Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη περνάει σήμερα στους Διδύμους και φέρνει προτάσεις και ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα αισθηματικά σας. Καλό είναι ωστόσο να αποδεχτείτε τα γεγονότα όπως έρχονται και να μην προβάλλετε υπερβολικές απαιτήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σας, ευνοεί την βελτίωση των αποδοχών σας και επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια σωστή διαχείριση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε σημαντικές υποθέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιό σας από όπου θα σχηματίσει αντίθεση με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη. Οι όψεις αυτές σας βοηθούν να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, αρκεί να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο και να αποφύγετε παράλογες απαιτήσεις.

Καρκίνος

Ίσως συναντήσετε κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Πολλά προβλήματα θα λυθούν χάρη στην επιμονή σας αλλά και την διαίσθησή σας που είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Λέων

Αρχίζουν καλύτερες μέρες για σας με την είσοδο της Σελήνης στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων. Τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις αλλά και να πάρετε πολύτιμες συμβουλές από φίλους ή ισχυρά άτομα. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

Παρθένος

Η είσοδος της Σελήνης στον τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας κάνει κάπως νευρικούς καθώς η αντίθεση που διαμορφώνει με την Αφροδίτη θα προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σας και στα σχέδιά σας. Ευτυχώς με το εξάγωνο του Άρη η συμπαράσταση του συντρόφου σας θα σας αποζημιώσει.

Ζυγός

Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, η ζωή σας μπαίνει σε μια καλύτερη περίοδο κατά την οποία μπορείτε να μελετήσετε τις επιλογές σας και να δρομολογήσετε σημαντικές αλλαγές. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια μικρή απόδραση με το σύντροφό σας που θα ανανεώσει την σχέση σας.

Σκορπιός

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, ωστόσο με την αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη, είναι πιθανό να υποστείτε κάποιες απώλειες, κυρίως από παρορμητικές -και μη απαραίτητες- αγορές. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας και την διαχείριση των πόρων σας.

Τοξότης

Η είσοδος της Σελήνης στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και η αντίθεση που διαμορφώνει με την Αφροδίτη, ίσως προκαλέσουν ένα αδιέξοδο στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε την επιθυμία σας να φλερτάρετε ελεύθερα ή να προσεγγίζετε τα πιο ακατάλληλα άτομα ώστε να απολαύσετε μια υγιή σχέση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις σας, τη στιγμή που η Αφροδίτη και ο Δίας σας παροτρύνουν σε διασκεδάσεις και χαλάρωση. Καλό είναι ωστόσο, να μην αφήσετε εκκρεμότητες που θα σας δημιουργήσουν επιπλοκές αργότερα.

Υδροχόος

Μια ευχάριστη μέρα ξεκινά για σας με την είσοδο της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων. Με την έντονη γοητεία σας μπορείτε να αποπλανήσετε ενδιαφέροντα άτομα, θα πρέπει όμως να προσέξετε τις παράλληλες σχέσεις που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Ιχθύες

Ίσως είναι καιρός να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και κάποιες δουλειές ρουτίνας που δεν παίρνουν αναβολή. Η τεμπελιά δεν είναι δικαιολογία και επιπλέον μπορείτε να βρείτε σημαντικά κίνητρα για να εκτονώσετε την ενέργειά σας. Μην ξεχνάτε ότι ο καλλωπισμός του προσωπικού σας χώρου έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *