Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ζώδια σήμερα

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Εύκολα μπορείτε να εκνευριστείτε σήμερα, γι’ αυτό θα πρέπει τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, να αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις και επαφές αλλά και οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να σας ζημιώσουν. Μετά τις 9.00 το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη η διάθεσή σας βελτιώνεται και νιώθετε την ανάγκη να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Ταύρος

Με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη που διαμορφώνεται το μεσημέρι υπάρχει κίνδυνος βίαιων αντιπαραθέσεων, γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγετε επαφές με άτομα που σας εκνευρίζουν. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται. Οι παρεξηγήσεις ωστόσο μπορούν να αποκατασταθούν μετά τις 9.00 το βράδυ, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Άρη το μεσημέρι, θα δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Συναναστραφείτε με άτομα που συμπαθείτε και σίγουρα θα βρείτε και νέους υποστηρικτές. Το βράδυ τα πάντα μπορούν να “διογκωθούν” για καλό ή για καλό.

Καρκίνος

Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και μην εμπιστεύεστε σε κανέναν τα μυστικά σας. Αποφύγετε επίσης σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Από το βράδυ η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη ευνοεί τα επαγγελματικά σας. Προσοχή όμως σε διατροφικές ατασθαλίες που επηρεάζουν το πεπτικό σύστημα.

Λέων

Ίσως θα πρέπει να φρενάρετε λίγο τις δραστηριότητές σας καθώς η ενέργειά σας θα είναι πεσμένη μέχρι το μεσημέρι. Προσπαθήστε επίσης να αποφύγετε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά. Το βράδυ το κλίμα βελτιώνεται αισθητά και μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με φίλους ή και με το σύντροφό σας.

Παρθένος

Παρόλο που ξεκινάτε με την καλύτερη διάθεση τη μέρα σας, προσέξτε τυχαία γεγονότα που μπορεί να σας εκνευρίσουν. Αυξημένη κίνηση στο δρόμο για παράδειγμα ή κάποιες λεκτικές διενέξεις ίσως σας αποσυντονίσουν. Το βράδυ μπορείτε να δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο σπίτι για να υποδεχτείτε αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά ζητήματα το πρωί που θα σας απορροφήσουν πολύ ενέργεια. Καλό είναι να μην παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες που χρειάζονται προσοχή. Το κλίμα βελτιώνεται αισθητά το βράδυ όπου έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε με φίλους.

Σκορπιός

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιό σας με τον Άρη, πιθανότατα θα σας κάνει περισσότερο οξύθυμους και επιθετικούς γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς σας. Μια πρόσκληση για βραδινή έξοδο, θα σας διασκεδάσει αλλά ίσως σας κοστίσει κάτι παραπάνω.

Τοξότης

Μπορεί η μέρα να ξεκινά κάπως υποτονικά για σας, σίγουρα όμως πρόκειται για μια πολύ σημαντική μέρα. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στο ζώδιό σας, εγκαινιάζει ένα κύκλο ανάπτυξης και προόδου. Βρείτε λοιπόν την πιο καλή παρέα και βγείτε να το γιορτάσετε!

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη το μεσημέρι, ίσως έχετε κάποια οικονομικές απώλειες, ωστόσο η κατάσταση γρήγορα θα βελτιωθεί προς όφελός σας. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και είναι πολύ πιθανό να εντυπωσιάσετε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλές αντιξοότητες σήμερα, ωστόσο ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σας χορηγεί την απαιτούμενη ενέργεια για να ξεπεράσετε το κάθε τι. Το βράδυ η τύχη σας αλλάζει καθώς με τη Σελήνη και το Δία στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, η τύχη σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα.

Ιχθύες

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε θετικά το τετράγωνο Σελήνης – Άρη που διαμορφώνεται το μεσημέρι και να πετύχετε πολλά, αρκεί να συγκεντρωθείτε στα θέλω σας και να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Το βράδυ με την Σελήνη και τον Δία στον Τοξότη η αισιοδοξία και η χαρά επιστρέφουν στη ζωή σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *