Προβλέψεις για την Εβδομάδα 12 – 18 Νοεμβρίου 2018

ζώδια, εβδομάδα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12 – 18 Νοεμβρίου 2018

Κριός

Στις αρχές της εβδομάδας το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στα επαγγελματικά σας. Αν υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν, εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας, και τολμήστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον, όσο οι συνθήκες σας ευνοούν.  Οι αλλαγές αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς και έχουν θετικές προοπτικές. Παράλληλα θα υπάρξουν ευκαιρίες για διασκεδάσεις που δεν πρέπει να χάσετε. Από τις 16/11 ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και η ενεργητικότητά σας μειώνεται σταδιακά, γίνεστε πιο εσωστρεφείς και νιώθετε την ανάγκη να “επεξεργαστείτε” τα σχέδιά σας αλλά και να χαλαρώσετε. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της, γεγονός που θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Στις 17/11 ξεκινά ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό ίσως αντιμετωπίσετε εμπόδια σε γραφειοκρατικά ζητήματα ή σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Ταύρος

Η έναρξη της νέας εβδομάδας σας βρίσκει γεμάτους αυτοπεποίθηση και έτοιμους να οργανωθείτε καλύτερα ώστε να είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί. Η ζωή σας βελτιώνεται ακόμα περισσότερο σε όλους τους τομείς από τις 16/11 με την είσοδο του Άρη στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων. Για τους επόμενους δύο μήνες που θα βρίσκεται εκεί θα είστε πιο κοινωνικοί και ίσως αναλάβετε κάποια καθήκοντα σε μια ομαδική δραστηριότητα. Θα έχετε επίσης περισσότερα κέρδη από τη δουλειά σας ενώ το γεγονός ότι την ίδια μέρα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της, υποδεικνύει ότι η καθημερινότητά σας θα γίνει γενικότερα πιο εύκολη. Στις 17/11 ξεκινά όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας και κυρίως τα χρήματα που σχετίζονται με κεφάλαια τρίτων. Καλό είναι να αποφύγετε λήψη δανείων και να φροντίσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Αν πάλι, οφείλουν σε εσάς χρήματα, με αυτή την επιρροή είναι πιθανό να τα εισπράξετε. Προσοχή και σε κληρονομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Μια εποικοδομητική και δημιουργική εβδομάδα ξεκινά, κατά την οποία οι υποθέσεις σας θα εξελιχθούν καλά και παράλληλα ίσως γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα δώσει χαρά στη ζωή σας. Από τις 16/11 με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς, θα αυξηθούν οι φιλοδοξίες σας αλλά και το άγχος σας. Ο Άρης από τη μία θα σας παροτρύνει να πάρετε νέες πρωτοβουλίες από την άλλη όμως θα σας κάνει πιο ανυπόμονους και νευρικούς κι αυτό δεν θα σας βγαίνει πάντα σε καλό. Φροντίστε λοιπόν μέχρι το τέλος του χρόνου να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και επαναφέρει την αρμονία στον αισθηματικό τομέα. Στις 17/11 ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν παρανοήσεις στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να είστε σαφείς και να μείνετε πιστοί στις σχέσεις που διατηρείτε. Αποφύγετε νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας αποκτούν προτεραιότητα στις αρχές της καινούργιας εβδομάδας και έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας αλλά και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα όσοι είστε αδέσμευτοι. Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθύς από τις 16/11 μέχρι και το τέλος του χρόνου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας καθώς τονίζει τη φιλοδοξία σας και σας παροτρύνει να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους και να κάνετε τις σωστές ενέργειες για να υλοποιηθούν. Το διάστημα αυτό ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό, γι’ αυτό όσοι σκέφτεστε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας θα πρέπει τώρα να δραστηριοποιηθείτε. Ευνοούνται ακόμα και τα ταξίδια αναψυχής, τα οποία πλέον μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς δυσκολία, αφού η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 16 του μήνα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η πορεία του ανάδρομου Ερμή από τις 17/11 μέχρι τις 8/12 η οποία θα δημιουργήσει προβλήματα στα επαγγελματικά σας και στην καθημερινότητά σας γενικότερα. Προβλήματα με συναδέλφους ή υπαλλήλους είναι πιθανά αυτό το διάστημα.

Λέων

Η τύχη είναι στο πλευρό σας από τις αρχές της καινούργιας εβδομάδας, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Ο σύντροφός σας δένεται όλο και περισσότερο μαζί σας, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ενδείξεις για σοβαρές γνωριμίες. Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς από τις 16/11 και μέχρι το τέλος του χρόνου, η αναζωπύρωση ενός έρωτα που έχει κλονιστεί είναι επίσης πιθανή. Το ίδιο διάστημα χρειάζονται προσοχή τα οικονομικά σας τα οποία θα σας δημιουργήσουν άγχος. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε χρήματα, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε ώστε να εξασφαλίσετε τις πιθανότητες επιτυχίας. Αποφύγετε επίσης να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα καθώς θα υπάρξουν δυσκολίες στην αποπληρωμή τους. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 16/11 βοηθά να αποκατασταθεί το χάος που έχει δημιουργηθεί στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς και στην επικοινωνία σας με κάποια πρόσωπα. Ωστόσο στις 17/11 μπαίνει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία η οποία θα ολοκληρωθεί στις 8/12. Το διάστημα αυτό ίσως υπάρξει σύγχυση στα αισθηματικά σας καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε δίλημμα. Προσέξτε τις παράλληλες σχέσεις αλλά και την συμπεριφορά σας, ώστε να μην στείλετε λάθος μηνύματα σε λάθος άτομα.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει σε μια κατάσταση ψυχικής ηρεμίας που σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας. Είστε πολύ δημοφιλείς και διαθέτετε μια μαγνητική γοητεία που σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς. Η είσοδος του Άρη στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/11 και μέχρι το τέλος του χρόνου στρέφει το ενδιαφέρον σας στον αισθηματικό τομέα, γεγονός που σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι “πολεμικός” πλανήτης, είναι σαφές ότι θα υπάρξουν και εντάσεις, ωστόσο οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Ευκαιρίες για σχέσεις θα υπάρξουν και για όσους είστε αδέσμευτοι και σ’ αυτή την περίπτωση ίσως υπάρξει ένας αγώνας κυριαρχίας στις αρχές. Αν επιμένετε να έχετε το πάνω χέρι ίσως υπάρξουν δυσκολίες γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας αν πραγματικά ενδιαφέρεστε. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 16/11 ευνοεί τον τομέα της επικοινωνίας και βοηθά να αποκατασταθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17/11 μέχρι και τις 8/12 επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Το διάστημα αυτό ίσως υπάρξουν δυσλειτουργίες σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές ή άλλα ηλεκτρικά είδη. Προσπαθήστε να είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας ώστε να αποφευχθούν εντάσεις με μέλη της οικογένειάς σας. Αλλαγή σπιτιού αυτό το διάστημα δεν ενδείκνυται.

Ζυγός

Με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας οι ενέργειές σας στρέφονται στο σπίτι και την οικογένεια όπου υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά δεν χάνετε τη δημοφιλία σας και αποδέχεστε ευχάριστες προτάσεις φίλων που αναζητούν την παρέα σας. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς από τις 16/11 μέχρι το τέλος του χρόνου, σας χορηγεί την απαιτούμενη ενέργεια αλλά αυξάνει και τις υποχρεώσεις σας. Όσο κι αν θέλετε να τα προλάβετε όλα, ίσως θα πρέπει να κρατάτε κάποια αποθέματα καθώς το διάστημα αυτό είστε περισσότερο επιρρεπείς σε ασθένειες. Προσπαθήστε λοιπόν να κατανείμετε το χρόνο σας αρμονικά μεταξύ της δουλειάς και της ανάπαυσης. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 16/11 και τονίζει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σας. Από την άλλη ο Ερμής πραγματοποιεί ανάδρομη πορεία από τις 17/11 έως τις 8/12 και συνιστά προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγετε την έναρξη νέων σχεδίων που δεν έχουν προοπτικές επιτυχίας.

Σκορπιός

Η νέα εβδομάδα συνιστά να είστε υπομονετικοί και να εργάζεστε σκληρά για την εκπλήρωση των στόχων σας. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στον ορίζοντα και θα πρέπει να παραμείνετε επικεντρωμένοι στα σχέδιά σας ωστε να μην αποσυντονιστείτε. Η νέα θέση του Άρη στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/11 και μέχρι το τέλος του χρόνου, είναι ιδιαίτερα θετική για σας καθώς σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο και να ασχοληθείτε με θέματα που σας ευχαριστούν, να γίνετε πιο δημιουργικοί και αισιόδοξοι αλλά και πιο ρομαντικοί. Έτσι, μπορούν να πραγματοποιηθούν πολλά όνειρά σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική ζωή σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανός ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται μια ξαφνική εγκυμοσύνη. Επιπλέον η ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 16/11 επαναφέρει την ψυχική γαλήνη. Προσοχή χρειάζεται ο ανάδρομος Ερμής από τις 17/11 μέχρι τις 8/12 που θα δημιουργήσει προβλήματα στα οικονομικά σας. Παρόλο που το διάστημα αυτό μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείρισή σας ώστε να αποφύγετε σημαντικές απώλειες.

Τοξότης

Θετικές εξελίξεις υπάρχουν στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας κυρίως στα οικονομικά σας. Κάποιες δρομολογημένες αλλαγές θα σας ωφελήσουν περισσότερο από όσο περιμένετε, γεγονός που θα σας παρακινήσει να κάνετε νέα σχέδια. Στις 16/11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση. Υπάρχει επίσης περίπτωση να δεχτείτε περισσότερες επισκέψεις ή και να φιλοξενήσετε κάποιο πρόσωπο. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι επιθετικός πλανήτης, θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Αντίθετα, στον φιλικό τομέα θα υπάρξει βελτίωση των σχέσεων καθώς η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 16/11, βοηθά στην αποκατάσταση παρεξηγήσεων. Στις 17/11 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο, που θα ολοκληρωθεί στις 8/12. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και δεν συνιστώνται τα νέα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Ευχάριστα ξεκινά η νέα εβδομάδα για σας, καθώς διαπιστώνετε ότι οι γύρω σας εκτιμούν και εμπιστεύονται τις ικανότητές σας, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Αυτή η θετική σας ενέργεια θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/11 εγκαινιάζει μια κοινωνική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Παρόλο που το διάστημα αυτό θα έχετε αυξημένες επαφές και συζητήσεις ίσως υπάρξουν και κάποιες περιστασιακές εντάσεις που ωστόσο δεν είναι απειλητικές. Στις 16/11 επίσης η  Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και φέρνει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Τώρα μπορείτε να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση ή να δημιουργήσετε μια νέα σχέση -οι αδέσμευτοι- που θα διαρκέσει καιρό. Ωστόσο στις 17/11 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 8/12. Το διάστημα αυτό καλό είναι να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και να αποφύγετε σημαντικές εκμυστηρεύσεις.

Υδροχόος

Στις αρχές της εβδομάδας ίσως νιώσετε “πεσμένη” την ενέργειά σας και θα πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ώστε να σταθείτε στα πόδια σας. Αντισταθείτε στις εξωτερικές επιρροές, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και όλα θα πάνε καλά. Το γεγονός ότι ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σας στις 16/11 θα αποτελέσει μια ανακούφιση για σας. Η νέα του θέση στους Ιχθύς θα επηρεάσει τα οικονομικά σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων μέχρι το τέλος του χρόνου. Καλό θα είναι όμως να αποφύγετε σπατάλες ώστε να βγείτε κερδισμένοι από αυτή την επιρροή. Εξάλλου, με την ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 16/11 μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να δείτε την αξία σας να αναγνωρίζεται. Ο δρόμος για ταξίδια στο εξωτερικό είναι πλέον ανοιχτός είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε απλά για αναψυχή. Ωστόσο, από τις 17/11 μέχρι τις 8/12 θα αρχίσετε να νιώθετε τις επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή στις φιλικές σας σχέσεις. Το διάστημα αυτό ίσως προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Ιχθύες

Η νέα εβδομάδα φέρνει και νέες ευκαιρίες τις οποίες ωστόσο θα πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται. Τυχόν βιαστικές αποφάσεις και επιπόλαιες κινήσεις πιθανότατα δεν θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Η είσοδος του Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 16/11 και μέχρι το τέλος του χρόνου θα σας χαρίσει αυξημένη ενέργεια αλλά θα φέρει και αυξημένες υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην σας μένει σχεδόν καθόλου χρόνος για ξεκούραση. Ωστόσο, αυτή είναι μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε σχέδια και όνειρα πάντα όμως με σταθερά βήματα και προσοχή. Μην ξεχνάτε ότι Άρης αυξάνει την πιθανότητα ατυχημάτων που οφείλονται κυρίως στην βιασύνη. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 16/11 ευνοεί τα οικονομικά σας και βελτιώνει την ψυχολογία σας αλλά και τις σχέσεις σας. Τέλος, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 17/11 και μέχρι τις 8/12 επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας. Παρόλο που δεν συνιστάται να ξεκινήσετε νέα σχέδια αυτό το διάστημα, μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις που θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Αποφύγετε να υπογράψετε νέα συμβόλαια.

 

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *