Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια, Προβλέψεις

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τη λογική σας, καθώς παρασύρεστε εύκολα από εξωτερικές παρεμβολές και χάνετε το στόχο σας. Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να αναβάλλετε σημαντικά ζητήματα και να χαλαρώσετε ώστε να μη διακινδυνεύσετε τη φήμη σας.

Ταύρος

Παρόλο που το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δεν αποτελεί σοβαρή απειλή για σας, καλό είναι να προσέχετε αν πρόκειται να βρεθείτε σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Υπάρχει πιθανότητα να εξαπατηθείτε κυρίως σε οικονομικά ζητήματα, γι’ αυτο αποφύγετε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που αποκορυφώνεται σήμερα, συνιστά να προσέχετε τόσο στον τομέα των σχέσεών σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Ίσως οι προσδοκίες σας είναι υπερβολικά υψηλές και υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείτε. Καλό είναι επίσης να είστε ρεαλιστές και να μην εμπιστεύεστε τους γύρω σας ώστε να μην πέσετε θύμα εκμετάλλευσης.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας προκαλέσει αμηχανία και σύγχυση ως προς τη διαχείριση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων. Ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι τα πάντα είναι στο χέρι σας. Διαθέτετε ισχυρό ένστικτο το οποίο μπορείτε να επικαλεστείτε για να εξασφαλίσετε την επιτυχία.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος που σχηματίζει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα σας παθιάζει ακόμα περισσότερο στις σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε πιο κτητικοί με το σύντροφό σας ή να προβάλλετε παράλογες απαιτήσεις, γεγονός που μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις. Αποφύγετε την τάση να μένετε κολλημένοι σε παλιά λάθη και βρείτε νέες διεξόδους.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα θα σας δημιουργήσει μια δυσαρέσκεια. Ίσως νιώσετε ότι κάποιες προσδοκίες σας δεν εκπληρώνονται ή παρερμηνεύσετε τα λόγια του συντρόφου σας και απογοητευτείτε. Δεν χρειάζεται όμως να χαλάτε τη διάθεσή σας, αφού πολύ σύντομα όλα αυτά θα έχουν ξεχαστεί.

Ζυγός

Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα ίσως νιώσετε την ενέργειά σας πεσμένη και αναβάλλετε σημαντικές δραστηριότητες. Στον χώρο της εργασίας σας είναι πιθανές κάποιες ίντριγκες στις οποίες δεν πρέπει να δώσετε σημασία.

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα, ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν σας είναι απαραίτητα. Ένα shopping therapy δηλαδή που λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε το μέτρο, αποφύγετε τουλάχιστον υπερβολές για τις οποίες θα μετανιώσετε.

Τοξότης

Μια απόλυτη σύγχυση είναι πολύ πιθανή σήμερα, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πιθανότατα αισθάνεστε αβεβαιότητα για το μέλλον σας, και επιτίθεστε σε όποιον προσπαθεί να σας συμβουλέψει ακόμα και αν πρόκειται για πολύ οικεία σας άτομα. Η σύνοδος Σελήνης – Δία στο ζώδιό σας μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά αν μπορέσετε να σκεφτείτε ρεαλιστικά.

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα, υπάρχει μια παρασκηνιακή δραστηριότητα η οποία μπορεί να δημιουργήσει περιπλοκές. Θα πρέπει να προσέχετε λόγια και πράξεις που μπορεί να πληγώσουν τους γύρω σας, χωρίς να αποκλείεται όμως να είστε εσείς αυτοί που θα απογοητευτείτε από λόγια τρίτων. Καλό είναι επίσης να διαφυλάξετε μυστικά που δεν θέλετε να διαρρεύσουν.

Υδροχόος

Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας σήμερα, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να επιφέρει σημαντικές απώλειες. Καλό είναι επίσης να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα ειδικά όταν βρίσκεστε στο δρόμο. Αποφύγετε επίσης οικονομικές συναλλαγές από τις οποίες θα βγείτε ζημιωμένοι.

Ιχθύες

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ήλιο σήμερα και σας δημιουργεί μια πλήρη σύγχυση σχετικά τα επαγγελματικά σας. Ίσως νιώσετε έντονη απογοήτευση με τα σχέδιά σας, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις στην ενεργητικότητά σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ρεαλιστές και αν θέλετε παραμείνετε σπίτι ώστε να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε ξανά με πιο καθαρό μυαλό.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

1 thought on “Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *