Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ωροσκόπια, προβλέψεις

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Σήμερα υπάρχει τάση για βια και επιθετικότητα και θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας ώστε να προσβάλλετε ή μειώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή και στα οικονομικά καθώς υπάρχει κίνδυνος απωλειών.

Ταύρος

Η επιμονή σας να έχετε την τελευταία λέξη μπορεί να σας κοστίσει σήμερα, ειδικά αν υπάρχουν στο πρόγραμμα συζητήσεις με υψηλά ιστάμενα άτομα. Αποφύγετε εντάσεις και στις προσωπικές σχέσεις σας καθώς υπάρχει κίνδυνος οριστικής ρήξης.

Δίδυμοι

Ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του και θα πρέπει να το σεβαστείτε αυτό σήμερα, αν δεν θέλετε να έχετε συγκρούσεις που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Προσοχή επίσης στην κυκλοφορία ειδικά αν οδηγείτε.

Καρκίνος

Παρόλο που η ψυχολογία σας δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, θα πρέπει να επιστρατεύσετε την έμφυτη διπλωματία σας ώστε να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση σωστά. Η αναζωπύρωση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί είναι πιθανή αν κάνετε ουσιαστικές προσπάθειες.

Λέων

Οι συγκρούσεις φαίνονται αναπόφευκτες σήμερα, καθώς έχετε την τάση να παρερμηνεύετε τα λόγια των άλλων δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα. Προσοχή γιατί μπορεί ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, να αποφασίσει ότι είναι καιρός να φύγει από τη ζωή σας.

Παρθένος

Έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας σήμερα, αλλά μάλλον σας λείπει η υπομονή. Προσπαθείστε λοιπόν να χαλαρώσετε ώστε να κάνετε τις δουλειές σας χωρίς συγκρούσεις και κυρίως χωρίς ατυχήματα.

Ζυγός

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο μπορεί να νιώσετε έντονη ανασφάλεια σήμερα, γεγονός που θα ρίξει την ψυχολογία σας και κατ’ επέκταση την αποδοτικότητά σας. Ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας, μπορεί να σας φτιάξει το κέφι, αρκεί φυσικά να το αφήσετε.

Σκορπιός

Η ενασχόληση με το σπίτι αποκτά προτεραιότητα για σας σήμερα και ίσως θελήσετε να βάλετε κάποιες διακοσμητικές πινελιές ή και μια αναδιαμόρφωση του χώρου σας. Κάποια προβλήματα με τους οικείους σας δεν έχουν επιλυθεί ακόμα και χρειάζονται προσοχή.

Τοξότης

Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στο φόρτε της σήμερα, ωστόσο ίσως προτιμάτε κλειστές παρέες ή άτομα που γνωρίζετε πολύ καλά ώστε να μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Αν θέλετε να αποκαταστήσετε μια φιλία που έχει κλονιστεί, μπορείτε να το προσπαθήσετε τώρα.

Αιγόκερως

Υπάρχει αυξημένος φόρτος εργασίας σήμερα και παρόλο που είστε αποφασισμένοι να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, καλό είναι να συνεργαστείτε με άτομα που ταιριάζετε ώστε να αποφύγετε διαφωνίες και διαμάχες.   

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες σήμερα, γεγονός που ίσως κάνει και σας υπερβολικά απαιτητικούς προς τους συναδέλφους σας. Προσέξτε λοιπόν τη συμπεριφορά σας γιατί το μόνο που θα “καταφέρετε” είναι να κλονίσετε την υγεία σας.

Ιχθύες

Διοχετεύετε όλη την ενέργειά σας σε εργασίες που απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση και ηρεμία και πάλι δεν βλέπετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μια καλή λύση θα ήταν να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να δοκιμάσετε νέες μεθόδους που αποδίδουν καλύτερα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *