Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου  2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου  2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης διαμορφώνει εξάγωνο με τον Ερμή ενώ και ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, δύο όψεις που υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας και σας εξασφαλίζουν μια όμορφη μέρα. Οι επαφές με ξένους ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι. Μετά τις 16.34, η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο και προοιωνίζει ένα δραστήριο Σαββατοκύριακο.

Ταύρος

Ευχάριστα ξεκινά η μέρα σας, καθώς τα εξάγωνα Ήλιου – Δία και Ερμή – Άρη ευνοούν τα επαγγελματικά σας και σας δίνουν την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, ειδικά αν ασχολείστε με μια ανεξάρτητη δραστηριότητα. Ωστόσο, η είσοδος της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 16.34, συνιστά να προσέχετε την υγεία σας και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη σήμερα και σε συνδυασμό με το εξάγωνο Ήλιου – Δία, προμηνύουν μια ενδιαφέρουσα και κοινωνική μέρα. Τώρα μπορείτε να αποκαταστήσετε τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας ή να προγραμματίσετε μια ρομαντική απόδραση. Μετά τις 16.34 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού από όπου ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές.

Διαβάστε επίσης: Αστρολογική Ατζέντα – Φεβρουάριος 2019

Καρκίνος

Παρόλο που η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη σε κενό πορείας, μπορείτε να ολοκληρώσετε σημαντικά καθήκοντα, καθώς τα εξάγωνο Ερμή-Άρη και Ήλιου-Δία σας βοηθούν να διεκπεραιώσετε γραφειοκρατικές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Με την είσοδο της Σελήνης στον τομέα της καριέρας σας από τις 16.34, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, σίγουρα όμως θα αποζημιωθείτε γι’ αυτό.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος διαμορφώνει σήμερα εξάγωνο με τον ευεργέτη Δία, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας και φέρνει νέες γνωριμίες σε όσους από σας παραμένετε αδέσμευτοι. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να πυροδοτήσει την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή και ένα ταξίδι που θα επηρεάσει την εξέλιξη του δεσμού σας. Εξάλλου και η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Κριού από τις 16.34 είναι ιδανική για ταξίδια και περιπέτειες.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής διαμορφώνει εξάγωνο με τον Άρη και σε συνδυασμό με το εξάγωνο Ήλιου – Δία, ευνοεί τις επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά και τις οικογενειακές υποθέσεις σας. Όσοι από σας αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας (γρίπη κλπ) θα δείτε σημαντική βελτίωση. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από τις 16.34 και για το επόμενο διήμερο, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην υλική σας ασφάλεια και επιπλέον θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σας.

Διαβάστε επίσης: 2019 – Ανάδρομοι Πλανήτες

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με τις θετικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Άρη, γεγονός που ευνοεί ιδιαίτερα τις αισθηματικές σχέσεις αλλά και σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες. Νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου είναι επίσης πολύ πιθανές. Η είσοδος της Σελήνης στο πολικό ζώδιο του Κριού από τις 16.34 και για όλο το Σαββατοκύριακο, εγγυάται ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας.

Σκορπιός

Οι θετικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Άρη που διαμορφώνονται σήμερα, ευνοούν ιδιαίτερα τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Αν ανήκετε στους Σκορπιούς που αναζητούν νέες επαγγελματικές προκλήσεις, ίσως σήμερα, βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Εύνοια υπάρχει και σε οικογενειακές υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε μια φιλική συγκέντρωση στο σπίτι σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό από τις 16.34, καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας και να μην καταπονείτε τον οργανισμό σας.

Τοξότης

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον ζωοδότη Ήλιο, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια ξεχωριστή μέρα. Η τύχη είναι στο πλευρό σας σε όλες τις υποθέσεις σας και κάθε συνάντηση μπορεί να κρύβει μια ευκαιρία. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή – Άρη εγγυάται θετικές εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα, χωρίς να αποκλείεται και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από τις 16.34 σηματοδοτεί ένα εξαιρετικά ευχάριστο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: 2019 – Ετήσιες Προβλέψεις

Αιγόκερως

Τα εξάγωνα Ήλιου – Δία και Ερμή – Άρη που διαμορφώνονται σήμερα αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες από τις οποίες μπορεί να έχετε και ένα οικονομικό όφελος. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό από τις 16.34 το σπίτι και η οικογένεια πρωτοστατούν και μπορείτε να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας ή να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του χώρου σας.

Υδροχόος

Ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιό σας, διαμορφώνουν θετικές όψεις με τον Δία και τον Άρη αντίστοιχα και σηματοδοτούν μια όμορφη μέρα με πολλές ευκαιρίες. Είναι πιθανό να δείτε σημαντική βελτίωση σε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν, ενώ ευνοούνται και οι κοινωνικές επαφές που μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό από τις 16.34 ίσως θελήσετε να κάνετε μια μικρή απόδραση ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Ιχθύες

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας διαμορφώνει σήμερα εξάγωνο με τον ζωοδότη Ήλιο και φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή θετικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας. Επιπλέον, με το εξάγωνο Ερμή – Άρη έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις αποδοχές σας ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, γεγονός που ενισχύεται μετά τις 16.34 με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)