Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια Προβλέψεις

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 11.46 σηματοδοτούν ένα στοιχείο έκπληξης για όλα τα ζώδια, γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήσει κανείς ανεκμετάλλευτη μια ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί οπουδήποτε. Στις 13.07 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου από όπου διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία, γεγονός που συνιστά προσοχή σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και σε “απολαύσεις” που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σήμερα διαμορφώνεται επίσης ένα ημι-τετράγωνο μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα. Πρόκειται για μια δύσκολη όψη που προκαλεί βία και επιθετικότητα. Συνιστάται το επόμενο διήμερο να αποφύγουμε συμμετοχές σε μαζικές συγκεντρώσεις όπου μπορεί να υπάρξουν σοβαρά ατυχήματα καθώς επίσης και ερημικά μέρη. Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι ακόμα όσοι χειρίζονται εργαλεία.

Κριός

Η μέρα σας ξεκινάει πολύ όμορφα, σταδιακά όμως η ενέργειά σας πέφτει. Ίσως χρειάζεστε λίγη ξεκούραση ή και νέα κίνητρα που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας ζωντανό. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και αν είναι δυνατόν ασχοληθείτε με μια αθλητική δραστηριότητα.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινάει ευχάριστα και εξελίσσεται ακόμα καλύτερα. Έχετε ένα χάρισμα που γίνεται αντιληπτό από τους γύρω σας και παράλληλα μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα. Πολλοί θαυμαστές θα πέσουν στα πόδια σας και έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε και να επιλέξετε το καλύτερο για σας.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις σχέσεις σας καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ή να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα με τα οποία θα ταυτιστείτε απόλυτα. Στο οικογενειακό περιβάλλον ωστόσο, ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα.

Καρκίνος

Με τις θετικές όψεις της Σελήνης το πρωί μπορείτε να λύσετε πολλά οικονομικά προβλήματα ή να λάβετε απρόσμενα χρήματα. Μετά το μεσημέρι ίσως προκύψουν συζητήσεις και επαφές για επαγγελματικά θέματα και καλό είναι είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις ακόμα και αν δεν συμφωνείτε.

Λέων

Η μέρα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να διαμορφώνει ευνοϊκές γωνίες με Αφροδίτη και Ουρανό, γεγονός που εγγυάται απρόσμενα θετικές εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις σας και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Στη συνέχεια περνάει στο ζώδιο της Παρθένου από όπου θα σας παροτρύνει να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Παρθένος

Το πρωί ίσως πάρετε απρόμενα χρήματα που θα σας φτιάξουν τη μέρα. Αργότερα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας και σας χαρίζει εξαιρετική διαύγεια που σας επιτρέπει να αξιολογείτε σωστά κάθε κατάσταση. Ωστόσο, οι δυσμενείς όψεις που διαμορφώνει με τον Ερμή και τον Δία συνιστούν να αποφύγετε διαμάχες με την οικογένειά σας.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την προέλευση κάποιων δυσκολιών. Συζητήσεις με πολύ στενά σας άτομα θα έχουν μια θετική επιρροή στην ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Η μέρα είναι κατάλληλη για να σκεφτείτε τις μελλοντικές σας προοπτικές ή και να αναζητήσετε καινούργια ενδιαφέροντα. Παρόλο που θα υπάρξουν φιλικές συναντήσεις, καλό είναι να μην εμπιστεύεστε εύκολα κανέναν ειδικά όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη το πρωί από το ζώδιο του Λέοντα, είναι ιδανικές για να κατακτήσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή και να αναζωπυρώσετε έναν έρωτα από το παρελθόν. Αργότερα με την Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας είστε διατεθειμένοι ακόμα και να ξεπεράσετε τα όριά σας προκειμένου να πετύχετε έναν στόχο.

Αιγόκερως

Τις πρωινές ώρες ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες, όμως καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε εσείς οι ίδιοι. Με το πέρασμα της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφό σας, ώστε να δείτε που βαδίζετε.

Υδροχόος

Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό το πρωί, προμηνύει ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με τα αισθηματικά ή τα επαγγελματικά σας. Μια απρόσμενη γνωριμία ή μια επαγγελματική συμφωνία είναι επίσης πιθανή. Το απόγευμα αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φιλικά πρόσωπα.

Ιχθύες

Υπάρχουν κάποιες ανέλπιστα θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας που σας φέρνουν ξαφνικά κέρδη, γεγονός που σας ωθεί να προβείτε σε αγορές που μπορεί και να είναι περιττές. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με το σύντροφο που γρήγορα όμως θα αποκατασταθούν.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *