύει ευχάριστες στιγμές με οικεία σας πρόσωπα και γενικότερα αυξημένη δραστηριότητα στο σπίτι που μπορεί να σχετίζεται με μια ανακαίνιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου ή πολλές επισκέψεις που θα γεμίζουν ευχάριστα το χρόνο σας. Από την 1η Δεκεμβρίου γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί, γεγονός που σας βοηθά να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφό σας αλλά και να δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Παρθένους θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες που θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας. Αδέσμευτοι και δεσμευμένοι, καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας κυρίως αν πρόκειται να υποσχεθείτε κάτι, καθώς με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. 

Ζυγός

Μια εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες ξεκινά για σας. Ήλιος, Δίας και ανάδρομος Ερμής στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας χαρίζουν μια ευφράδεια που σας βοηθά να πείσετε τους πάντες για τα πάντα. Είναι επομένως μια καλή περίοδος για να διαπραγματευτείτε επαγγελματικές προτάσεις και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό από την 1η Δεκεμβρίου από τη μία μπορείτε να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν, από την άλλη όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην τα εξανεμίσετε χωρίς το καταλάβετε. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 2/12 μέχρι και τις 7/1, θα έχετε ευκαιρία να κερδίσετε αρκετά ώστε να ξοδέψετε σε πράγματα που σας ευχαριστούν, να ψωνίσετε δώρα για τους αγαπημένους σας ή και να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας.

Σκορπιός

Το σύμπαν σας προστατεύει αυτή την εβδομάδα κι έτσι μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Η σύνοδος Ήλιου – Δία στον τομέα των οικονομικών σας, πρόκειται να αυξήσει τις αποδοχές σας ή και να σας φέρει έσοδα από πολλαπλές πηγές. Εξίσου θετικές προοπτικές  αναμένονται στα αισθηματικά σας όπου η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σας και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε έτοιμοι να την “υποδεχτείτε”. Ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχουν πιθανότητες για την έναρξη μιας σημαντικής σχέσης. Μια εγκυμοσύνη για τους δεσμευμένους του ζωδίου είναι επίσης πιθανή. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 2/12 μέχρι και τις 7/1/2019, είναι η κατάλληλη περίοδος να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

Τοξότης

Με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σας, η ερχόμενη εβδομάδα σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και “φορτωμένη”. Ο Ήλιος και ο Δίας σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, υπάρχει όμως ο κίνδυνος είτε να ξεπεράσετε τα όριά σας, είτε να “τεμπελιάσετε” και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε, καθώς οι προσπάθειες που κάνετε αυτό το διάστημα, θα έχουν μακροχρόνια θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον 12ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας την 1η Δεκεμβρίου, αλλά και η διέλευση της Αφροδίτης από τον ίδιο τομέα από τις 2/12 μέχρι τις 7/1, θα δραστηριοποιήσουν το υποσυνείδητό σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία σας τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Τοξότες, μια ρομαντική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτό το διάστημα, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Τρεις πλανήτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που υποδεικνύει ότι αυτή την εβδομάδα έχετε έναν φύλακα-άγγελο στο πλευρό σας σε όλες τις δραστηριότητές σας. Δεν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού δεν σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας, αλλά επικεντρώνεστε στα σημαντικά θέτοντας εφικτούς στόχους. Από την 1η Δεκεμβρίου το σκηνικό αλλάζει καθώς ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Σκορπιό και οι διασκεδάσεις επανέρχονται ενώ δεν αποκλείεται και η αναβίωση παλιών φιλικών δεσμών. Η Αφροδίτη από τις 2/12 μέχρι και τις 7/1 ευνοεί επίσης τις κοινωνικές επαφές αλλά και την επίτευξη των στόχων σας.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου – Δία που ανοίγει την αυλαία της καινούργιας εβδομάδας αποτελεί εγγύηση για την θετική πορεία των υποθέσεών σας. Φίλοι και ανώτερα στελέχη υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας, γεγονός που μπορεί να σημάνει και την αύξηση των εισοδημάτων σας. Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ωστόσο στον τομέα των οικονομικών σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα έξοδά σας, καθώς φαίνεται να βρίσκεστε σε μια περίοδο που δεν υπολογίζετε τα χρήματα και αυτό ίσως το πληρώσετε αργότερα. Την 1η Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της καριέρας σας και σας δίνει την ευκαιρία να εντοπίσετε τυχόν λάθη και να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον ίδιο από τις 2/12 μέχρι και τις 7/1 προμηνύει μια ευχάριστη περίοδο για την σταδιοδρομία σας όπου μπορείτε να σημειώσετε αξιόλογη επιτυχία.

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου – Δία διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας, γεγονός που προμηνύει επαγγελματικές ευκαιρίες, το τετράγωνο ωστόσο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σας με τους δυο πλανήτες αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή, περιπλέκει κάπως τα πράγματα. Με λίγα λόγια η επιτυχία δεν έρχεται εύκολα στο δρόμο σας και ίσως κάποιες φορές νιώσετε απογοήτευση καθώς μετά από κάθε εμπόδιο που ξεπερνάτε, εμφανίζεται ένα άλλο. Η κατάσταση βελτιώνεται από την 1η Δεκεμβρίου που ο Ερμής επιστρέφοντας στο ζώδιο του Σκορπιού σας βοηθά να εντοπίσετε λάθη και παραλείψεις και να απαλλαγείτε από την ανασφάλεια. Επιπλέον, με τη διέλευση της Αφροδίτης από το ίδιο ζώδιο από τις 2/12 μέχρι τις 7/1 ανακτάτε την αισιοδοξία σας και μπορείτε πια να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *