Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

16 νοεμβρίου 2018

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 /Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από σήμερα και μέχρι το τέλος του χρόνου σας κάνει πιο ευαίσθητους και αντιδραστικούς. Παράλληλα όμως ενισχύει τη διαίσθησή σας, γεγονός που σας διευκολύνει να αντιληφθείτε το τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας και να σχεδιάσετε το πως θα το πετύχετε. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης επιπλέον από σήμερα, σας βοηθά να αποκαταστήσετε διαμάχες και συγκρούσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.

Ταύρος

Σήμερα ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Η νέα θέση είναι σαφώς πιο ευνοϊκή για σας και πρόκειται να δημιουργήσει δραστηριότητα στο φιλικό περιβάλλον σας. Το διάστημα αυτό θα είστε πιο κοινωνικοί και θα συναναστραφείτε με περισσότερο κόσμο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι θα σας αρέσουν. Ο Άρης είναι “πολεμικός” πλανήτης κι έτσι είναι πιθανό να απομακρυνθείτε από άτομα που πιστεύετε ότι δεν σας ταιριάζουν. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη που επιστρέφει σε ορθή πορεία από σήμερα, προστατεύει τις σχέσεις σας (επαγγελματικές και αισθηματικές).

Δίδυμοι

Ο Άρης ξεκινάει σήμερα την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου. Το διάστημα αυτό θα έχετε αυξημένες φιλοδοξίες και ίσως επιδοθείτε στο κυνήγι της εξουσίας ή τουλάχιστον μιας ανώτερης θέσης. Καλό θα είναι βέβαια να κινηθείτε έντιμα καθώς δεν χρειάζεται να πατήσετε επί πτωμάτων για να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Η νέα θέση του Άρη μπορεί επίσης να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης προμηνύει μια ρομαντική περιπέτεια για τους αδέσμευτους.

Καρκίνος

Ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων σήμερα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του χρόνου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό διάστημα το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτείτε, καθώς αυτή η επιρροή συμβαίνει κάθε δυο χρόνια περίπου. Αυτή την περίοδο η επιθυμία να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες θα αυξηθεί και οι συνθήκες θα τα φέρουν έτσι ώστε να ικανοποιήσετε αυτά  τα όνειρα. Επιπλέον, η ορθή πορεία της Αφροδίτης βάζει τέλος σε συναισθηματικά προβλήματα και επαναφέρει την αρμονία στον οικογενειακό τομέα.

Λέων

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του χρόνου ο Άρης θα βρίσκεται στον μυστικιστικό όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το γεγονός αυτό θα στρέψει τη δραστηριότητά σας σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με κεφάλαια τρίτων. Αν έχετε οφειλές θα προσπαθήσετε να τις αποπληρώσετε ενώ αν σας είναι απαραίτητο ένα κεφάλαιο ίσως πάρετε ένα δάνειο. Στον συναισθηματικό τομέα θα είστε πιο φλογεροί και παθιασμένοι γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει και σε μια παράνομη σχέση. Σ’ αυτή την περίπτωση χρειάζεται προσοχή γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις και σκάνδαλα. Με την ορθή πορεία της Αφροδίτης που πραγματοποιείται σήμερα, μπορείτε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με άτομα που έχετε απομακρυνθεί αλλά και να βάλετε τάξη σε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

Παρθένος

Ο Άρης περνάει σήμερα στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στις σχέσεις σας. Ο Άρης μπορεί να δημιουργεί κατά διαστήματα ένα εχθρικό κλίμα που μπορεί να καταλήξει σε ρήξη, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα αν βάλετε τα δυνατά σας να ανατρέψετε τα γεγονότα. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως διαπιστώσετε έντονο ανταγωνισμό από συναδέλφους σας, αν όμως τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν απειλούνται, γρήγορα τα πράγματα θα εξομαλυνθούν. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από σήμερα σας επιτρέπει να βάλετε μια τάξη και στα οικονομικά σας.

Ζυγός

Σήμερα ο Άρης περνάει στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Πρόκειται για ένα διάστημα, αρκετά δύσκολο, καθώς εντάσεις και άλλοι απρόβλεπτοι παράγοντες ίσως σας παρακινήσουν να κάνετε αλλαγές, να γίνετε πιο δυναμικοί ή και να αναζητήσετε μια νέα εργασία. Δεν αποκλείεται επίσης να επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες και να διαμορφώσετε μια νέα καθημερινότητα που θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη ποικιλία ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα. Εξάλλου, το γεγονός ότι η κυβερνήτης σας Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο, θα σας παρακινήσει να ανανεωθείτε σωματικά και εμφανισιακά.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης περνάει σήμερα στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του χρόνου. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε πιο δραστήρια με τις σχέσεις σας και τις προσωπικές υποθέσεις σας. Θα γίνετε επίσης πιο δημιουργικοί και θα θελήσετε να βάλετε περισσότερη περιπέτεια και διασκεδάσεις στη ζωή σας. Πολλοί από σας ίσως θεωρήσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε τον πρώτο σας απόγονο, ενώ άλλοι θα ξεκινήσετε μια ρομαντική ιστορία που θα έχει όμορφη εξέλιξη. Σήμερα επίσης η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία σε ό,τι κι αν κάνετε.

Τοξότης

Ο Άρης περνάει από σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του χρόνου. Η επιρροή αυτή μπορεί να μην ιδιαίτερα θετική για σας καθώς θα δημιουργήσει κάποιες εντάσεις ή επιπλοκές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το χειρότερο σενάριο είναι να προκύψουν εντάσεις που θα σας αποσυντονίσουν, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα απλώς να διοχετεύσετε περισσότερη ενέργεια στο σπίτι, να θελήσετε να το καλλωπίσετε ενόψει των εορτών, να κάνετε μια ανακαίνιση ή να σκεφτείτε την πιθανότητα της μετακόμισης. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από σήμερα, σας επιτρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί αλλά και να βρείτε σημαντική υποστήριξη από σημαίνοντα πρόσωπα.

Αιγόκερως

Ο Άρης περνάει σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του χρόνου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει αυξημένη κινητικότητα καθώς το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο και ίσως χρειαστεί να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε διάφορες κατευθύνσεις. Θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με ηλεκτρικά είδη, κινητά, έγγραφα ή αυτοκίνητα. Από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, αδέλφια ή συγγενείς. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από σήμερα δημιουργεί ένα αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι και την οικογένεια.

Υδροχόος

Μετά από μια παρατεταμένη παραμονή στο ζώδιό σας ο Άρης περνάει επιτέλους στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, μια δεύτερη εργασία ή και μια υψηλότερη αμοιβή. Στον αισθηματικό τομέα ίσως γίνετε πιο κτητικοί με το σύντροφό σας γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Με την Αφροδίτη που επιστρέφει σε ορθή πορεία από σήμερα, μπορείτε να πετύχετε στόχους και οράματα ή και να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι.

Ιχθύες

Ο Άρης μπαίνει σήμερα στο δικό σας ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του χρόνου. Το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι, καθώς ο Άρης σας τροφοδοτεί με φιλοδοξία και θέληση να πετύχετε τους στόχους σας και επιπλέον αυξάνει τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας. Έτσι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνετε αδρανείς αλλά να κυνηγήσετε τα όνειρά σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική ζωή σας. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από σήμερα, επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *