Ολική έκλειψη Σελήνης – Σούπερ Ματωμένο Φεγγάρι του Λύκου

ολική έκλειψη σελήνης

Ολική έκλειψη Σελήνης – Σούπερ Ματωμένο Φεγγάρι του Λύκου

Η πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης για το 2019 διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου και ώρα 7.16 το πρωί. Πρόκειται για ένα θεαματικό και αξιοσημείωτο αστρολογικό φαινόμενο από κάθε άποψη. Λίγο μετά την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, η Σελήνη θα μπει στην πιο πυκνή σκιά που δημιουργείται από τη Γη και τον Ήλιο. Η έκλειψη θα εξαφανίσει τη Σελήνη για λίγο διάστημα και στην συνέχεια θα δούμε το ολόγιομο φεγγάρι κοκκινωπό. Η ενέργεια του ματωμένου φεγγαριού θα έχει άμεση επίδραση σε όλους μας. Από τα αρχαία χρόνια το ματωμένο φεγγάρι θεωρείται πρόγονος καταστροφών και προκαλεί έντονη κινητικότητα στη Γη, γεγονός που σηματοδοτεί σεισμική δραστηριότητα μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Σε προσωπικό επίπεδο, το ματωμένο φεγγάρι έχει τη δύναμη να παρεμβαίνει και να διαβρώνει τη ζωή μας ώστε να βρούμε ένα νόημα. Το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ουρανό δείχνει ότι θα υπάρξουν απρόσμενες και ξαφνικές αλλαγές, οι οποίες μπορεί να μας ταράξουν και να μας αποσυντονίσουν αρχικά, όταν όμως περάσει ο πρώτος πανικός θα καταλάβουμε πώς ότι γίνεται είναι για το καλό μας.  

Παρόλο που η ενέργεια της θα είναι αισθητή σε όλους, τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί) των πρώτων ημερών θα νιώσουν λίγο πιο έντονα την επιρροή της.

Πώς θα επηρεάσει η σεληνιακή έκλειψη το ζώδιό σας:

Κριός

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου επηρεάζει τον συναισθηματικό σας τομέα. Σχέσεις που έχουν φθαρεί ή που δεν έχουν γερά θεμέλια, μπορεί τώρα να τελειώσουν οριστικά. Αντίθετα, φιλικές ή πλατωνικές σχέσεις είναι πιθανό να μετατραπούν σε ερωτικές. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Ταύρος

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου, φωτίζει τον τομέα της οικογένειας και της καριέρας. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία αλλά και με την οικογενειακή σας ζωή. Ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε σε μια άλλη πόλη ή αναζητήσετε νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Γενικά θα απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει ώστε να διαμορφώσετε μια νέα ζωή.

Δίδυμα

Η σεληνιακή έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας σας. Το επόμενο διάστημα θα κάνετε σημαντικές συμφωνίες που θα επηρεάσουν τη πορεία σας. Τα ταξίδια και οι μελέτες ευνοούνται.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου επηρεάζει τα οικονομικά σας. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε νέες επενδύσεις. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά είναι πιθανά και απρόβλεπτα έξοδα. Μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει αυτή την περίοδο.

Λιοντάρι

Η έκλειψη της Σελήνης διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και τονίζει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από κάθε κατάσταση που σας πιέζει -είτε προσωπική είτε επαγγελματική- και να χαράξετε μια νέα πορεία. Η έκλειψη αυτή είναι σημαντική γιατί ό,τι παραμείνει στη ζωή σας τώρα, θα είναι ότι αξίζει πραγματικά.

Παρθένος

Η σεληνιακή έκλειψη διαμορφώνεται στον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας. Αυτό το διάστημα μπορεί να ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον εαυτό σας ή να μάθετε κάποιες σκληρές αλήθειες που ωστόσο θα σας αποσαφηνίσουν τυχόν μπερδεμένες καταστάσεις. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

Ζυγός

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου σηματοδοτεί μια ανασυγκρότηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε και με παλιούς φίλους. Τα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Επαγγελματικές εξελίξεις σηματοδοτεί η ολική έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου. Το ερχόμενο διάστημα θα προκύψουν ευκαιρίες για να αναλάβετε μια ηγετική θέση ή να πάρετε μια σημαντική πρωτοβουλία. Κάποιοι από σας είναι πιθανό να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας και να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο πεδίο.

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου φέρνει προκλήσεις από το εξωτερικό ή από άτομα που προέρχονται από άλλες χώρες. Ακόμα και ένα ταξίδι για ψυχαγωγικούς λόγους μπορεί να σας ανοίξει νέες προοπτικές και να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μια νέα μελέτη μπορεί επίσης επηρεάσει την μελλοντική σας πορεία.

Αιγόκερως

Με τη σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου ένα κεφάλαιο της ζωής σας θα κλείσει οριστικά για να ανοίξει ένα καινούργιο. Κάθε νέα αρχή φαίνεται εξαιρετικά ελπιδοφόρα και εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον. Με την ισχυρή επιμονή και την αποφασιστικότητά σας μπορείτε να επιλύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά προβλήματα.

Υδροχόος

Η σεληνιακή έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Λέοντα και επηρεάζει τις σχέσεις σας. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανές ξαφνικές αλλαγές τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μπορεί να προχωρήσετε σε γάμο ή χωρισμό, να κάνετε μια νέα συνεργασία ή και να διαλύσετε έναν συνεταιρισμό.

Ιχθύες 

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας. Νιώθετε την επιθυμία να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ασχοληθείτε με πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές δραστηριότητες. Συνιστάται να προσέχετε την υγεία σας και να ξεκουράζεστε περισσότερο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *