Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Ημερήσιες Προβλέψεις

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σας κάνει ιδιαίτερα νευρικούς σήμερα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στον χώρο της δουλειάς αλλά και στις σχέσεις σας. Η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη μετά το μεσημέρι, φτιάχνει αισθητά το κλίμα με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

Ταύρος

Μια δραστήρια μέρα σας περιμένει κατά την οποία μπορείτε να εργαστείτε υπεύθυνα και να ξεχωρίσετε. Μπορείτε επίσης να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που εκκρεμούν και να πετύχετε μια νέα αρμονία στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες σε συζητήσεις ή επαγγελματικές επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια και ένα ερωτικό πάθος που θα δημιουργήσει προβλήματα στη μόνιμη σχέση σας.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα συνιστά να προσέχετε τη συμπεριφορά σας καθώς σας κάνει περισσότερο οξύθυμους. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς είναι πιθανό να προκύψουν έξοδα που θα σας αποσυντονίσουν. Προσέξτε επίσης μη ξεσπάσετε τα νεύρα σας στο σύντροφό σας.

Λέων

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ήλιος με τον Πλούτωνα θα μειώσει την επαγγελματική σας απόδοση γι’ αυτό συνιστάται να αναβάλλετε σημαντικές δραστηριότητες για άλλη μέρα. Μετά το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις.

Παρθένος

Η ασφάλεια (υλική ή συναισθηματική) παίζει πρωταρχικό ρόλο για σας σήμερα και φαίνεστε αποφασισμένοι να κάνετε τα πάντα για να την εξασφαλίσετε. Όσοι σκέφτεστε τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης βεβαιωθείτε ότι έχετε υπολογίσει τον κίνδυνο του ρίσκου.

Ζυγός

Μια δύσκολη μέρα για σας, καθώς με το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα θα νιώσετε έντονη κόπωση που θα περιορίσει τις δραστηριότητές σας. Μετά το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη βοηθά να βρεθείτε με αγαπημένα άτομα. Για τους ελεύθερους είναι πιθανή μια γνωριμία.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ήλιο μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα ή τουλάχιστον μια κακή διάθεση. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί και αφήστε κουραστικές δραστηριότητες για άλλη μέρα. Κάποια χρήματα μπορεί να λάβετε μετά το μεσημέρι.

Τοξότης

Η μέρα δεν ξεκινάει καλά για σας, καθώς μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο στο κρεβάτι και να χαλαρώσετε. Ωστόσο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας από το μεσημέρι, εγκαινιάζει ένα νέο μήνα γεμάτο καινούργια σχέδια και νέες δραστηριότητες. Ευχάριστες εκπλήξεις καθώς και αλλαγές στην προσωπική σας εμφάνιση είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας με τον Ήλιο, είναι προτιμότερο να μην εμπιστεύεστε τους άλλους σήμερα και ειδικότερα άτομα επιρροής που μάλλον έχουν κακές προθέσεις. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας που είναι αυξημένη κυρίως μετά το μεσημέρι, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη.

Υδροχόος

Μέρα ξεκούρασης μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή, καθώς οι πλανητικές επιρροές ευνοούν τη χαλάρωση και τη διασκέδαση. Ειδικά μετά το μεσημέρι με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη, θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.

Ιχθύες

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Μετά το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη σας επιτρέπει να σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά βήματά σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *