Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια Προβλέψεις

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η μέρα σας δίνει πολλές ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας αλλά και τα οικονομικά σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να συγκεντρώνετε την ενέργειά σας σε ένα θέμα κάθε φορά και να μην αφήνετε μικροπράγματα να αποσπούν την προσοχή σας.

Ταύρος

Ίσως νιώσετε κάποιον ανταγωνισμό σήμερα, ωστόσο ξέρετε ότι είστε πιο ικανοί και μπορείτε να τον κερδίσετε. Επιπλέον, ο τρόπος επικοινωνίας σας είναι ιδιαίτερα γοητευτικός, γεγονός που όχι μόνο κάνει τους γύρω σας να σας προτιμούν, αλλά μπορεί να πυροδοτήσει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Πειραματίζεστε κάνοντας αλλαγές στον τρόπο που δουλεύετε ή ακόμα και στον τρόπο συμπεριφοράς προς τους συναδέλφους σας, προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσετε καλύτερες προοπτικές τόσο ιεραρχικά όσο και οικονομικά και πράγματι αυτή η τακτική αποδίδει. Μην παραμελείτε όμως και την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Η Σελήνη που κυβερνά το δικό σας ζώδιο, συνεχίζει να τονίζει την κοινωνικότητά σας και ευνοεί ιδιαίτερα συναντήσεις και συζητήσεις για νέες συμφωνίες ή και συνεργασίες. Από σήμερα μπορείτε επίσης να εξετάσετε την προοπτική ενός ταξιδιού.

Λέων

Κρυφά επαγγελματικά σχέδια βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα και παρόλο που μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να τα συζητήσετε, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άτομα στο πλευρό σας που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν. Μια ερωτική σχέση μπορεί να δημιουργηθεί το βράδυ, ωστόσο η διάρκειά της δεν είναι εγγυημένη.

Παρθένος

Με ένα μαγικό τρόπο τα προβλήματα αρχίζουν σιγά σιγά να εξαφανίζονται από τη ζωή σας και μπορείτε πλέον να βλέπετε τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Εν αναμονή λοιπόν των αλλαγών που θα σας ανοίξουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

Ζυγός

Η βελτιωμένη ψυχολογία σας, σάς κάνει να βλέπετε τα πάντα πιο ρομαντικά όχι όμως και πρακτικά. Γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να μην αναλάβετε σοβαρές εργασίες ή τουλάχιστον να έχετε δίπλα σας έναν αξιόπιστο “προστάτη”. Αποφύγετε επίσης περιττές σπατάλες.

Σκορπιός

Η ικανότητα της συγκέντρωσης είναι αυξημένη σήμερα, γεγονός που σας επιτρέπει να πετύχετε πολλά καθήκοντα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, σας μένει περισσότερος χρόνος να αφιερώσετε στο σύντροφό σας, ή να βγείτε με τους φίλους σας και να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης

Η Σελήνη από τον τομέα της εργασίας σας γεμίζει με περίσσεια ενέργεια, από την άλλη όμως η όψη του Ποσειδώνα σας κάνει κάπως ανοργάνωτους. Απαιτείται λοιπόν ισχυρή ικανότητα εστίασης προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σας σήμερα και είστε έτοιμοι να απολαύσετε να απολαύσετε τα οφέλη της. Οικονομικές ευκαιρίες, ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ με το επικοινωνιακό χάρισμα που διαθέτετε μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα.

Υδροχόος

Μια ελαφρώς κακή διάθεση μπορεί να σας παροτρύνει να μείνετε σπίτι σήμερα. Ακόμα και αν πάτε στη δουλειά το πιθανότερο είναι ότι θα εργαστείτε παρασκηνιακά καθώς νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι. Προσοχή και στον αισθηματικό τομέα όπου μπορεί να προκύψουν ρήξεις.

Ιχθύες

Έντονη κινητικότητα αναμένεται σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας φέρνει στο δρόμο σας και έκτακτες συναντήσεις και συζητήσεις εκτός από τις προκαθορισμένες. Εξοπλιστείτε με υπομονή και διατηρήστε την καλή σας διάθεση ώστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *