Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια Προβλέψεις

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα και πραγματικά μπορείτε. Αντλείστε δύναμη από τον εαυτό σας για να ξεπεράσετε όποιο εμπόδιο παρουσιαστεί. Με την αυτοπεποίθησή σας μπορείτε να πετύχετε πολλά γι’ αυτό ασχοληθείτε με ουσιαστικά πράγματα και μην αναλώνεστε σε ασήμαντα.

Ταύρος

Είστε αρκετά κοινωνικοί σήμερα και παρόλο που το τετράγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις, το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα εξισορροπεί τα πράγματα και βοηθά να ελιχθείτε διπλωματικά. Νέες φιλίες είναι πιθανό να δημιουργηθούν.

Δίδυμοι

Διφορούμενη η σημερινή μέρα καθώς σας επιφυλάσσει μεγάλες επιτυχίες αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Αποφύγετε συγκρούσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και αποβάλλετε οτιδήποτε επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό σας.

Καρκίνος

Χρήσιμες πληροφορίες φτάνουν στο δρόμο σας σήμερα και αν τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα, θα έχετε σημαντικά οφέλη. Το τετράγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει κάποιες οικονομικές απώλειες αν δεν δείξετε αυτοσυγκράτηση.

Λέων

Η μέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις και περιουσιακά ζητήματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε αγορές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Το τετράγωνο Ερμή – Άρη συνιστά προσοχή σε οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

Παρθένος

Ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφο αναμένονται σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε μαζί μια ρομαντική απόδραση. Στον επαγγελματικό τομέα, το τετράγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις ή προβλήματα.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να χαράξετε μια καλή στρατηγική για να αποφύγετε οικονομικές απώλειες που μπορεί να προκαλέσει το τετράγωνο Ερμή – Άρη. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική σας ζωή καθώς και απρόσμενες γνωριμίες για τους αδέσμευτους.

Σκορπιός

Διάφορα γεγονότα θα σας “δείξουν” πώς πρέπει να κινηθείτε και τι πρέπει να προσέξετε. Επιπλέον μια ιδιαίτερη γοητεία που εκπέμπετε, κάνει τους γύρω σας πρόθυμους να σας προσφέρουν κάθε βοήθεια που χρειάζεστε. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα.

Τοξότης

Οι προσπάθειές σας σήμερα δεν πέφτουν στο κενό, ακόμη κι αν δεν αποδώσουν άμεσα. Αποφύγετε φήμες και κουτσομπολιά και αν χρειαστεί ζητήστε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε για να βρείτε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Επαφές με άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σας, θα σας φτιάξουν τη διάθεση και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να λύσετε κάποιες απορίες. Το τετράγωνο Ερμή – Άρη συνιστά προσοχή στα οικονομικά σας ώστε να μην έχετε σημαντικές απώλειες.

Υδροχόος

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα και σήμερα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αν θέλετε να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες, μη ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Παρά τις όποιες αντιξοότητες, μπορεί να υπάρξει μια βελτίωση στα οικονομικά σας.

Ιχθύες

Το μυαλό σας είναι αρκετά δραστήριο σήμερα και παρόλο που οι υποχρεώσεις σας φαίνονται δυσανάλογες, υπάρχει δυνατότητα να τις εκπληρώσετε αν τηρήσετε αυστηρά ένα πρόγραμμα. Όσοι σκέφτεστε να ταξιδέψετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας έγγραφα που είναι απαραίτητα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *