Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ζώδια σήμερα

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο και σε συνδυασμό με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για ανέλπιστες επιτυχίες. Σήμερα είναι στο χέρι σας να πετύχετε τα πάντα. Πρωτοποριακές ιδέες μπορούν επίσης να εφαρμοστούν με επιτυχία.

Ταύρος

Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, σας βοηθά να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πιθανό επίσης να λάβετε μια επαγγελματική συμβουλή που θα σας ανοίξει νέους δρόμους. Όσες απαιτήσεις και αν αντιμετωπίσετε σήμερα, θα τις διεκπεραιώσετε και με το παραπάνω.

Δίδυμοι

Τόσο η Σελήνη στον Υδροχόο όσο και το εξάγωνο Άρη – Ουρανού σας δίνουν την  ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ευχάριστες επαφές με φίλους θα σας φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση, ενώ μια  πρόσκληση για ένα ξαφνικό ταξίδι είναι πιθανή.

Καρκίνος

Σήμερα νιώθετε ήρεμοι και ικανοποιημένοι. Οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και νιώθετε ότι μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας πιο εύκολα. Επιπλέον δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης είναι επίσης πιθανή.

Λέων

Η γοητεία, τα ταλέντα σας και η πειθώ σας είναι ιδιαίτερα εμφανή σήμερα, γι’ αυτό θα πρέπει να βρίσκεστε στο προσκήνιο σημαντικών γεγονότων. Κάπου σας περιμένει μια ανέλπιστη ευκαιρία που μπορεί να σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας ή με έναν μεγάλο έρωτα.

Παρθένος

Το εξάγωνο Άρη- Ουρανού μπορεί να επιφέρει κάποιες αλλαγές που ωστόσο δεν θα σας αρέσουν. Προσπαθήστε να κρύψετε τη δυσαρέσκειά σας και αποφύγετε να πείτε λόγια που μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές.

Ζυγός

Βρίσκεστε σε εξαιρετική διάθεση και η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα και χωρίς προβλήματα. Τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν και θα γενικά θα έχετε καλές συνεργασίες. Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει το βράδυ.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο δεν σας ταιριάζει και σας δημιουργεί έναν εκνευρισμό που πρέπει να ελέγξετε. Θα πρέπει λοιπόν προτού κάνετε ή πείτε κάτι να το σκεφτείτε πολύ καλά. Μην ξεχνάτε ότι έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο.

Τοξότης

Οι πλανητικοί σχηματισμοί σήμερα φέρνουν ποικιλία στη ζωή σας και σας δίνουν δυνατή ενέργεια για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Αν δεν έχετε επείγοντα καθήκοντα, βρείτε τρόπους να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που σας ευχαριστεί.

Αιγόκερως

Παρά το γεγονός ότι μπορείτε να είστε εξαιρετικά ευέλικτοι σήμερα, ίσως είναι προτιμότερο να μην ασχοληθείτε τα προσωπικά σας ειδικά αν νιώθετε μπερδεμένοι. Η μέρα είναι ακατάλληλη για αποφάσεις γι’ αυτό καλό είναι να περιμένετε μια πιο θετική στιγμή.

Υδροχόος

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και παράλληλα ο κυβερνήτης σας Ουρανός διαμορφώνει εξάγωνο με τον Άρη. Έτσι, σήμερα μπορείτε να έχετε λαμπρές και καινοτόμες ιδέες που μπορείτε να εκμυστηρευτείτε σε ένα πρόσωπο που ξέρετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως νιώθετε περισσότερη εσωστρέφεια και δεν είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Νιώθετε ωστόσο την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που δεν αποκλείεται να σας αποφέρει και κέρδη.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *