Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η διαίσθηση και ο αυθορμητισμός συμβαδίζουν αρμονικά σήμερα, γεγονός που σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις, να προβάλετε τις ικανότητες σας ή ακόμα και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα και τις προσωπικές σχέσεις σας και να δημιουργήσετε μια νέα αρμονία. Έντονα πάθη μπορούν να ξυπνήσουν τις βραδινές ώρες.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας η διάθεσή σας είναι πολύ καλή σήμερα. Μπορείτε πράγματι να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν, να βάλετε νέα σχέδια σε εφαρμογή ή να συναντήσετε φίλους που θα διεγείρουν τη φαντασία σας. Μια έμπνευση μπορεί πραγματικά να σας ανοίξει καινούργια μονοπάτια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην σωστή προετοιμασία.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να απελευθερωθείτε από ότι σας προβληματίζει και να μιλήσετε ανοιχτά με όσους ή  ότι σας ενδιαφέρει πραγματικά. Ίσως συνειδητοποιήσετε τελικά ότι τα εμπόδια είχαν προκληθεί από τη δική σας αρνητική στάση να αντιμετωπίσετε κάποια γεγονότα. Καλό θα είναι ωστόσο να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, να μετράτε τα λόγια σας και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος

Η αυξημένη αυτοπεποίθηση που νιώθετε σήμερα έλκει σαν μαγνήτης ότι καλό μπαίνει στο δρόμο σας. Ακόμα και τυχόν απροσδόκητα έξοδα, μπορούν να διευθετηθούν εύκολα και ίσως ακόμα και να αποτελέσουν το έναυσμα για να επαναξιολόγησετε τα οικονομικά σας και να δρομολογήσετε σχέδια ώστε να δημιουργήσετε και νέες πηγές εσόδων. Το βράδυ μια νέα γνωριμία είναι πιθανή για όσους είστε αδέσμευτοι.

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε μικροψυχίες και μικρότητες που δεν σας ταιριάζουν καθόλου και αποφύγετε επιμελώς άτομα που σας “μαυρίζουν” την ψυχή. Ακόμα και για σας τους Λέοντες υπάρχουν κάποιες στιγμές που η μοναξιά λειτουργεί ευεργετικά. Χαλαρώστε λοιπόν και ασχοληθείτε μόνο με ότι σας αναζωογονεί.

Παρθένος

Σήμερα είστε ιδιαίτερα ευδιάθετοι και δημιουργικοί, γεγονός που σας παροτρύνει να επιδιώξετε διασκεδάσεις και να προσφέρετε απλόχερα την αγάπη σας. Αν είστε δεσμευμένοι, οι συνθήκες είναι πολύ καλές και οι πλανήτες δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για μια ρομαντική και ερωτική βραδιά. Ακόμα και τυχόν προβλήματα ξεπερνιούνται ανώδυνα.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σας σήμερα εστιάζεται στα οικονομικά σας, καθώς σας φαίνεται αρκετά δύσκολο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδα. Προσπαθείστε να μην αφήσετε τις σκέψεις σας να επηρεάζουν την απόδοσή σας στον χώρο της εργασίας ώστε να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση η έμφυτη διπλωματία σας μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Σκορπιός

Δύσκολη η σημερινή μέρα για σας καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις απομυζούν την ενέργειά σας και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Αν καταφέρετε να βρείτε έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο εκμεταλλευτείτε τον για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Όσοι ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί το βράδυ να κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα αντέξει στο χρόνο.

Τοξότης

Οι πλανήτες βρίσκονται στο πλευρό σας σήμερα και σας προσφέρουν μια θεία προστασία που θα αποδειχθεί πολύτιμη. Κακόβουλες ενέργειες στο επαγγελματικό περιβάλλον θα γίνουν άμεσα αντιληπτές και εν τέλει οι κερδισμένοι θα είστε εσείς. Αξιολογείστε τυχόν πληροφορίες που θα μάθετε οι οποίες μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη ενεργοποιεί το ένστικτό σας και σας “αποκαλύπτει” σχέδια που μπορούν να σας αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Παρόλο που οι συνθήκες στο επαγγελματικό περιβάλλον, δεν θεωρούνται οι καλύτερες αυτή τη στιγμή, η υποστήριξη σημαντικών ατόμων μπορεί να σας φέρει σε θέση ισχύος. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές αναμένονται τις βραδινές ώρες.

Υδροχόος

Ο σκληρός ανταγωνισμός στον χώρο της εργασίας σας, απαιτεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Υπάρχουν άτομα που δεν σας δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο και που επιδιώκουν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Ευτυχώς για σας η διαίσθησή σας λειτουργεί περίφημα αυτές τις μέρες κι έτσι θα βγείτε αλώβητοι από αυτόν τον κυκεώνα.

Ιχθύες

Οι πλανητικές διαμορφώσεις είναι στο πλευρό σας σήμερα και σας βοηθούν να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Οι εμπειρίες του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε παγίδες και να κάνετε τις σωστές επιλογές. Αν παρουσιαστεί μια νέα επαγγελματική ευκαιρία καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείτε.  

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)