Προβλέψεις για την εβδομάδα 15-21 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια, εβδομάδα

Ωροσκόπια Εβδομάδα 15-21 Οκτωβρίου 2018

Κριός

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να λύσετε θέματα που εκκρεμούν, να δείτε σχέδια που έχετε ξεκινήσει να προχωρούν ή να ολοκληρωθεί μια διαπραγμάτευση που κάνετε εδώ και καιρό. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 15, προσφέρεται για να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε συνεπείς και υπεύθυνοι ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους. Προσοχή και στο φιλικό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη σε θετική όψη προς το δικό σας ζώδιο, γεγονός που σας κάνει αισιόδοξους και σας δίνει δύναμη και πίστη να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να εξελιχθείτε. Η σύνοδος του Ερμή με την δική σας Αφροδίτη εγγυάται θετικές εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα αισθηματικά σας. Επιπλέον το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στις 19, ευνοεί τις σχέσεις με το φιλικό περιβάλλον καθώς και τις καινούργιες γνωριμίες, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει μια ερωτική προσέγγιση από ένα φιλικό πρόσωπο. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα έχετε περισσότερα κέρδη τώρα.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 15 του μήνα και φέρνει αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας αλλά και στην καθημερινότητά σας. Κάποιοι από σας ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιστρέψετε σε μια δουλειά που κάνατε στο παρελθόν ή να μελετήσετε μια πρόταση από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις καθώς η “πεσμένη” ψυχολογία σας αυτή τη στιγμή ίσως σας παρασύρει σε εσφαλμένες ενέργειες. Επιπλέον το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 19, συνιστά να είστε ρεαλιστές και να μην παρασυρθείτε από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Σελήνης – Κρόνου που διαμορφώνονται στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω. Η όψη αυτή σας φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες που ζητούν λύση. Ξεκούραστοι από την ανάπαυλα του Σαββατοκύριακου, μπορείτε να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με πιο πρακτικό μυαλό, και να επιδείξετε διπλωματία ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη τη Δευτέρα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο παλιές αισθηματικές υποθέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας οι πλανητικές διαμορφώσεις σας βοηθούν να πετύχετε τα σχέδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσετε και ένα ταξίδι.

Λέων

Η εβδομάδα που ξεκινά σας βρίσκει πολύ δραστήριους και πανέτοιμους να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό τομέα, ωστόσο τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σας ίσως τελικά σας φανούν “βουνό”. Αν και προτιμάτε την ανεξαρτησία σας, δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που είναι πρόθυμα να σας την προσφέρουν. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη τη Δευτέρα είναι πιθανό να βγάλει οικιακά προβλήματα που απαιτούν έξοδα, γεγονός που θα σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε περιττές σπατάλες γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρειαστεί να διευθετήσετε αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις. Αποφύγετε επίσης αγοραπωλησίες ακινήτων.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Σελήνης – Κρόνου σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση προς το ζώδιο σας, γεγονός που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα στις σχέσεις σας αλλά και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη τη Δευτέρα, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς αλλά καλό είναι να φιλτράρετε όσα ακούτε ώστε να μην πέσετε σε παγίδες. Προς το τέλος της εβδομάδας οι αδέσμευτοι του ζωδίου, έχουν την ευκαιρία να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με οικογενειακές υποχρεώσεις που μπορεί να σας αποσυντονίσουν. Θεωρήστε το σαν μια καλή ευκαιρία για να συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και να δημιουργήσετε μια νέα οικειότητα. Αυτή η τακτική θα σας ανακουφίσει και θα σας αφήσει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας και να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 15, μπορεί να γίνει αιτία να εισπράξετε καθυστερημένα έσοδα ή αντίθετα να κάνετε κάποια έξοδα για προσωπικές σας ανάγκες. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως ενδώσετε σε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

Σκορπιός

Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί να επανεκτιμήσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Αν οι κινήσεις μέχρι τώρα ήταν σωστές, θα πρέπει να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Επιστρατεύστε την διπλωματία και την επικοινωνιακή σας ικανότητα που είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, ώστε να προσεγγίσετε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σας, προσέχοντας όμως γιατί κάπου παραμονεύουν και κάποιοι κρυφοί εχθροί. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους από τις ενέργειές σας, καλό είναι όμως να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας.

Τοξότης

Με τρεις πλανήτες στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σίγουρα η εβδομάδα δεν ξεκινάει εύκολα για σας. Υπάρχουν μυστικοί εχθροί που σας υπονομεύουν και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Γίνετε λοιπόν πιο εσωστρεφείς και μην εμπιστεύεστε όποιον βρίσκεται μπροστά σας. Η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου τη Δευτέρα μπορεί επιπλέον να σας δημιουργήσει δυσανάλογα έξοδα στα οποία δύσκολα θα ανταποκριθείτε, ειδικά αν μέχρι τώρα κάνατε κακή διαχείριση των οικονομικών σας. Στον αισθηματικό τομέα, μια ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την αξία μιας παλιάς σχέσης.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Πρόκειται για μια όψη που έχει ιδιαίτερη δυναμική για σας, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές ανάγκες σας και επιτέλους να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε απαραίτητες αλλαγές που θα συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 15, επίσης αποτελεί μια θετική ένδειξη για σας αφού μπορεί να επαναφέρει στη ζωή σας άτομα υψηλά ιστάμενα που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Στον αισθηματικό τομέα, αναμένονται ευχάριστες γνωριμίες που όμως ίσως παραμείνουν σε πλατωνικό επίπεδο προς το παρόν.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας απασχολούν έντονα αυτή την εβδομάδα, ωστόσο τις πρώτες μέρες περιορίζεστε σε σκέψεις και σχέδια και παραμένετε αδρανείς. Μέχρι την Τετάρτη που η Σελήνη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο θα έχετε συμπληρώσει το παζλ και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που πολύ σύντομα θα σας φέρουν τα πρώτα κέρδη. Στον αισθηματικό τομέα ίσως διαπιστώσετε το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου ανωτέρου σας από το επαγγελματικό περιβάλλον. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι, προσέξτε μην εξαντλήσετε την υπομονή του συντρόφου σας.

Ιχθύες

Οι φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται στις αρχές της εβδομάδας, καθώς νιώθετε ότι είναι στιγμή να κάνετε τον απολογισμό σας και να “κρατήσετε” μόνο τα πρόσωπα που έχουν αποδείξει ότι στέκονται ουσιαστικά δίπλα σας. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 15, είναι ιδανική για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σας αλλά και στη βελτίωση των οικονομικών σας. Όσοι σκέφτεστε να μετακομίσετε σε άλλη χώρα, ίσως αυτή την εβδομάδα, συλλέξετε απαραίτητες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην απόφασή σας. Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ερμή στις 19 εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)