ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Αστρολογική Ατζέντα

Αστρολογική Ατζέντα Νοέμβριος 2018

 

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

17.22 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

 

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

05.25 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

06.31 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

07.47 Σελήνη στην Παρθένο.  Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

08.05 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

12.24 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

16.25 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

 

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

01.40 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

07.21 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

16.14 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

 

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

09.26 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

11.00 Σελήνη στο Ζυγό. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις σχέσεις και στην επίτευξη της αρμονίας.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο σύντροφο.

18.02 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

20.11 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας προικίζει με εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

 

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

19.55 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

 

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

04.42 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

08.40 Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα. Καλαισθησία και εκλεπτυσμένα συναισθήματα. Αγάπη για την ομορφιά και την τέχνη. Εύνοια σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

10.18 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

15.02 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε πιο μυστικοπαθείς.

15.03 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

20.57 Ουρανός στον Κριό. Πρόκειται για την τελευταία επιστροφή του Ουρανού στον Κριό, πριν την οριστική του είσοδο στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου 2019. Το διάστημα αυτό μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις και μεταρρυθμίσεις σε ό,τι δεν πηγαίνει καλά, χωρίς όμως να είμαστε βιαστικοί και παρορμητικοί. 

 

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

00.38 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

15.30  Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

18.01 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον Σκορπιό και σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη του Σκορπιού τον Πλούτωνα. Επηρεάζει 14 μέρες πριν και μετά μας προτρέπει να ερευνήσουμε βαθιά μέσα μας και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους και τα συναισθήματά μας. Μπορούμε να κάνουμε μια ριζική μεταμόρφωση σε θέματα που θεωρούμε σημαντικά και δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε.

 

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

01.06 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

12.41 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

14.38 Δίας στον Τοξότη. Μετά από δώδεκα χρόνια ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο το οποίο κυβερνά. Από αυτή τη θέση για ένα περίπου χρόνο, θα αποκτήσουμε υψηλότερα ιδανικά και θα γίνουμε περισσότερο φιλάνθρωποι. Θα υπάρξει αυξημένη αίσθηση θρησκείας και φιλοσοφίας καθώς και περισσότερο ενδιαφέρον για τα ταξίδια και τον αθλητισμό. Θα θελήσουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να εξελιχθούμε γενικότερα.  Θα είμαστε επίσης πιο αισιόδοξοι και θα απαλλαγούμε πιο εύκολα από καταστάσεις που μας πιέζουν και μας αγχώνουν. Η νέα θέση του Δία ευνοεί περισσότερο τους Κριούς, τους Λέοντες τους Ζυγούς και τους Υδροχόους.

20.59 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

21.05 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

 

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

15.36 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Εύνοια σε νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

17.11 Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη. Ερωτική όψη που τονίζει τον αισθησιασμό, αυξάνει τη δημοφιλία με το αντίθετο φύλο και προκαλεί σεξουαλική έλξη. Μας προτρέπει να διασκεδάσουμε περισσότερο και αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα. Ευνοοεί επίσης και τα οικονομικά.

22.41 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

 

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

21.54 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

23.59 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

 

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

05.34 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

05.54 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

17.21 Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

17.24 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν χωρισμοί.

 

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

09.01 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

19.57 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

22.21 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

 

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

08.32 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

17.13 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

17.45 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

20.05 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

 

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

20.24 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

 

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

11.30 Άρης εξάγωνο με Ουρανό. Η όψη αυτή μας χορηγεί μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό που διοχετεύουμε σωστά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

16.53 Ημισέληνος (τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης). Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

21.05 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

 

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου

00.20 Άρης στους Ιχθύς.  Ο θεός του πολέμου Άρης δεν αγαπά το υδάτινο στοιχείο καθώς του προσδίδει περισσότερη ευαισθησία. Μέχρι και τις 31/12 που θα βρίσκεται εκεί, παρόλο που η ενέργειά μας θα είναι ισχυρή δεν θα διοχετεύεται σωστά. Ίσως ενδιαφερθούμε περισσότερο για την παρακολούθηση καλλιτεχνικών γεγονότων. Οι σχέσεις λειτουργούν περισσότερο πλατωνικά παρά σεξουαλικά. Σε κοσμικό επίπεδο ο Άρης από τους Ιχθείς προκαλεί προβλήματα με το υγρό στοιχείο, επομένως θα υπάρξουν περισσότερες βροχές, καταιγίδες, πλημμύρες και γενικότερα ακραία καιρικά φαινόμενα.  Υπάρχει επίσης φόβος για ναυάγια και άλλα ατυχήματα με πλοία. Προβλήματα θα υπάρξουν σε φυλακές (ίσως και αποδράσεις) καθώς και σε νοσοκομεία. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη ευνοεί περισσότερο τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς τους Ταύρους και τους Αιγόκερους.

05.58 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

06.41 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

07.01 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

10.09 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

12.51 Αφροδίτη σε ορθή πορεία. Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία και επαναφέρει την κανονικότητα στις σχέσεις και τα οικονομικά μας.

19.27 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

 

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

03.32 Ερμής ανάδρομος. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, τις αγορές ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και τις συμφωνίες και τις υπογραφές. Ωστόσο μπορούμε να “ξεφορτωθούμε” πράγματα που προσπαθούμε να πουλήσουμε εδώ και καιρό ή να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις σε θέματα που δεν εξελίσσονται καλά.

09.40 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία. Η όψη θα γίνει ακόμα περισσότερο  αισθητή δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

10.07 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

21.09 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

 

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

10.03 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

17.55 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

22.18 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

 

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

06.30 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

18.26 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

03.30 Άρης τετράγωνο με Δία. Υπερβολική βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Παράνομες δραστηριότητες, οικονομικές και νομικές διαφορές.

06.21 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

17.44  Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά θέματα.

 

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

00.45 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

01.42 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό ή να μας προσθέσει βάρος.

07.35 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

13.53 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

 

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

02.00 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

11.01 Ήλιος στον Τοξότη. Το διάστημα αυτό ασχολούμαστε περισσότερο με τα σημαντικά ζητήματα της ζωής μας. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τη γνώση, το εξωτερικό, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, τα υψηλά ιδανικά και προς αυτά τα ζητήματα στρέφουμε τις ενέργειές μας.

11.58 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

 

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

06.10 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στους Διδύμους μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

07.39 Πανσέληνος στους Διδύμους. Η Πανσέληνος διαμορφώνει αντίθεση με το Δία και τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που δυσχεραίνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Οικογενειακά προβλήματα θα προκύψουν επειδή είμαστε περισσότερο οξύθυμοι.

11.47 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

14.11 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

22.29 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

 

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

05.21 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

 

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

03.03 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για τις σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

03.08 Ποσειδώνας σε ορθή πορεία. Αρετές όπως η συμπόνια η ευσπλαχνία, η φιλανθρωπία γίνονται πιο εμφανείς.

07.31 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

08.37 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

18.46 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

20.43 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Εμπόδια, καθυστερήσεις, θλίψη, περιορισμός. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

 

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

07.24 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

08.33 Ήλιος σύνοδο με Δία. Πολύ θετική όψη που φέρνει τύχη και επιτυχία. Η αίσθηση δικαιοσύνης είναι πιο έντονη και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα επιτυχίας. Στην αρνητική του έκφραση, θα υπάρξουν διαδηλώσεις, αλαζονεία και υπερβολές.

10.05 Ερμής τετράγωνο με Άρη. Αυξημένη νευρικότητα και επιθετικότητα. Βιασύνη και ανυπομονησία καταλήγουν σε ατυχήματα. Έντονες συζητήσεις και καβγάδες. Αυξημένη κυκλοφορία στους δρόμους.

17.06 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Τάση για διάσπαση σχέσεων.

 

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

06.15 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

09.21 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

10.34 Σελήνη στο Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες.

11.14 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Αυτός ο συνδυασμός μας δίνει ισχυρές πνευματικές ικανότητες, καλή συγκέντρωση, καλή μνήμη, ρητορική ικανότητα, κατανόηση της τέχνης, ταλέντο στη γλώσσα και έντονο ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία.

17.41 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

18.22 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

19.38 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

23.30 Άρης εξάγωνο με Κρόνο. Όψη που μας δίνει μεγάλη αντοχή, τόλμη και επιχειρηματικοτητα. Οι προσπάθειες βρίσκουν το στόχο τους και υπάρχει πιθανότητα για προαγωγή.

 

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

00.27 Ερμής σύνοδο με Δία. Αυξημένη αισιοδοξία και πρακτικές κινήσεις που οδηγούν στην επιτυχία. Αγάπη για μάθηση που μπορεί να μας παροτρύνει να διευρύνουμε τις γνώσεις μας. Κατανόηση και δημιουργικές συζητήσεις. Ευνοούνται μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια καθώς και γνωριμίες με ξένα άτομα.

 

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

10.16 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

11.46 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

13.07 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

16.42 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

21.11 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

 

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

02.17 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

02.18 Ημισέληνος (τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης) Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

04.19 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

12.34 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

22.48 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *