Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια Σήμερα

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Η οργανωτικότητα, η υπομονή και η επιμονή κρίνονται απαραίτητα σήμερα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της ημέρας. Υπάρχουν δυσδιάκριτες παγίδες που αν καταφέρουμε να αποφύγουμε, θα απολαύσουμε μια όμορφη μέρα.

Κριός

Η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα προκαλεί μια αποδιοργάνωση στα επαγγελματικά σας και σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με χρονοβόρες αγγαρείες παραμερίζοντας σημαντικά καθήκοντα που σας ταιριάζουν περισσότερο. Με τον Πλούτωνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, μπορείτε να γίνετε πιο παραγωγικοί μετά το μεσημέρι.

Ταύρος

Η τύχη είναι στο πλευρό σας και σας βοηθά να προσελκύσετε ισχυρά άτομα που θα σας υποστηρίξουν είτε ηθικά είτε οικονομικά. Τώρα μπορείτε να πετύχετε στόχους που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσατε ανέφικτους.

Δίδυμοι

Οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με Ήλιο, Άρη και Ποσειδώνα, πρόκειται να δημιουργήσουν δυσκολίες σχεδόν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Διαμάχες και αντιπαραθέσεις είναι πιθανό να προκύψουν στη δουλειά σας, στις σχέσεις σας και στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε λόγια που μπορεί να προσβάλλουν και να πληγώσουν τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Παρόλο που η Σελήνη -που κυβερνά το δικό σας ζώδιο- διαμορφώνει δύσκολες όψεις σήμερα, όχι μόνο δεν επηρεάζεστε αρνητικά, αλλά αντίθετα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που σε άλλους θα περάσουν απαρατήρητες. Το βράδυ υπάρχει διάχυτος ερωτισμός που ευνοεί τις σχέσεις και τις νέες γνωριμίες.

Λέων

Το ταυ-τετράγωνο Σελήνης-Ήλιου-Άρη-Ποσειδώνα, επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σας. Ίσως δεν μπορείτε να αποφύγετε τον πειρασμό του να ξοδέψετε χρήματα σε αγορές που δεν είναι και απαραίτητες, ενώ δεν αποκλείεται και να εξαπατηθείτε. Η κατάσταση βελτιώνεται το βράδυ όπου είναι πιθανό να λάβετε και κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, ίσως νιώθετε κακοδιάθετοι και ανασφαλείς λόγω των δυσμενών όψεων που σχηματίζουν ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ποσειδώνας. Αντί να βασανίζεστε με αμφιβολίες, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και μην αφήνετε να σας αποθαρρύνουν. Ακόμα και σε κάποιες αντιπαραθέσεις, μπορείτε να προβάλετε τα επιχειρήματά σας και να βγείτε ωφελημένοι. Αισθητή βελτίωση αναμένεται μετά το απόγευμα.

Ζυγός

Οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης το πρωί, μειώνουν αισθητά την ενέργειά σας, γεγονός που έχει επιπτώσεις και στην επαγγελματική σας απόδοση. Επιπλέον, διαφωνίες με συναδέλφους ή κάποια κουτσομπολιά ίσως επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ωστόσο, η ειλικρινής συμπαράσταση κάποιων ατόμων, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την αξία τους.

Σκορπιός

Παρόλο που οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης δεν σας επηρεάζουν αρνητικά, καλό είναι τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές. Οι σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα φλερτ μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Τοξότης

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι αυξημένες σήμερα και ίσως χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο από ότι συνήθως. Η πίεση που δέχεστε ίσως σας ωθήσει με τη σειρά σας να ασκήσετε πίεση σε άτομα που δεν ευθύνονται και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε. Οι θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας στο τέλος της ημέρας θα σας αποφορτίσουν από την ένταση της ημέρας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου, σας επιτρέπει να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας και να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα στη ζωή σας. Μετά το μεσημέρι ευνοείται ιδιαίτερα η αισθηματική σας ζωή και είναι πιθανό να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις σε μια σχέση, ή να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Το πρωί υπάρχει κίνδυνος οικονομικής εξαπάτησης και συνιστάται να αποφύγετε οποιαδήποτε συναλλαγή ακόμα και με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Είναι επίσης πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας στο σύντροφό σας, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Το βράδυ ίσως προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας ώστε να αξιολογήσετε τα γεγονότα.

Ιχθύες

Το ενδιαφέρον σας σήμερα στρέφεται στις σχέσεις σας, καθώς κάποια γεγονότα θα σας βάλουν σε σκέψεις. Δύσκολα θα βρείτε απαντήσεις στις όποιες απορίες σας αλλά καλό θα είναι ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση να μην πιέσετε τα πράγματα. Οποιεσδήποτε αμφιβολίες θα εξαφανιστούν μέχρι το βράδυ.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *