Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ζώδια σήμερα

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Ο Ήλιος που συναντιέται σήμερα με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας σας δημιουργεί μια συναισθηματική ευφορία αλλά και μια ανάκαμψη στα οικονομικά σας. Αργά το βράδυ με την  είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους μπορείτε να βγείτε να διασκεδάσετε αποφεύγοντας όμως υπερβολές στο ποτό κυρίως αν οδηγείτε.

Ταύρος

Αισθητή βελτίωση παρουσιάζεται στις σχέσεις σας, χάρη στην σύνοδο της δικής σας Αφροδίτης με τον Ήλιο. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, επαφές με άτομα από το παρελθόν είναι επίσης πολύ πιθανές.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης που διαμορφώνεται σήμερα, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σας. Έτσι τόσο η δουλειά σας όσο και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα αποτελέσουν πηγή χαράς σήμερα. Ένα ερωτικό φλερτ σε έναν επαγγελματικό χώρο είναι επίσης πιθανό.

Καρκίνος

Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, προμηνύει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας ή και μια ρομαντική γνωριμία. Σχέσεις που έχουν κλονιστεί μπορούν να αποκατασταθούν σήμερα, ενώ εύνοια προβλέπεται σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Λέων

Οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον βελτιώνονται χάρη στη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης. Αν έχουν προηγηθεί σοβαρές προστριβές μπορούν τώρα να αποκατασταθούν. Δεν αποκλείεται επίσης να θελήσετε να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του χώρου σας.

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτη διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, συγγενείς, αδέλφια, χωρίς να αποκλείεται να ανταλλάξετε και κάποια δώρα.

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο σήμερα στον τομέα των οικονομικών σας. Η επιρροή αυτή είναι αμφίρροπη και μπορεί μεν να σας φέρει κάποια έσοδα μπορεί όμως και να σας οδηγήσει σε αλόγιστες σπατάλες.

Σκορπιός

Η συνάντηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, πρόκειται να σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και να φέρει πολλούς θαυμαστές στα πόδια σας. Εναπόκειται σε σας τι θα διαλέξετε και τι θα αποδεχτείτε.

Τοξότης

Η μέρα είναι ιδανική για να εκφραστείτε καλλιτεχνικά και δημιουργικά. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στον 12ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και παράλληλα σας δημιουργεί και μια νοσταλγία. Έτσι, δεν αποκλείεται να επιδιώξετε μια συμφιλίωση με ένα πρόσωπο που κάποτε ήταν σημαντικό για σας.

Αιγόκερως

Ευχάριστες κοινωνικές εμπειρίες σας προσφέρει η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης σήμερα. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε σημαντική υποστήριξη από κάποιο άτομο που στηρίζει τις φιλοδοξίες σας. Ισορροπία αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται ένας έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Υδροχόος

Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά σας μετά από μια δύσκολη περίοδο. Με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης μπορείτε να αποκαταστήσετε την εικόνα και το κύρος σας και να διαπραγματευτείτε εκ νέου τους όρους σας.

Ιχθύες

Η σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης που διαμορφώνεται στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Μπορείτε να παράγετε αρκετό έργο σήμερα γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας. Επικοινωνία με άτομα που λείπουν μακριά είναι επίσης πιθανή.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)