ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

αστρολογική ατζέντα

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

5.03 Πλούτωνας σε ορθή πορεία. Σταδιακά αρχίζουν να αποκαθίστανται και να προχωρούν θέματα που σχετίζονται με αλλαγές και μεταμόρφωση. Επαγγελματικές καθυστερήσεις τελειώνουν οριστικά αν και ίσως τα πρώτα σημάδια γίνουν ορατά από τον Ιανουάριο.

21.00 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

23.28 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

2.18 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Εμπόδια, καθυστερήσεις, θλίψη, περιορισμός. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

12.45 Ημισέληνος. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

15.18 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

21.46 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

3.03 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα. Δύσκολη όψη που μας κάνει πεισματάρηδες και επίμονους. Η υπερεκτίμηση των δυνάμεων, μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες.

5.09 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Τάση για διάσπαση σχέσεων.

5.26 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

10.32 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

00.11 Σελήνη στο Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες.

2.28 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα φέρνει ξαφνικούς χωρισμούς.

12.30 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

18.21 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. ‘Αστατα συναισθήματα και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που δεν θα μας ικανοποιήσουν.

19.19 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

14.19 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

14.33 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

22.04 Αφροδίτη ανάδρομη. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της που θα ολοκληρωθεί στις …. Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό μπορούμε να διορθώσουμε λάθη που οδήγησαν σε διάσπαση και να αποκαταστήσουμε παλιές σχέσεις. Επιπλέον, μπορούμε να απομακρυνθούμε από σχέσεις που έχουμε προσκολληθεί και δεν μας κάνουν καλό.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

2.19 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

4.26 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

7.43 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

20.16 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

2.04 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

9.27 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

17.02 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

4.10 Σελήνη στο Ζυγό. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις σχέσεις και στην επίτευξη της αρμονίας.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο σύντροφο.

9.47 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

19.34 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

6.46 Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Οι σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο το επόμενο δεκαπενθήμερο. Δεδομένου ότι η Νέα Σελήνη διαμορφώνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να υπάρξουν διαστάσεις και διασπάσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για να αποφευχθούν οριστικοί χωρισμοί. Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και ιδιαίτερα του δεύτερου δεκαήμερου.

11.50 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

3.40 Ερμής στον Σκορπιό. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού μας πιο μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς, μπορούμε όμως να ανακαλύψουμε κρυφές ενέργειες και μυστικά. Η διαίσθηση είναι αυξημένη.

7.09 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε πιο μυστικοπαθείς.

7.35 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Εύνοια σε νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

9.05 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

13.11 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

20.35 Ερμής αντίθεση με Ουρανό. Δύσκολη όψη που δημιουργεί εντάσεις, ατυχήματα και δυσχεραίνει την επικοινωνία. Το διάστημα αυτό είμαστε περισσότερο ευέξαπτοι και νευρικοί γι’ αυτό δεν πρέπει να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση και προσοχή. Παρανοήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνικούς χωρισμούς.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

1.02 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

1.15 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

5.28 Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη. Ο ρομαντισμός και το πάθος συνυπάρχουν αρμονικά, γεγονός που ευνοεί πάρα πολύ τις σχέσεις. Ωστόσο, η όψη αυτή προκαλεί επίσης τάση για απιστία, γεγονός που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις μόνιμες σχέσεις.

8.11 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

16.23 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

2.12 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

7.10 Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα. Εντάσεις και διαφωνίες. Είμαστε περισσότερο αντιδραστικοί και υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Μας κυριεύει η ανασφάλεια. Η επιρροή της όψης διαρκεί 2 μέρες.

11.19 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Υπευθυνότητα και εργατικότητα. Καλή επικοινωνία και συγκροτημένη σκέψη και ενέργειες που οδηγούν στην επιτυχία. Οι μεθοδικές προσπάθειες ανταμείβονται.

12.52 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

10.05 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

15.32 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

3.58 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

22.16 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

0.06 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

5.40 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν χωρισμοί.

14.47 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

16.04 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

23.20 Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη. Ευχάριστη συμπεριφορά, έντονη κοινωνικότητα, εποικοδομητικές συζητήσεις. Συνδυασμός ομορφιάς και λογικής που βοηθά σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

2.26 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

11.53 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που φέρνει συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

21.01 Ημισέληνος. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

0.49 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

10.35 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι αυξημένα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

12.16 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα φέρνει ξαφνικούς χωρισμούς.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

2.43 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. ‘Αστατα συναισθήματα και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που δεν θα μας ικανοποιήσουν.

12.09 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

14.49 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2019

12.46 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα. Έντονη διαίσθηση, αυξημένη φαντασία, καλλιτεχνικότητα και έμπνευση κάνουν κάθε εργασία ή/και συζήτηση ιδιαίτερα παραγωγική.

14.45 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

15.27 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

20.23 Ερμής τετράγωνο με Άρη. Αυξημένη νευρικότητα και επιθετικότητα. Βιασύνη και ανυπομονησία καταλήγουν σε ατυχήματα. Έντονες συζητήσεις και καβγάδες. Αυξημένη κυκλοφορία στους δρόμους.

23.20 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

0.47 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

7.25 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

12.43 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

3.07 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

8.13 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

12.32 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

2.47 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

9.58 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας παροτρύνει να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

17.58 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

22.13 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Οξυδέρκεια, ευστροφία, σωστή κρίση και διπλωματία. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η όψη ευνοεί ιδιαίτερα όσους ασχολούνται με συγγραφή.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

14.22 Ήλιος στον Σκορπιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αστρολογική Ατζέντα - Απρίλιος 2019

16.57 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

21.17 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

3.46 Ήλιος αντίθεση με Ουρανό. Όψη που μας κάνει εξαιρετικά νευρικούς γι’ αυτό πρέπει να προσπαθούμε να ελέγχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας. Υπάρχει τάση για ατυχήματα και βιαιότητες καθώς επίσης και για οικονομικές απώλειες. Δυσκολίες και στα ερωτικά ζητήματα και απρόσμενοι χωρισμοί.

15.51 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο. Βαθιά συναισθήματα και σταθεροποίηση μακροχρόνιων δεσμών. Επιτυχημένες επενδύσεις.

17.33 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό ή να μας προσθέσει βάρος.

18.30 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα και. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

19.44 Πανσέληνος στον Ταύρο. Ξαφνικά γεγονότα θα αλλάξουν τη διάθεσή μας προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Ξαφνικές σχέσεις και ξαφνικοί χωρισμοί. Ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

0.59 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά θέματα.

13.27 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

18.29 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

1.17 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

3.15 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

11.45 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

17.15 Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη. Χαρά και ικανοποίηση. Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τις πολυτέλειες της ζωής και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες. Ενδιαφέρον για την τέχνη και τον πολιτισμό.

17.48 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

22.40 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στους Διδύμους μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

22.47 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

4.51 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

6.37 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

1.26 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

2.03 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

4.10 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

9.32 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Εμπόδια, καθυστερήσεις, θλίψη, περιορισμός. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

11.33 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

13.04 Ερμής σύνοδο με Δία. Αυξημένη αισιοδοξία και πρακτικές κινήσεις που οδηγούν στην επιτυχία. Αγάπη για μάθηση που μπορεί να μας παροτρύνει να διευρύνουμε τις γνώσεις μας. Κατανόηση και δημιουργικές συζητήσεις. Ευνοούνται μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια καθώς και γνωριμίες με ξένα άτομα.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

1.11 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

9.52 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα.  Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Τάση για διάσπαση σχέσεων.

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

1.31 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

4.30 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

4.41 Σελήνη στο Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες.

5.09 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα φέρνει ξαφνικούς χωρισμούς.

5.21 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. ‘Αστατα συναισθήματα και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που δεν θα μας ικανοποιήσουν.

6.38 Ερμής στον Τοξότη. Δείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 - ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

10.45 Αφροδίτη αντίθεση με Ουρανό.

18.40 Ημισέληνος. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

21.41 Αφροδίτη στο Ζυγό. Έντονη ανάγκη για αρμονία και ισορροπία η οποία μπορεί να επιτευχθεί έστω και με την ανάδρομη φορά της Αφροδίτης. Σχέσεις από το παρελθόν, μπορεί να αναβιώσουν με αυτή την επιρροή.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)