Προβλέψεις για την εβδομάδα 1-7 Οκτωβρίου 2018

1-7 Οκτωβρίου 2018

Κριός

Τα επαγγελματικά σας απορροφούν το ενδιαφέρον σας στις αρχές της εβδομάδας, καθώς η ορθή πορεία του Πλούτωνα από την 1η του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να επιλύσετε προβλήματα που εκκρεμούν από τον περασμένο Μάιο με υπευθυνότητα. Γύρω στις 3 του μήνα, αποφύγετε φιλονικές και εντάσεις με τον σύντροφό σας που μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Τυχόν νέες γνωριμίες αυτές τις μέρες μπορεί να αντέξουν στο χρόνο, αλλά θα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες μέχρι να σταθεροποιηθούν. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 5/10 μέχρι και τις 16/11 μπορεί να αναβιώσει έρωτες που έχουν κλονιστεί.

Ταύρος

Ο Πλούτωνας από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, επιστρέφει σε ορθή πορεία την 1η Οκτωβρίου και σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Τώρα μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για ένα λαμπρό μέλλον, που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Στις 5/10 η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού από όπου θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας μέχρι τις 16/11. Αυτό το διάστημα ίσως είστε περισσότερο απαιτητικοί από το σύντροφό σας, γεγονός που θα δημιουργήσει αρκετές αντιπαραθέσεις. Νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, θα πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια ώστε να ανθίσουν.

Δίδυμοι

Η ορθή πορεία του Πλούτωνα από την 1η του μήνα, βάζει μια τάξη στις υποθέσεις που σας απασχολούν και ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Τώρα μπορούν να διευθετηθούν προς όφελός σας κληρονομικά ζητήματα, ρυθμίσεις δανείων ή την τακτοποίηση μιας διατροφής. Στις 5 Οκτωβρίου η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορείας της η οποία θα ολοκληρωθεί στις 16/11. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσετε ότι αλλαγές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σας καθώς επίσης και στο επαγγελματικό περιβάλλον σας. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, ίσως είναι καλύτερο να το αναβάλετε αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Η ορθή πορεία του Πλούτωνα από την 1η του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας, να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να βάλετε νέα θεμέλια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, έχουν την ευκαιρία να κάνουν γνωριμίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Επαγγελματικά επίσης πρόκειται να δημιουργηθούν καινούργιες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 5/10 μέχρι τις 16/11 δεν φαίνεται να σας επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα βοηθά στο να αναθεωρήσετε την αισθηματική ζωή σας και αν χρειάζεται να επαναπροσεγγίσετε άτομα που δεν έχουν βγει από την καρδιά σας.

Λέων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Προβλέψεις για την Εβδομάδα 3-9 Δεκεμβρίου 2018

Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα με την ορθή πορεία του Πλούτωνα, είναι ιδανική για να επαναπροσδιορίσετε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αποδειχθούν ευεργετικές είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σας ζωή. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 5/10 μέχρι και τις 16/11 στρέφει το ενδιαφέρον σας σε διεργασίες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Η βελτίωση των οικονομικών σας, ίσως σας επιτρέψει να προγραμματίσετε μια ανακαίνιση.

Παρθένος

Η ορθή πορεία του Πλούτωνα -μετά από 5 μήνες- θεωρείται αρκετά θετική για σας, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σας. Με αρκετό ρεαλισμό θα δείτε την σωστή διάσταση των υποθέσεών σας και θα τις χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 5/10 μέχρι και τις 16/11 δεν είναι αρνητική για σας, αφού σας δίνει την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με φίλους και γνωστούς αλλά και να κάνετε γνωριμίες που θα περιέχουν ένα καρμικό στοιχείο.

Ζυγός

Το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν περισσότερη σημασία για σας αυτό το διάστημα, αφού πλέον με την ορθή πορεία του Πλούτωνα από την 1η του μήνα, μπορείτε να υλοποιήσετε σχέδια που αφορούν την βελτίωση του χώρου σας. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5 Οκτωβρίου ενώ στις 31 του μήνα, επιστρέφει στο ζώδιό σας όπου και θα ολοκληρώσει την αναδρομή της στις 16/11. Το πρώτο διάστημα που θα βρίσκεται στον Σκορπιό, πρόκειται να δοκιμάσει τις αντοχές σας τόσο στον οικονομικό τομέα και είναι πιθανό να θελήσετε βγείτε από την πεπατημένη, προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερα κέρδη. Αποφύγετε παρανομίες που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Σκορπιός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Προβλέψεις για την εβδομάδα από 3-9 Αυγούστου 2013

Ιδιαίτερα θετικά ξεκινά για σας η νέα εβδομάδα, καθώς ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, επιστρέφει σε ορθή πορεία και μαζί του επιστρέφει η αισιοδοξία σας και ο ενθουσιασμός σας να υλοποιήσετε σχέδια που θα σας αποφέρουν οφέλη. Κάθε αλλαγή που θα κάνετε αυτό το διάστημα έχει προοπτικές να πετύχει, ιδιαίτερα αν έχετε χαράξει μια καλή στρατηγική. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στις 5 του μήνα και μέχρι τις 16/11 σας παροτρύνει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και να σκεφτείτε τις μελλοντικές προοπτικές. Καλό θα είναι ωστόσο να μην πάρετε καμία απόφαση όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία της.

Τοξότης

Η “εγκατάσταση” του Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, έχει επιβαρύνει τον ψυχισμό σας τα τελευταία χρόνια, από την 1η του μήνα όμως φαίνεται να σας απαλλάσσει από φοβίες και εμμονές και να σας αφήνει επιτέλους να απολαύσετε τις επιτυχίες σας. Η νέα θετική στάση σας μπορεί να ξαφνιάσει πολλούς ή και να μην αρέσει σε κάποιους, εσείς όμως τώρα πρέπει να αδιαφορήσετε και να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ίσως ανακαλύψετε ότι δεν είναι όλοι αυτό που δείχνουν και δεν αποκλείεται να αναζητήσετε φίλους ή και σχέσεις που στο παρελθόν είχαν αποδείξει την αξία τους.

Αιγόκερως

Το τελευταίο πεντάμηνο φαίνεται να περάσατε αρκετές δυσκολίες με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, ήδη όμως από την Δευτέρα, η ορθή πορεία του σας επιτρέπει να δείτε με άλλα μάτια τα γεγονότα που σας απασχολούν και να βρείτε νέες λύσεις στα προβλήματά σας. Οι φιλοδοξίες σας -όποιες κι αν είναι- θα επιτευχθούν πολύ πιο εύκολα και πολλοί από σας θα δείτε τις προσπάθειες που κάνατε το περασμένο διάστημα, να αρχίσουν να αποδίδουν. Σχέσεις και φιλίες από το παρελθόν, πρόκειται να αναβιώσουν από τις 5/10 μέχρι τις 16/11 χάρη στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού.

Υδροχόος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Προβλέψεις για την εβδομάδα από 12 - 18 Νοεμβρίου 2012

Η αυθεντικότητα και η εφευρετικότητά σας επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα μετά από ένα πεντάμηνο αδράνειας, χάρη στην ορθή πορεία του Πλούτωνα που πραγματοποιείται την 1η του μήνα. Έτσι μπορείτε να προωθήσετε νέες ιδέες και σχέδια που τώρα έχουν πιθανότητες επιτυχίας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 5 του μήνα και μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, πρόκειται να δημιουργήσει κάποιες ταραχές στα επαγγελματικά σας, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζετε διλήμματα. Αποφύγετε να ανοίξετε πολλά μέτωπα ώστε να μπορείτε να είστε συνεπείς σε υποχρεώσεις που δεν σηκώνουν αναβολές.

Ιχθύες

Η ορθή πορεία του Πλούτωνα από την 1η του μήνα, ευνοεί τον κοινωνικό τομέα αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Έτσι, καλό θα είναι να μην προσπερνάτε άτομα που μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές και να μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 5/10 μέχρι τις 16/11 στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια κρυφά ταλέντα σας ή να σας παροτρύνει να συνεχίσετε κάποιες σπουδές που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα, ίσως παρουσιαστούν κάποια εμπόδια.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)