Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

1 Μαρτίου 2019 - Ζώδια

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η καριέρα σας και τα οικονομικά σας ευνοούνται σήμερα και αν εντείνετε τις προσπάθειές σας ίσως έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ενισχύει τον φιλικό τομέα και ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές καθώς και τις επαφές με σημαίνοντα άτομα μέχρι τις 26 Μαρτίου.

Ταύρος

Οι όψεις της Σελήνης σας βοηθούν να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σας από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαρτίου μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να σημειώσετε σημαντικές επιτυχίες.

Δίδυμοι

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ανταποκριθείτε στις οικονομικές υποχρεώσεις σας, να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας και να παρακάμψετε τυχόν εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαρτίου, σας ανοίγει το δρόμο για ευχάριστες περιπέτειες, γνωριμίες και ταξίδια.

Καρκίνος

Η δική σας Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις από το πολικό ζώδιο του Αιγόκερω και σας επιτρέπει να βάλετε πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σας αλλά και να βγάλετε περισσότερα κέρδη από τη δουλειά σας. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαρτίου βοηθά να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Λέων

Οι θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα ευνοούν τα επαγγελματικά σας και σας βοηθούν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας και δίνει την ευκαιρία σε όσους είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια σημαντική γνωριμία μέχρι τις 26 Μαρτίου.

Παρθένος

Ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές αναμένονται σήμερα χάρη στις θετικές όψεις της Σελήνης. Ίσως αποφασίσετε ένα σύντομο ταξίδι με το σύντροφό σας ή αποδεχτείτε προσκλήσεις για διασκεδάσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο βελτιώνει το κλίμα στο χώρο της δουλειάς σας, γεγονός που σας απαλλάσσει από περιττό άγχος μέχρι και τις 26 Μαρτίου.

Ζυγός

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη και τον Ήλιο ευνοούν τόσο το οικογενειακό περιβάλλον όσο και τη δουλειά σας, τομείς στους οποίους έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τυχόν προβλήματα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού θα έχετε ευκαιρίες για περισσότερες διασκεδάσεις μέχρι τις 26 Μαρτίου χωρίς να αποκλείεται και ένας νέος έρωτας.

Σκορπιός

Οι θετικές όψεις της Σελήνης βοηθούν να αναπτύξετε μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σας αλλά και με άλλα σημαντικά πρόσωπα και να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και τον καλλωπισμό του μέχρι και τις 26 Μαρτίου.

Τοξότης

Η Σελήνη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, είναι ιδανική για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαρτίου αυξάνει τη δημοτικότητά σας και φέρνει στο δρόμο σας σημαντικές και επωφελείς γνωριμίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και φέρνει στο δρόμο σας σημαντικές ευκαιρίες καθώς και αξιόλογες γνωριμίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαρτίου, ευνοεί τα οικονομικά σας ενώ δεν αποκλείεται να σας φέρει και νέες πηγές εισοδημάτων.

Υδροχόος

Παρασκηνιακές δραστηριότητες ίσως σας φέρουν σημαντικό κέρδος σήμερα. Φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και αποφύγετε εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαρτίου, αυξάνει τη γοητεία σας και σας βοηθά να χειριστείτε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας.

Ιχθείς

Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει σήμερα η Σελήνη, τονίζουν το επικοινωνιακό σας χάρισμα και σας βοηθούν να διατυπώσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια τις ιδέες σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τυχόν νέες γνωριμίες θα είναι εξαιρετικά επωφελείς. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαρτίου, σας βοηθά να αποκοπείτε από ό,τι σας είναι περιττό και να ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

1 thought on “Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *