Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 – Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 – Νέα Σελήνη στον Τοξότη / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, εγκαινιάζει μια δραστήρια και περιπετειώδη περίοδο, κατά την οποία θα υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια, μελέτες, επαφές και συναντήσεις με άτομα από άλλες χώρες ή με άλλη κουλτούρα. Μια σχέση μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανή αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου. Το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Άρη – Ποσειδώνα θα προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση σε όσους νιώθουν ότι πρέπει να αποκοπούν από κάποιες καταστάσεις. Γρήγορα όμως το τοπίο θα καθαρίσει.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας καλεί να κλείσετε εκκρεμότητες. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε μια εσωτερική μεταμόρφωση και θα γίνετε περισσότερο ιδεαλιστές. Μπορείτε να πετύχετε πολλούς στόχους σας, το κυριότερο όμως είναι η βελτίωση των οικονομικών σας. Παρόλο που η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας, καλό είναι να αποφύγετε συλλογικές οικονομικές επενδύσεις από τις οποίες μπορεί να βγείτε ζημιωμένοι.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, πρόκειται να επηρεάσει τις σχέσεις σας το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή να προβληματιστείτε για το μέλλον ενός δεσμού. Το τετράγωνο που διαμορφώνει η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα από τον τομέα της καριέρας σας, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε περίεργα μονοπάτια, γι’ αυτό καλό θα είναι να εξετάζετε προσεκτικά τυχόν νέες επαγγελματικές προτάσεις. Ίσως επίσης σας είναι δύσκολο να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να σας οδηγήσουν ακόμα και σε μια εντελώς καινούργια κατεύθυνση. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και τις επιλογές που προσφέρονται και μην βιαστείτε να αποφασίσετε. Η συμμετοχή του Άρη – Ποσειδώνα, μπορεί να σας δημιουργήσει μια προσωρινή σύγχυση, μπορεί ωστόσο να σας φέρει και μεγάλες εμπνεύσεις. Αποφύγετε αυτό το διάστημα διατροφικές ατασθαλίες που θα ταλαιπωρήσουν το στομάχι σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται σήμερα στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και υπόσχεται ένα δεκαπενθήμερο γεμάτο διασκεδάσεις, ξενύχτια, ρομαντισμό αλλά και δημιουργικότητα. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Λέοντες είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τώρα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Με τη συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα ωστόσο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε παράλληλες σχέσεις και να μην μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά. Προσοχή χρειάζονται επίσης οι οικονομικές υποθέσεις κυρίως αν έχετε χρέη και οφειλές.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, σας καλεί να βρείτε νέα κίνητρα στην προσωπική σας ζωή, στο σπίτι και στην οικογένεια. Είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας είτε για τις συνήθειές σας, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να κάνετε αλλαγές που θα κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή σας. Αυτή η διαδικασία φυσικά δεν θα είναι εύκολη, καθώς με την συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα ίσως δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, ωστόσο γρήγορα θα βρείτε λύσεις. Μια μετακόμιση είναι επίσης πιθανή.

Ζυγός

Εξαιρετικά θετική είναι για σας η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα, να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική κατάρτιση ή να οργανώσετε ένα ταξίδι. Επαφές με συγγενείς και άλλα άτομα του στενού κύκλου σας ευνοούνται ιδιαίτερα χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο όφελος από αυτούς. Η συμμετοχή του Άρη – Ποσειδώνα, δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, καθώς οι ενδείξεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές καλό είναι όμως είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι σε στόχους που είναι εφικτοί.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Είναι γεγονός, ότι παρατηρείται μια αστάθεια στον συγκεκριμένο τομέα κι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν αμοίβεστε καλά ή κάνετε μεγάλα έξοδα. Το καινούργιο φεγγάρι σας δίνει λοιπόν την ευκαιρία να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε στα εισοδήματά σας ή και να ξεκινήσετε μια αποταμίευση που θα σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Η αρνητική συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, καλό είναι ωστόσο να μάθετε να συγκρατείτε τις επιθυμίες σας ώστε να αποφύγετε περισσότερες απώλειες. Αποφύγετε επίσης τα τυχερά παιχνίδια αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται σήμερα στο δικό σας ζώδιο και σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο προσωπικής ανάπτυξης και ευκαιριών. Η παρουσία του κυβερνήτη σας Δία στο ίδιο ζώδιο τονώνει την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα κάνετε σημαντικές αλλαγές τόσο στην εμφάνισή σας όσο και στην προσωπικότητά σας ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε νέους στόχους και φιλοδοξίες και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην επίτευξή τους. Είναι επίσης πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση που θα ενθαρρύνει τις προσπάθειές σας. Η αρνητική συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα σας παρακινεί να “ανοίξετε” τα μάτια σας και να αντιμετωπίσετε προβλήματα που διαιωνίζονται στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σίγουρα δεν είναι από τις καλύτερες της χρονιάς, ωστόσο έχει και τη θετική της πλευρά. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να απαλλαγείτε από ό,τι σας κρατάει πίσω και εμποδίζει την προσωπική σας ανάπτυξη είτε στον επαγγελματικό είτε στον συναισθηματικό τομέα. Ίσως χρειαστεί να “απομονωθείτε” για λίγο αυτό το διάστημα ώστε να εντοπίσετε και να αναλύσετε αυτές τις καταστάσεις και να τις χειριστείτε αποτελεσματικά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας μετά τις 21/12. Μια εξυγίανση ίσως είναι απαραίτητη και στο φιλικό τομέα, όπως υποδεικνύεται από τη συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους φίλους και τον κοινωνικό σας κύκλο. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες αλλά και να συναντήσετε παλιούς φίλους με τους οποίους θα ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις για ένα κοινό ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιες πρωτότυπες ιδέες να αποτελέσουν το κίνητρο για ένα νέο δημιουργικό έργο. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε με την αρνητική συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα, είναι να μην εξιδανικεύσετε κάποια άτομα. Διατηρήστε τη λογική σας ώστε να προστατευτείτε από μελλοντικές απογοητεύσεις.

Ιχθύες

Μια νέα εποχή ξεκινά στον τομέα της καριέρας σας, χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εξέλιξή σας ή ακόμα και να επιλέξετε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας αλλά και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιό σας σχηματίζουν μια δυσαρμονική γωνία με το καινούργιο φεγγάρι κι αυτό μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά και να σας δημιουργήσει μια σύγχυση. Συνιστάται λοιπόν, προτού προχωρήσετε οποιοδήποτε σχέδιό σας να διευρενήσετε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *