Προβλέψεις για την Εβδομάδα 22-28 Οκτωβρίου 2018

πανσέληνος σκορπιός

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Οκτωβρίου 2018

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 καθώς και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24, προμηνύουν μια σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σας. Θέματα που σχετίζονται με φόρους, δάνεια, κέρδη ή κληρονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν για ένα μήνα. Με την συμμετοχή του Ουρανού και του Κρόνου στον χάρτη της Πανσελήνου, μπορείτε να περιμένετε ξαφνικά έσοδα που δεν τα περιμένετε, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσετε και ένα τυχερό παιχνίδι. Αν σκέφτεστε επαγγελματικές αλλαγές, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να τις πραγματοποιήσετε. Στον αισθηματικό τομέα θα επιδιώξετε να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το διάλογο.

Ταύρος

Η είσοδος του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού από τις 23, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην προσωπική σας ζωή, τις σχέσεις και το γάμο. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 24, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε τα όνειρα σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να πραγματοποιήσετε ό,τι επιθυμείτε. Εξάλλου, η ανάγκη σας για ελευθερία θα γίνει πιο έντονη, γεγονός που θα σας παρακινήσει να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη δραστηριότητα. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για την προσωπική σας Πανσέληνο που συμβαίνει μια φορά το χρόνο και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Κρόνο, εγγυώνται ξαφνικές επιτυχίες που ωστόσο θα έχουν μακροχρόνια οφέλη. Αλλαγές θα κάνετε και στην εμφάνισή σας, υιοθετώντας ένα στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο ή ξεκινώντας μια υγιεινή διατροφή που θα τονώσει τον οργανισμό σας.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10 και για έναν ολόκληρο μήνα, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας, το εργασιακό περιβάλλον και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Δεδομένου ότι στον ίδιο τομέα βρίσκεται και η ανάδρομη Αφροδίτη, πολλοί από σας, θα θελήσετε να δρομολογήσετε αλλαγές ειδικά αν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάνετε. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια αποτίμηση των γεγονότων και να αποφασίσετε αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες. Δεν αποκλείεται για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας να λάβετε μια κρυφή υποστήριξη (ηθική ή υλική) που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Η συμμετοχή του Ουρανού και του Κρόνου, ευνοεί τη διερεύνηση επενδύσεων που θα αποφέρουν κέρδος.

Καρκίνος

Μια ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για σας, καθώς ο Ήλιος περνά στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 στο οποίο θα παραμείνει για ένα μήνα. Όλο αυτό το διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα χαρούμενο, διασκεδαστικό αλλά και δημιουργικό. Όσοι ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες ή είστε καλλιτέχνες θα έχετε αυξημένη προβολή και σημαντική αύξηση των αποδοχών σας. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ίδιο τομέα επίσης είναι πιθανό να αναβιώσουν παλιές αγάπες ή να κάνετε γνωριμίες που θα σας εξιτάρουν. Κάποιοι από σας είναι πιθανό να ασχοληθείτε επαγγελματικά με ένα χόμπι σας το οποίο θα σας αποφέρει κέρδος. Εξάλλου, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24 στο ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε νέες στρατηγικές και να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας. Η συμμετοχή του Ουρανού σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους αλλά και δημοφιλείς και ευνοεί τις επαφές με άτομα που σας εμπνέουν να προχωρήσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε αυτό το διάστημα, θα έχει μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα χάρη στη θετική επιρροή του Κρόνου.

Λέων

Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον, συνεχίζουν να απασχολούν και αυτή την εβδομάδα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23 σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν που απαιτούν την προσοχή σας. Κάποιοι από σας ίσως θελήσετε να μετακομίσετε, να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή να κάνετε επισκευές που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Η Πανσέληνος στις 24/10 διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας και αποτελεί έναν προάγγελο μετασχηματισμών και αλλαγών στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως θελήσετε να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας, ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή του Ουρανού να φέρει απρόσμενες νέες ευκαιρίες που εγγυώνται μια νέα ευημερία.

Παρθένος

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10 και για έναν ολόκληρο μήνα, τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας και βοηθά να “φωτίσετε” θέματα της ζωής σας που είναι ασαφή. Σχέσεις με συγγενείς, αδέλφια, στενό περιβάλλον θα αποσπούν την προσοχή σας όλο αυτό το διάστημα. Σύντομα ταξίδια επίσης θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στις 24, ευνοεί τις επαφές με άτομα από άλλη χώρα, τα μακρινά ταξίδια ενώ είναι πιθανό σε κάποιους να φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη από εργασίες που σχετίζονται με μακρινά μέρη. Όσοι έχετε νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα σε εκκρεμότητα, αυτό το διάστημα θα ολοκληρωθούν προς όφελός σας. Με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Κρόνου, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια εκπαίδευση που θα αλλάξει τη ζωή σας ή να δεχτείτε μια ξαφνική πρόταση γάμου ενώ δεν αποκλείεται και η πιθανότητα μιας απρόσμενης αλλά ευπρόσδεκτης εγκυμοσύνης.

Ζυγός

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10 στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Για ένα μήνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη, μπορείτε να λάβετε χρήματα που σας οφείλουν, μπορεί όμως επίσης και να χάσετε χρήματα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα αναζητήσετε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο μπορεί να τα καταφέρετε ή και όχι. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24, επηρεάζει και αυτή τα οικονομικά σας, αλλά τα οικονομικά που σχετίζονται με κεφάλαια τρίτων. Δάνεια, κληρονομικές, επενδύσεις, ασφαλιστικές εισφορές ή διατροφή, είναι θέματα που θα φωτίσει το φως του γεμάτου φεγγαριού. Το πιθανότερο είναι αυτές οι υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά ίσως και με μια σημαντική βοήθεια που θα λάβετε. Ένα νέο πάθος, μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και τοκετός είναι επίσης πιθανά.

Σκορπιός

Με την είσοδο του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο από τις 23 του μήνα, επικεντρώνεστε περισσότερο στον εαυτό σας, στην εμφάνισή σας και στους μελλοντικούς στόχους. Για έναν ολόκληρο μήνα θα κάνετε σημαντικές αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις για να προετοιμαστείτε για ένα νέο τρόπο ζωής. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την επόμενη μέρα στο πολικό ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, ζητήματα που θα σας απασχολήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Όσοι είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική γνωριμία αυτό το διάστημα, ενώ όσοι έχετε σχέση ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Νέες συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες θα δημιουργηθούν και ίσως κάποιοι από σας βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο μαζί με το σύντροφό σας.

Τοξότης

Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό από τις 23/10 και για ένα ολόκληρο μήνα, σας κάνει περισσότερο μοναχικούς και εσωστρεφείς. Το διάστημα αυτό θα αναλογιστείτε τους στόχους, τις επιτυχίες και τα λάθη σας ώστε να χαράξετε τις μελλοντικές κινήσεις σας. Πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να μην εύκολη, ωστόσο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να προγραμματίσετε τη δράση που θα αναλάβετε τον επόμενο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας. Το γεγονός ότι η  Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σας, μπορεί να σας φέρει κάποιες νέες προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να μελετήσετε. Δεν αποκλείεται ωστόσο να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας σας, γεγονός που μπορεί αρχικά να σας ενοχλήσει. Τέλος το ερχόμενο δεκαπένθημερο είναι κατάλληλο για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή ή εντάσσοντας στην καθημερινότητά σας τον αθλητισμό.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10 και για έναν ολόκληρο μήνα, τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε το φιλικό κύκλο σας, να δημιουργήσετε καινούργιες παρέες ή και να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα. Με τη συμμετοχή της ανάδρομης Αφροδίτης είναι επίσης πιθανό να επιστρέψουν και κάποιοι παλιοί φίλοι. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να αξιολογήσετε τις επιθυμίες σας και να μελετήσετε πώς θα τις επιτύχετε. Ιδιαίτερη θετική επιρροή στη ζωή σας θα έχει και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24, καθώς σας προικίζει με δημιουργικότητα ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να απολαύσετε διασκεδάσεις. Ένας απρόσμενος έρωτας είναι πολύ πιθανός για τους αδέσμευτους του ζωδίου αν και όλοι σας θα βιώσετε ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Εύνοια και σε τυχερά παιχνίδια.

Υδροχόος

Η πορεία του Ήλιου από τον Σκορπιό από τις 23/10 και για έναν ολόκληρο μήνα, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας ο οποίος έτσι κι αλλιώς σας απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα. Δεδομένου ότι εκεί βρίσκεται και η ανάδρομη Αφροδίτη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε σοβαρά λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ή και να βλάψουν το κύρος σας. Ωστόσο, αν παραμείνετε συνεπείς και εργατικοί θα δείτε τις θετικές εξελίξεις που περιμένετε. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24, σηματοδοτεί απρόσμενες εξελίξεις στο οικιακό / οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά να μετακομίσετε, να κάνετε μια αγοραπωλησία ή να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση. Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, επενδύσετε σε ποιοτικά πράγματα που θα αντέξουν στο χρόνο.

Ιχθύες

Η Ήλιος περνάει στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 23/10 στον οποίο θα παραμείνει για έναν ολόκληρο μήνα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό διάστημα, κατά το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποίησετε στόχους και όνειρα, να εκπαιδευτείτε πάνω σε κάποιο τομέα που σας ενδιαφέρει ή να προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι που αποτελεί όνειρο ζωής. Επαφές με ξένα άτομα ευνοούνται επίσης. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24, ευνοεί γενικά τις συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που θα σας ιντριγκάρουν και θα σας τονώσουν. Μέσα από γνωριμίες που θα προκύψουν με ασυνήθιστους τρόπους το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα ανακαλύψετε πρόσωπα που σας ταιριάζουν απόλυτα και με τα οποία μπορείτε να αναπτύξετε μια μακροχρόνια φιλία. Εύνοια υπάρχει επίσης σε δουλειές που σχετίζονται με το διαδίκτυο.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)