Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας και σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Ωστόσο, τα βήματά σας θα πρέπει να είναι αργά, μεθοδικά και σταθερά. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Άρης με την Αφροδίτη τονίζει τη γοητεία σας και ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας. Νέες γνωριμίες ή σχέσεις εξ αποστάσεως έχουν θετικές προοπτικές.

Ταύρος

Με το τρίγωνο που διαμορφώνει σήμερα η Αφροδίτη με τον Άρη μπορείτε να κερδίσετε την εκτίμηση των γύρω σας αλλά και να δείτε μια αισθητή βελτίωση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα σας επιτρέπει να αξιολογήσετε σωστά τυχόν ευκαιρίες και προτάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Με τη συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια.

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο άμεσο μέλλον. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στα αισθηματικά σας, θα πρέπει όμως να περιορίσετε μια τάση ζήλιας και κτητικότητας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και δεν αποκλείεται και μια ερωτική γνωριμία για τους αδέσμευτους του ζωδίου.  

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα πρόκειται να πυροδοτήσει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Το αν αυτές οι αλλαγές είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός αλλά και από την ποιότητα της κάθε σχέσης. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη ωστόσο, είναι προάγγελος θετικών εξελίξεων στα επαγγελματικά σας και είναι πιθανό να σας φέρει τις ηθικές και υλικές ανταμοιβές που αξίζετε.

Λέων

Μια εξαιρετική μέρα αναμένεται για σας τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στα επαγγελματικά σας. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα, σας επιτρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σας που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη σηματοδοτεί μεγάλη ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι μια ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Παρθένος

Η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Πλούτωνα σήμερα, σας χαρίζουν λογική και διαίσθηση που σας βοηθούν να χειριστείτε με επιτυχία συναισθηματικές καταστάσεις. Με αυτή την επιρροή μπορείτε επίσης να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με τα παιδιά σας. Εξάλλου το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα σήμερα είναι κατάλληλη για ουσιαστικές συζητήσεις με τους οικείους σας που θα επιφέρουν έναν ολοκληρωτικο μετασχηματισμό στην καθημερινότητά σας μέσα στο σπίτι. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη διαμορφώνει σήμερα τρίγωνο με τον Άρη, γεγονός που ευνοεί τις σχέσεις σας και παράλληλα φέρνει νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Σκορπιός

Η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ερμή μπορεί να έχει ισχυρό αντίκτυπο τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα προσωπικά σας. Είναι ώρα να εκφράσετε τις απόψεις σας και να δρομολογήσετε σημαντικά γεγονότα. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά και τις συνθήκες εργασίας σας. Ένας έρωτας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να εκδηλωθεί σήμερα.

Τοξότης

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας με τον Άρη αυξάνει τη γοητεία σας και σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει και την έναρξη ενός νέου έρωτα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να σας ανοίξει νέες πηγές εσόδων τις οποίες θα πρέπει να μελετήσετε σοβαρά.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να εκφράσετε με ευχέρεια τις απόψεις σας ή ακόμα και να επιβληθείτε σε κάποιες καταστάσεις, χάρη στη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη αφυπνίζει το υποσυνείδητό σας και σας βοηθά να αναλύσετε τα συναισθήματά σας και να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα κοινωνική αναμένεται η σημερινή μέρα καθώς το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Άρη σας παροτρύνει να βγείτε με φίλους και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ένας στόχος σας ή μια σημαντική συμφωνία έχουν πιθανότητες να ολοκληρωθούν σήμερα. Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, αλλά και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Ιχθείς

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα κρίνεται πολύ σημαντική για σας, καθώς μπορεί να ανοίξει ένα νέο κύκλο γνωριμιών ή ενδιαφερόντων που θα επηρεάσουν την πορεία σας. Από την άλλη το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αλλά και αύξηση των εσόδων σας.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)