Πλούτος, Αγάπη, Τύχη: Ενεργοποιήσεις

Πλούτος Αγάπη Τύχη

Πλούτος, Αγάπη, Τύχη: Ενεργοποιήσεις για τον μήνα του Μεταλλικού Φιδιού από τις 5 Μαϊου έως τις 4 Ιουνίου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χρήσιμο από μια ευνοϊκή ενέργεια. Στην Κινέζικη Μεταφυσική υπάρχουν σημαντικά εργαλεία που βοηθούν να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να αποκτήσουμε ευημερία. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι οι Qi Men Dun Jia. Μια τέχνη που έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Πρόκειται για ένα συνδυασμό θεοτήτων, άστρων και θαυματουργών πυλών που ενεργοποιούνται σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Όσοι ασχολούνται με την Κινέζικη Αστρολογία αγαπούν ιδιαίτερα αυτή την εξαιρετικά δύσκολη αλλά θαυματουργή τεχνική.

Ποιες είναι όμως αυτές οι τεχνικές; Υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλές! Για την ώρα θα αναφέρω τις τέσσερις κυριότερες τις οποίες έχω ετοιμάσει και σας προσφέρω σε μοναδική τιμή γνωριμίας!

Ας τις δούμε αναλυτικά:

“Πουλί που πέφτει στη φωλιά”

Το πουλί πέφτει στη φωλιά θεωρείται – μία από τις ισχυρότερες ενεργοποιήσεις στην κινεζική τέχνη, Qi Men Dun Jia. Φέρνει καλή τύχη χωρίς προσπάθεια. Είναι κατάλληλη για την επίλυση περίπλοκων προβλημάτων αλλά και για οικονομικά θέματα επειδή η κινητήρια δύναμη είναι η πυρκαγιά Γιανγκ. Επιπλέον, φέρνει πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

Δεν απαιτείται χρήση ενεργοποιητών (συντριβάνι, ανεμιστήρας) και δεν έχει πολύπλοκους κανόνες εκτέλεσης. Ενεργοποιείται με την παρουσία σας και απαιτεί μόνο να καθίσετε στον σωστό τομέα την κατάλληλη στιγμή με την πλάτη σας στον τοίχο, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εξωτερική περίμετρο του σπιτιού σας. Προσφέρει μια πολύτιμη βοήθεια από το Σύμπαν!

“Ο πράσινος Δράκος γυρίζει το κεφάλι του”

Πρόκειται για μια ενεργοποίηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Θεωρείται ενεργοποίηση του πλούτου, φέρνει ευημερία και δόξα, σταθερότητα, ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και των επιχειρήσεων. Υπόσχεται σταθερή πρόοδο. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από άτομα που αναζητούν εργασία, από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και από ανθρώπους των οποίων το εισόδημα εξαρτάται από τον αριθμό των πελατών.

Η ενεργοποίηση του Πράσινου Δράκου δεν υπόσχεται τόσο γρήγορα αποτελέσματα όσο τα Πουλιά. Ο «πράσινος δράκος» επίσης δεν φέρνει αποτελέσματα χωρίς προσπάθεια. Δημιουργεί ωστόσο τις κατάλληλες συνθήκες τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε και καταβάλλετε τις απαραίτητες προσπάθειες θα ανταμοιφθείτε γενναιόδωρα.

Είναι κατάλληλο για οποιεσδήποτε θετικές επιχειρήσεις και γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα των σχέσεων. Βοηθά στην προσέλκυση και την συσσώρευση θετικών ενεργειών και αυξάνει την τύχη και την επιτυχία.

“3 Γενικοί” – Ενεργοποίηση για Ευημερία

Η ισχυρότερη ενεργοποίηση στο feng shui για την προσέλκυση χρημάτων! Ονομάζονται επίσης “3 Στρατηγοί, “3 Μοναδικοί”, “3 Μυστικιστές” κ.λπ. Εάν θέλετε πρόσθετο εισόδημα ή απροσδόκητα χρηματικά ποσά, τότε αυτές οι ενεργοποιήσεις είναι μόνο για αυτούς τους σκοπούς. 

Η φύση και ο τρόπος παραλαβής των χρημάτων εξαρτάται από το ποιος από τους στρατηγούς ενεργοποιείται και σε ποιο τομέα. Ανάλογα με αυτό, οι ενεργοποιήσεις έχουν διαφορετικά αποτελέσματα.  Μπορεί να είναι γρήγορα χρήματα, τα οποία θα έρθουν σε 7 ημέρες. Επίσης μπορεί να έρθουν χρήματα σε 60 μέρες ή να βρεθεί μια νέα πηγή εισοδήματος. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους στρατηγούς εάν θέλετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε ακίνητα σε ευνοϊκή τιμή.

Ενεργοποιήστε και απολαύστε επιπλέον έσοδα!

“Το κορίτσι που φυλάει την πόρτα” – Ενεργοποίηση Αγάπης

Μια από τις πιο δημοφιλείς ενεργοποιήσεις για την προσέλκυση της αγάπης. Είναι γνωστή επίσης ως “Η Ουράνια Παναγία ανοίγει τις Πύλες”, “Η Παναγία Jade”, “Η Παναγία Jade στις Πόρτες” κ.λπ.

Αυτός ο τύπος ενεργοποίησης είναι κατάλληλος για κορίτσια που ψάχνουν το άλλο τους μισό. Η ενεργοποίηση βοηθά να συναντήσετε τον σύντροφο της ζωής σας ή να συμφιλιωθείτε με τον εραστή σας. Πραγματοποιείται με μια απλή βόλτα και χρησιμοποιείται για νέες γνωριμίες, βελτίωση υπάρχουσας σχέσης, επιστροφή εραστή, γάμο, εγκυμοσύνη. Βοηθά επίσης τους σπουδαστές που δίνουν εξετάσεις.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 7.99 € !

  • Μετά την αγορά αποκτάτε αμέσως πρόσβαση στα αρχεία.
  • Για απορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο mail: [email protected]

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »