Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Πέμπτη 20 Ιουνίου ζώδια

Φωτογραφία από DanaeDautz από το Pixabay

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου νωρίς το πρωί και ευνοεί τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας σχέδια. Υπάρχουν άτομα πρόθυμα να σας υποστηρίξουν και να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές. Το βράδυ ευνοούνται επίσης οι φιλικές συγκεντρώσεις.

Ταύρος

Η είσοδος της Σελήνης στον τομέα της καριέρας σας, είναι ιδανική για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προσέξτε ωστόσο, να είστε σαφείς και συγκεντρωμένοι καθώς το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ουρανό μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένους χειρισμούς. Ευχάριστες συζητήσεις αναμένονται το βράδυ.

Δίδυμοι

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα μπορεί να σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από μακριά ή να σας παροτρύνει να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες στιγμές με φίλους ή και με το σύντροφό σας.

Καρκίνος

Οικονομικά ζητήματα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, χάρη στην είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο. Είναι πιθανό να λάβετε απρόσμενα οφέλη, τα οποία θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε κατάλληλα. Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σας, καθώς η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα μπορεί να πυροδοτήσει μεγάλες συγκρούσεις.

Λέων

Η Σελήνη περνά στον τομέα των σχέσεών σας και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά σας, καθώς μπορεί να υπάρξουν σοβαρές συγκρούσεις εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ουρανό. Αποφύγετε επίσης σημαντικές συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Αν χρειαστεί ζητήστε τη συμβουλή κάποιου ατόμου που εμπιστεύεστε.

Παρθένος

Ο τομέας της εργασίας σας ενεργοποιείται σήμερα από την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο. Ίσως αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας ή προκύψουν κάποιες εντάσεις με τους συναδέλφους σας. Φροντίστε για την ψυχική και σωματική υγεία σας η οποία είναι ευάλωτη. Το βράδυ μπορείτε να χαλαρώσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο υπόσχεται ευχάριστες δραστηριότητες σήμερα και ποιοτικό χρόνο με το σύντροφο ή τα παιδιά σας. Επιπλέον ίσως βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι σας ή να κάνετε το πλάνο των διακοπών σας με τους αγαπημένους σας.

Σκορπιός

Η είσοδος της Σελήνης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Σήμερα μπορείτε να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις και να χαλαρώσετε με τους οικείους σας. Στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να αποφύγετε περιττές εντάσεις καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει ξαφνικές ρήξεις.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου και τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφό σας, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στον επαγγελματικό τομέα όπου μπορεί να δημιουργηθούν απρόσμενες παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Ο τομέας των οικονομικών σας ενεργοποιείται από την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο. Είναι εξίσου πιθανό να λάβετε χρήματα που δεν περιμένετε ή να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Στον αισθηματικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγετε αντιπαραθέσεις που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα εξαιτίας της αντίθεσης Άρη – Πλούτωνα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας νωρίς το πρωί από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Η όψη αυτή μπορεί να σας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις, ειδικά αν δεν μπορέσετε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας. Θυμηθείτε ότι ακόμα και μια μικρή διαμάχη μπορεί να φέρει την οριστική διακοπή μιας σχέσης.

Ιχθύς

Η είσοδος της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας. Δραστηριότητες που σχετίζονται με το μυστήριο και τον εσωτερισμό ευνοούνται σήμερα και ίσως σας ωφελήσει μια βόλτα στη φύση. Παρασκηνιακές συζητήσεις ή κάποιες κρυφές πληροφορίες θα σας εμπνεύσουν.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *