Προβλέψεις για την Εβδομάδα 19-25 Νοεμβρίου 2018

ζώδια 19-25 νοεμβρίου 2018

Προβλέψεις για την Εβδομάδα 19-25 Νοεμβρίου 2018

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, γεγονός που σας γεμίζει ενέργεια και αισιοδοξία. Προσέξτε ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22/11 και για έναν μήνα έχει θετική επιρροή στην επίτευξη των στόχων σας, αυξάνει τη φιλομάθειά σας και διεγείρει την επιθυμία σας να ταξιδέψετε και να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς ενώ είναι πιθανό να συνάψετε σχέσεις με άτομα από άλλες χώρες. Στις 23/11 διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων η οποία μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Για το επόμενο δεκαπενθήμερο λοιπόν θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας ώστε να αποφευχθούν οριστικές ρήξεις.

 

Ταύρος

Ο τομέας των οικονομικών σας είναι αυτός που σας απασχολεί περισσότερο κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Με το τετράγωνο Άρη-Δία που αποκορυφώνεται την Τρίτη ίσως έχετε υπερβολικές προσδοκίες οι οποίες αν τελικά δεν επιτευχθούν ίσως οδηγήσουν σε ρήξεις. Αυτό είναι πιο πιθανό αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με φιλικά πρόσωπα.  Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22/11 και για έναν μήνα τονίζει όχι μόνο τα οικονομικά σας αλλά και ένα παθιασμένο που έρωτα που υπάρχει στη ζωή ή που πρόκειται να έρθει αυτό το διάστημα. Οικονομικές συγκρούσεις προμηνύει και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23/11 οι οποίες όμως θα διευθετηθούν θετικά κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

Δίδυμοι

Με την είσοδο του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Τοξότη από τις 23/11 και για ένα μήνα το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους σας αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα που είναι ο γάμος, ενώ αν είστε ήδη παντρεμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας. Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 23/11 είναι πιθανό να δημιουργήσει μια σύγκρουση ανάμεσα στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα και θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας ώστε να βρείτε την ισορροπία. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο οι αδέσμευτοι του ζωδίου.

 

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην εργασία και την καθημερινότητά σας αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να έχετε αυξημένο φόρτο εργασίας και θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις προκειμένου να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Παρόλο που διαθέτετε αυξημένη ενέργεια και ζωτικότητα καλό θα είναι να μην  υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας ώστε να διατηρήσετε ακμαία την σωματική και ψυχική σας υγεία. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την Παρασκευή και θα σας επηρεάζει για δυο εβδομάδες, σας παροτρύνει σε μια εσωτερική αναζήτηση που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα σχέδιά σας ή και να μελετήσετε κάποιες νέες ιδέες.

 

Λέων

Μια θετική περίοδος ξεκινά για σας από αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη στις 22/11. Για έναν ολόκληρο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο, να ασχοληθείτε με το σύντροφό ή και τα παιδιά σας καθώς και με καλλιτεχνικές, δημιουργικές ή αθλητικές δραστηριότητες που σας τονώνουν. Η Πανσέληνος στις 23/11 σας παροτρύνει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να δώσετε τέλος σε μια σχέση που δεν έχει προοπτικές ή να ξεκινήσετε μια νέα σημαντική σχέση. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι είτε συναισθηματική είτε φιλική.

 

Παρθένος

Η ενέργειά σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια από αυτή την εβδομάδα, καθώς οι αστρολογικές συνθήκες ευνοούν την αντιμετώπιση προβλημάτων που χρειάζονται λύση. Ειδικά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη από τις 22/11 και για ένα μήνα, ίσως αποφασίσετε μια νέα διαμόρφωση του χώρου σας που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας τις γιορτινές μέρες. Η Πανσέληνος στις 23/11 διαμορφώνει δύσκολες όψεις και είναι πιθανό να δημιουργήσει μια ανισορροπία μεταξύ της δουλειάς και της οικογένειας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να νιώσετε ότι είναι καιρός να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να σας ταλαιπωρούν.

 

Ζυγός

Έντονη κινητικότητα αναμένεται αυτή την εβδομάδα καθώς ο τρίτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Παρόλο που η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22/11 ευνοεί επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις, το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, ίσως δημιουργήσει παρεξηγήσεις, προστριβές ή και αποπροσανατολισμό. Γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να αποφύγετε νέες γνωριμίες ή διαπραγματεύσεις και να μείνετε προσκολλημένοι σε άτομα που σας γνωρίζουν και ξέρουν να χειριστούν τις “διακυμάνσεις” σας. Η Πανσέληνος στις 23/11 επίσης μπορεί να επιφέρει διαφωνίες, συγκρούσεις και αδιέξοδες συζητήσεις. Το επόμενο δεκαπενθήμερο επίσης δεν ενδείκνυται για ταξίδια.

 

Σκορπιός

Τα χρήματα είναι η πρωταρχική σας έννοια την εβδομάδα που ακολουθεί. Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22/11 και για έναν ολόκληρο μήνα, αυτό που θα σας απασχολήσει είναι το πώς θα βελτιώσετε τα εισοδήματά σας ή θα βρείτε νέες πηγές εσόδων. Όσον αφορά βέβαια τις νέες πηγές ο ανάδρομος Ερμής δεν συνιστά να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες καθώς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχουν διάρκεια. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23/11 κάνει πιο έντονα τα συναισθήματά σας και σας δημιουργεί την επιθυμία να κάνετε μια επένδυση. Καλό είναι να το σκεφτείτε καλύτερα καθώς οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες και ίσως απογοητευτείτε.

 

Τοξότης

Μια ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά για σας, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας εγκαινιάζει τη νέα προσωπική σας χρονιά με την άφιξη των γενεθλίων σας. Με αυξημένη ενέργεια μπορείτε να εκτελέσετε τα σχέδιά σας, ωστόσο το ενδιαφέρον σας μάλλον θα επικεντρωθεί στις σχέσεις σας. Έτσι, θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας στο σύντροφό σας ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο. Σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας υποδεικνύει και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται  στις 23/11 και σας επηρεάζει για δεκαπέντε μέρες. Το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να πυροδοτήσει και το τέλος μιας σχέσης που δεν σας καλύπτει ώστε να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε κάτι νέο. Προσοχή χρειάζονται και οι επαγγελματικές σχέσεις.

 

Αιγόκερως

Ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας είναι ιδιαίτερα ενεργός αυτή την εβδομάδα, γεγονός που υποδεικνύει μια περίοδο εσωτερικών αναζητήσεων περισσότερο παρά εξωτερικής δραστηριότητας. Με την είσοδο του ζωοδότη Ήλιου στον ίδιο τομέα από τις 22/11 και για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να αναλογιστείτε την πορεία σας και να βάλετε μια νέα τάξη στη ζωή σας. Με την Πανσέληνο στις 23/11 ωστόσο, ίσως αποκομίσετε κάποια οφέλη από τα μέχρι τώρα επιτεύγματά σας μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Οι ηλικιωμένοι Αιγόκεροι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, θα δουν σημαντική βελτίωση αυτό το διάστημα.

 

Υδροχόος

Η ενέργειά σας στρέφεται στο φιλικό περιβάλλον αυτή την εβδομάδα καθώς θα θελήσετε να συμμετάσχετε πιο ενεργά σε συλλογικές δραστηριότητες και να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22/11 και για έναν ολόκληρο μήνα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στις φιλικές σχέσεις αφού η παρουσία του ανάδρομου Ερμή μπορεί να κλονίσει κάποιες σχέσεις ή να επαναφέρει στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν με τα οποία θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος στις 23/11 σας δίνει την ευκαιρία να φλερτάρετε περισσότερο, να ξεκινήσετε νέες ερωτικές ιστορίες ή να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο με τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Επιτυχία αναμένεται σε όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

 

Ιχθύες

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας ο ανάδρομος Ερμής και από τις 22/11 και ο Ήλιος βρίσκονται στον τομέα της καριέρας σας. Με αυτές τις επιρροές νιώθετε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για να ενισχύσετε τα επαγγελματικά σας και να βελτιώσετε την εικόνα σας  ενώ πραγματικά θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες από τις οποίες θα επωφεληθείτε. Η Πανσέληνος στις 23/11 επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο ίσως προκύψουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας ή αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες επισκευές που θα σας κοστίσουν.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *