Οκτώβριος 2021 Αστρολογική Ατζέντα

οκτώβριος 2021 - αστρολογική ατζέντα

Οκτώβριος 2021 Αστρολογική Ατζέντα – αναλυτικά όλες οι πλανητικές όψεις για κάθε μέρα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οκτώβριος 2021

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

03.53 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

17.10 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

17.26 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονο πείσμα και ανεξέλεγκτη δράση που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Καλό είναι να αποφεύγονται σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Η συγκεκριμένη όψη συνδέεται με τροχαία ατυχήματα, διαφθορά, εγκλήματα και αυξημένη αστυνομική δραστηριότητα.

20.34 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

00.46 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

06.32 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

10.48 Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί ισχυρά πάθη και φέρνει ευτυχία στον έρωτα. Υπάρχει έντονος μαγνητισμός που προσελκύει το αντίθετο φύλο. Η συγκεκριμένη όψη συνδέεται επίσης με μυστικές συναντήσεις (παράνομες σχέσεις). Εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

22.29 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

23.57 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

02.43 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.44 έως 11.37

11.38 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

03.05 Ερμής τρίγωνο με Δία. Όψη που φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ευστροφία. Ευνοϊκή για συζητήσεις και συμφωνίες καθώς και για απόκτηση γνώσεων. Κατάλληλη στιγμή για επέκταση επιχειρήσεων και διαφημίσεις που αποφέρουν κέρδη. Θετική όψη για το εμπόριο και εργασίες που σχετίζονται με το διαδίκτυο, καθώς και για ταξίδια, παρακολούθηση σεμιναρίων και απόκτηση γνώσης.

12.19 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

00.48 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

06.03 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

11.46 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

Σελήνη σε κενό πορείας από 11.47 έως 15.40

15.41 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

03.16 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

14.05 Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον Ζυγό το ζώδιο που σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες και είναι κατάλληλη για να εμβαθύνετε στην ποιότητα των σχέσεών σας.  Το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείτε να βρείτε τρόπους ώστε να συνυπάρξετε πιο αρμονικά με τους αγαπημένους σας και να αποκαταστήσετε τυχόν αντιπαραθέσεις. Η στενή συμμετοχή του Άρη σας κινητοποιεί να βρείτε λύσεις και τρόπους ώστε να αναθερμάνετε τον έρωτά σας ενώ το τρίγωνο που διαμορφώνει με τον Δία αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για θετικές εξελίξεις. Οι νέες σχέσεις που θα αναπτυχθούν αυτό το διάστημα έχουν εξαιρετικές προοπτικές.

Στον χάρτη της νέας Σελήνης, η Αφροδίτη που κυβερνά τον Ζυγό βρίσκεται στον Σκορπιό το ζώδιο του πάθους και της μεταμόρφωσης, γεγονός που αυξάνει τον αισθησιασμό και βοηθά να προσθέσετε πάθος στην σχέση σας.

15.04 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

21.29 Πλούτωνας σε ορθή πορεία. Ο Πλούτωνας ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και επανέρχεται σε ορθή, γεγονός που πρόκειται να επιταχύνει ξανά διαδικασίες που σχετίζονται με αλλαγές. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει έντονη ανάγκη για βαθιές αλλαγές τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Με την ορθή πορεία του Πλούτωνα όλες οι κρυφές επιθυμίες και τα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

00.40 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

05.08 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

08.03 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.04 έως 17.21

14.21 Αφροδίτη στον Τοξότη. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο αισιόδοξοι, χαρούμενοι, περιπετειώδεις και εξωστρεφείς. Έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας, να δούμε την όμορφη πλευρά της ζωής και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας προκαλούν ανασφάλεια. Ευνοείται η ανάπτυξη σχέσεων με αλλοδαπά άτομα, οι σχέσεις εξ αποστάσεως και οι δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) είναι τα πιο ευνοημένα.

17.22 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

04.37 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

07.01 Ήλιος σύνοδο με Άρη. Ενθουσιασμός, ισχυρή θέληση και θάρρος που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Οι πρωτοβουλίες έχουν προοπτικές επιτυχίας σε κάθε τομέα (αισθηματικά επαγγελματικά κ.λπ). Προσοχή σε άστοχες ενέργειες λόγω επιπολαιότητας. Να αποφεύγεται η επιθετική συμπεριφορά που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον εργασιακό τομέα.

16.00 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

03.53 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

06.04 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

09.05 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.06 έως 18.23

18.24 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση.

19.18 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Έντονο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες ή συζητήσεις.

22.37 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

01.48 Ερμής σύνοδο με Άρη. Όψη που ενισχύει τις πνευματικές και ψυχικές δραστηριότητες και βοηθά στην εξεύρεση λύσεων. Σωστή κρίση που συνδυάζεται αρμονικά με τη δράση.

05.43 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

19.49 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

22.12 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

23.45 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

05.17 Κρόνος σε ορθή πορεία. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά στους στόχους μας και να κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες για να τους πετύχουμε.

05.17 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

07.30 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.31 έως 20.14

20.15 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

18.51 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

19.34 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

03.27 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

06.25 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

08.11 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

13.53 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.54 έως 23.46

22.26 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο. Βαθιά συναισθήματα και σταθεροποίηση μακροχρόνιων δεσμών. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα άτομα που μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα ερωτική σχέση ή να επανασυνδεθούν με έναν παλιό έρωτα. Επιτυχημένες επενδύσεις και οικονομική βοήθεια από ηλικιωμένα άτομα.

23.47 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

11.54 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί.

13.03 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

20.09 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Ευνοϊκή όψη και για το εμπόριο.

23.52 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

10.57 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

14.46 Ήλιος τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική μέρα για νέα ξεκινήματα, έναρξη νέας εκπαίδευσης, εγγραφή σε πανεπιστήμια. Ιδανική στιγμή για άνοιγμα νέου καταστήματος καθώς υπάρχουν αυξημένες προοπτικές επιτυχίας. Κατάλληλη μέρα και αγορές ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών συσκευών, αυτοκινήτων ή λευκών ειδών. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κέρδη μπορούν να προέλθουν και μέσα από τυχερά παιχνίδια. Σχέσεις που ξεκινούν αυτή την ημέρα έχουν άριστες προοπτικές.

15.29 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

15.33 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Σελήνη σε κενό πορείας από 15/10 15.34 έως 16/10 05.21

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

05.22 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

23.59 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

04.23 Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη. Ιδανική όψη για κοινωνικές συναναστροφές και οικογενειακές συζητήσεις και προσωπικές εκμυστηρεύσεις. Μπορείτε να βρείτε υποστήριξη στα σχέδιά σας. Η συγκεκριμένη όψη φέρνει επίσης νέες γνωριμίες αλλά και αποκατάσταση παλιών σχέσεων. Κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με δημιουργικές εργασίες και τέχνη.

06.14 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

15.12 Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα. Εντάσεις και διαφωνίες. Είμαστε περισσότερο αντιδραστικοί και υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Μας κυριεύει η ανασφάλεια. Δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα ή εξόφληση δανείων. Η επιρροή της όψης διαρκεί ± 2 μέρες.

20.00 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

02.24 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.25 έως 13.03

08.30 Δίας σε ορθή πορεία. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, γεγονός που θα φέρει ανάκαμψη σε επαγγελματικές δραστηριότητες που είχαν “κολλήσει” είτε από γραφειοκρατικές διαδικασίες είτε και από τα μέτρα της πανδημίας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να εξασφαλίσετε αφθονία και πρόοδο, λαμβάνοντας υπόψη πιθανά λάθη και παραλείψεις. Θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Δία όπως ταξίδια, σχέσεις με το εξωτερικό, τουρισμός κ.λπ, θα αρχίσουν να ανακάμπτουν.

13.04 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

18.17 Ερμής σε ορθή πορεία. Ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και βάζει τέλος σε εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές. Σταδιακά όλες οι υποθέσεις αρχίζουν να εξελίσσονται ομαλά. Καλό είναι να περιμένετε ακόμα λίγες μέρες προτού ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, υπογραφές κ.λπ.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

02.15 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

05.36 Άρης τρίγωνο με Δία. Όψη που δίνει ζωτικότητα, ενθουσιασμό και ευεξία. Πολύ καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα και επαγγελματική επιτυχία. Εύνοια και στις οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις και επιτυχίες στον αθλητισμό.

08.26 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

13.40 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

07.59 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

09.28 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

11.56 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

17.57 Πανσέληνος στον Κριό. Μια δύσκολη πανσέληνος καθώς σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα με στενή συμμετοχή του Άρη. Έτσι πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια ανεπίλυτα ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες τόσο σε προσωπικό όσο και κοσμικό επίπεδο. Το ζητούμενο της πανσελήνου είναι να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ των προσωπικών ενδιαφερόντων (Κριός) και των επιθυμιών των άλλων (Ζυγός). Η θετική συμμετοχή του Δία ευνοεί τις εποικοδομητικές συζητήσεις και την αλληλεπίδραση με τρίτους κι έτσι να αξιοποιήσουμε αυτή την πανσέληνο με τον καλύτερο τρόπο.

Σελήνη σε κενό πορείας από 11.58 έως 22.58

22.59 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο η Σελήνη στο περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

12.45 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

01.28 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

07.19 Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα. Εξαιρετικά επικίνδυνη όψη που προκαλεί επιθετικότητα και βία. Αποφύγετε την έναρξη νέων δραστηριοτήτων, τις οικονομικές συναλλαγές και την ζηλοτυπία. Κίνδυνος για μαζικά ατυχήματα.

16.26 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

19.32 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

23.35 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 22/10 23.36 έως 23/10 10.56

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

07.51 Ήλιος στον Σκορπιό. Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού αφυπνίζει σε όλους τις θετικές και τις αρνητικές ιδιότητες του ζωδίου. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχουμε περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Από την άλλη όμως, θα αυξηθεί ο φόβος, η ζήλια, η εκδικητικότητα και η επιθυμία χειραγώγησης των άλλων.

10.57 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

01.12 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

13.17 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Ευνοϊκή όψη και για το εμπόριο.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

00.42 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

05.14 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

08.33 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

17.11 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17.12 έως 23.59

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

00.00 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

05.54 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

02.37 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

04.06 Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Έντονα συναισθήματα και υπερβολική ευαισθησία που μπορεί να μας παρασύρουν σε απαγορευμένους ερωτικούς πειρασμούς. Αυξημένη τάση για παράνομες δραστηριότητες αλλά και ξέφρενες διασκεδάσεις που μπορούν να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Καλό είναι να αποφεύγεται η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.

08.10 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

17.48 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

01.08 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

09.02 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.03 έως 12.06

12.07 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

22.15 Αφροδίτη εξάγωνο με Δία. Όψη που βοηθά στην αρμονία των σχέσεων και ευνοεί οικονομικά θέματα.

23.05 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

02.03 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

13.25 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

01.32 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

07.24 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

10.05 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10.06 έως 21.08

12.53 Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες, εμπόδια και περιορισμοί. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα με ανωτέρους ή με την υγεία κάποιου ηλικιωμένου. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις.

17.21 Άρης στον Σκορπιό. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού το οποίο κυβερνά παραδοσιακά. Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, μπορούν να πραγματοποιηθούν εποικοδομητικές αλλαγές σε όποιον τομέα χρειάζεται ο καθένας. Θα πρέπει ωστόσο να αποφευχθεί η επιθετική συμπεριφορά, η αλαζονεία και ο ανταγωνισμός.

21.09 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

21.22 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

11.58 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

20.33 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *