Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 – Ζώδια Σήμερα

Ζώδια Σήμερα

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Άρη μπορεί να σας δημιουργήσει νευρικότητα κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον.  Συνιστάται να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας ώστε να ολοκληρώσετε αυτές που επείγουν. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, βοηθά να συγκεντρωθείτε και να εργαστείτε εποικοδομητικά και επιπλέον ευνοεί τα οικονομικά σας αλλά και τα αισθηματικά σας.

Ταύρος

Μια ευχάριστη μέρα προδιαγράφεται για σας, χάρη στο εξάγωνο που διαμορφώνει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα χωρίς να αποκλείεται και ένα μακρινό ταξίδι με το σύντροφό σας. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνια σχέση ίσως δεχτείτε πρόταση γάμου. Κάποιες συγκρούσεις στο φιλικό περιβάλλον ωστόσο είναι πιθανές.

Δίδυμοι

Ίσως νιώσετε κάποια πίεση μεταξύ των οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων σήμερα και θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά το χρόνο σας ώστε να αποφύγετε περιττές εντάσεις και εκνευρισμούς. Για τους ελεύθερους ένα φλερτ μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Η αντίθεση Σελήνης – Άρη που κυριαρχεί σήμερα, ίσως δημιουργήσει παρανοήσεις και διαφωνίες που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις αν δεν ελέγξετε τα νεύρα σας. Προσεκτικοί θα πρέπει επίσης να είστε όσοι οδηγείτε καθώς υπάρχει τάση για μικρο-ατυχήματα. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα αντίθετα, ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας και υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο, νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους ή και μια επανασύνδεση.

Λέων

Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή σήμερα, καθώς η αντίθεση Σελήνης – Άρη σας παρακινεί σε περιττά έξοδα. Από την άλλη το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, αποτελεί μια θετική επιρροή που σας βοηθά να βρείτε αρμονία και χαρά στις συναναστροφές σας, στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Παρθένος

Η Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, διαμορφώνει αντίθεση με τον Άρη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σας. Αν ο σύντροφός σας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, φροντίστε να σταθείτε δίπλα του αποφεύγοντας να τον φορτίσετε περισσότερο. Εξάλλου, το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα,  σας βοηθά να βρείτε τα κατάλληλα λόγια την κατάλληλη στιγμή για να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα και να εξασφαλίσετε την αρμονία. Για τους ελεύθερους μια αξιόλογη γνωριμία είναι πιθανή.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει ανατροπές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Ωστόσο, χάρη στο εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε μια χαρά ή ακόμα και να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις προς όφελός σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αγορές για τους οικείους σας ή για το σπίτι σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

Σκορπιός

Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τις πολλές συναναστροφές με άτομα που ξέρετε ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους ώστε να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση του “διαιτητή”. Εξάλλου, υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας. Το εξάγωνο που σχηματίζει  ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι ιδανικό για προσωπικές εκμυστηρεύσεις ή για μια σύντομη εκδρομή με τον σύντροφό σας.

Τοξότης

Η παρουσία του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον που σήμερα μπορεί να βγουν ξανά στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να μπείτε στο κλίμα της γιορτινής ατμόσφαιρας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα που σας βοηθά να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και επιπλέον να ξοδέψετε χρήματα σε αντικείμενα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Αιγόκερως

Νιώθετε την ανάγκη να δράσετε και να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα. Είτε έχετε προγραμματίσει κάτι είτε όχι, σίγουρα θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον ακόμα και αν πρόκειται για μια σύντομη εκδρομή. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η “πολυφωνία” που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να χάσετε πολύτιμο χρόνο. Σε  κάθε περίπτωση με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα και να απολαύσετε τη σημερινή μέρα.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή σήμερα, καθώς η αντίθεση Σελήνης – Άρη σας επιφυλάσσει παγίδες. Αποφύγετε λοιπόν ρίσκα και έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί τα επαγγελματικά σας και παράλληλα σας βοηθά να προετοιμάσετε ένα σχέδιο για την προσωπική σας εξέλιξη.

Ιχθύες

Ο Άρης στο ζώδιό σας -για λίγες μέρες ακόμα- πρόκειται να σας δημιουργήσει έναν αναίτιο εκνευρισμό που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και παράλογες απαιτήσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα από την άλλη ευνοεί τις φιλικές σχέσεις, τους στόχους σας και τις επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)