Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Κριός

Η Σελήνη ευνοεί σήμερα τα επαγγελματικά και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που έχουν ωριμάσει. Φροντίστε να αποφύγετε ωστόσο σημαντικές δραστηριότητες μετά τις 15.50 καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις δημιουργικές εργασίες αλλά και τις επαφές με ξένους. Μπορείτε επίσης να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Μετά τις 15.50 που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας, καλό είναι να αποφύγετε νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Δίδυμοι

Οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τον Δία και την Αφροδίτη, μπορεί να προκαλέσουν κάποιες διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον, οι οποίες ωστόσο μπορούν να αντιμετωπιστούν με ηρεμία και λογική χάρη στις αρμονικές γωνίες που διαμορφώνει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Καρκίνος

Ίσως είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας σήμερα καθώς οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης δυσχεραίνουν την επικοινωνία σας τουλάχιστον στον χώρο της εργασίας σας. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα οι ευνοϊκές γωνίες Σελήνης, Κρόνου, Πλούτωνα ευνοούν την σταθεροποίηση σχέσεων. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας, καθώς οι αρνητικές γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και την Αφροδίτη ίσως σας παρασύρουν σε παράλογες σπατάλες. Από την άλλη, οι θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορούν να βελτιώσουν τις αποδοχές σας χάρη στην αποδοτικότητα και την πειθαρχία σας. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Παρθένος

Η Σελήνη από το ζώδιό σας διαμορφώνει αρνητικές γωνίες με Ποσειδώνα, Δία και Αφροδίτη και θετικές με Κρόνο και Πλούτωνα. Έτσι, παρόλο που μπορεί να νιώσετε μια συναισθηματική αναστάτωση, γρήγορα θα επανέλθει η σταθερότητα και η αρμονία. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τις απόψεις σας και καλό είναι να το αναβάλλετε για μια άλλη μέρα. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Σκορπιός

Οι αρνητικές όψεις που διαμορφώνει σήμερα η Σελήνη, επηρεάζουν το κοινωνικό περιβάλλον και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με φιλικά πρόσωπα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ζημιωθείτε. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη από τον τομέα της καριέρας διαμορφώνει σήμερα αντικρουόμενες όψεις που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας. Γεγονός είναι ότι μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τις αποδοχές σας, αρκεί να είστε ρεαλιστές και μετριοπαθείς. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Αιγόκερως

Ίσως νιώσετε μια συναισθηματική ανασφάλεια σήμερα την οποία θα σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Ωστόσο, οι θετική όψη που διαμορφώνει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο αλλά και με τον Πλούτωνα, συνιστούν να διατηρήσετε τον ορθολογισμό σας και όλα θα πάνε καλά.  Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Υδροχόος

Οι τεταμένες γωνίες της Σελήνης με Ποσειδώνα, Δία και Αφροδίτη είναι πιθανό να δημιουργήσουν μια δυσαρμονία στις σχέσεις σας -συναισθηματικές, φιλικές, επαγγελματικές. Καλό είναι να αναλογιστείτε και τα δικά σας λάθη και να αναλάβετε τις ευθύνες σας ώστε να λυθούν πιο εύκολα τα προβλήματα. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ιχθύες

Το ταυ-τετράγωνο Σελήνης, Ποσειδώνα, Δία, Αφροδίτης μπορεί να σας δημιουργήσει μια έντονη ανασφάλεια σχετικά με την πορεία των σχέσεών σας ή με τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, με τις θετικές όψεις Σελήνης – Κρόνου – Πλούτωνα μπορείτε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να συνεχίσετε ανεπηρέαστοι τις προσπάθειές σας. Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή εδώ.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *