Νοέμβριος 2019 | Αστρολογική Ατζέντα

Νοέμβριος 2019
Περιεχόμενα hide
1 Νοέμβριος 2019

Νοέμβριος 2019

Πλανητικές Όψεις

Νοέμβριος 2019 – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

04.38 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

12.46 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

21.21 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

22.25 Αφροδίτη στον Τοξότη. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο αισιόδοξοι, χαρούμενοι, περιπετειώδεις και εξωστρεφείς. Έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας, να δούμε την όμορφη πλευρά της ζωής και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας προκαλούν ανασφάλεια. Ευνοείται η ανάπτυξη σχέσεων με αλλοδαπά άτομα, οι σχέσεις εξ αποστάσεως και οι δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) είναι τα πιο ευνοημένα.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

09.29 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. (έκλειψη). Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. *Η σύνοδος αυτή είναι και έκλειψη, γεγονός που της δίνει περισσότερη δυναμική. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα και καλό είναι να αποφεύγονται οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες.

10.35 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

16.11 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

19.39 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

07.46 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

13.19 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

17.42 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και να ψωνίσουμε καλλυντικά.

21.50 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

12.23 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

06.28 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

12.28 Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα. Εξαιρετικά επικίνδυνη όψη που προκαλεί επιθετικότητα και βία. Αποφύγετε την έναρξη νέων δραστηριοτήτων, τις οικονομικές συναλλαγές και την ζηλοτυπία. Κίνδυνος για μαζικά ατυχήματα.

13.29 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

16.37 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

01.08 Σελήνη στους Ιχθείς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

09.43 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

12.41 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

06.25 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

09.18 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

19.33 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

00.52 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

03.13 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

13.49 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη μας κάνει οξύθυμους και νευρικούς αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

19.06 Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο. Όψη που τονίζει τη φιλοδοξία και μας προτρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη των στόχων μας. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

19.56 Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα. Καλαισθησία και εκλεπτυσμένα συναισθήματα. Αγάπη για την ομορφιά και την τέχνη. Εύνοια σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

04.45 Κρόνος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή ευνοεί τη δημιουργική έκφραση, μας επιτρέπει να κάνουμε εφικτά όνειρα που μπορούν να πραγματοποιηθούν χάρη στην εμπειρία, την διαίσθηση αλλά και την βοήθεια ανωτέρων.

08.15 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

21.55 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

04.09 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Οξυδέρκεια, ευστροφία, σωστή κρίση και διπλωματία. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η όψη ευνοεί ιδιαίτερα όσους ασχολούνται με συγγραφή.

07.37 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

13.58 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

16.00 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

01.18 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

09.10 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

17.22 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Αυξημένο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

08.11 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

08.44 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

11.51 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

15.34 Πανσέληνος στον Ταύρο. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της έξαρσης της Σελήνης θεωρείται ιδανική για να ολοκληρώσουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Η Σελήνη επιπλέον διαμορφώνει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, όψεις που μας βοηθούν να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας. Με  υπομονή και πειθαρχία μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον. 

17.48 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

20.21 Άρης εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την Πανσέληνο. Προσδίδει έντονη ενεργητικότητα αλλά και ελκυστικότητα που βοηθούν τόσο στις επαγγελματικές δραστηριότητες όσο και στις αισθηματικές σχέσεις. 

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

10.46 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

16.35 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να αναλάβουμε σοβαρές ευθύνες και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία.

20.00 Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

00.34 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα. Έντονη διαίσθηση, αυξημένη φαντασία, καλλιτεχνικότητα και έμπνευση κάνουν κάθε εργασία ή/και συζήτηση ιδιαίτερα παραγωγική.

16.16 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

16.32 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

19.06 Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Έντονα συναισθήματα και υπερβολική ευαισθησία που μπορεί να μας παρασύρουν σε απαγορευμένους ερωτικούς πειρασμούς. Υπάρχει επίσης τάση για παράνομες δραστηριότητες αλλά και ξέφρενες διασκεδάσεις που μπορούν να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

11.24 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα. 

13.40 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

18.15 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

01.16 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

18.08 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

23.02 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

00.18 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες ή χωρισμούς.

08.15 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

14.53 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

22.14 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

23.57 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

06.35 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

20.53 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

09.40 Άρης στον Σκορπιό. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού το οποίο κυβερνά παραδοσιακά. Όσο βρίσκεται εκεί, μπορούμε να πραγματοποιηθούν εποικοδομητικές αλλαγές σε όποιον τομέα χρειάζεται ο καθένας. Θα πρέπει ωστόσο να αποφευχθεί η επιθετική συμπεριφορά, η αλαζονεία και ο ανταγωνισμός.

14.05 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

23.06 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

23.11 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

03.54 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

04.48 Σελήνη εξάγωνο με Άρη.  Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

10.12 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

21.12 Ερμής σε ορθή πορεία. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις στις μεταφορές. Είναι δυνατό τώρα να αποκατασταθούν τυχόν παρεξηγήσεις. 

23.32 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

06.51 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

08.43 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

15.42 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

21.39 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

02.25 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

05.31 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

06.20 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας και μας παροτρύνει να επιδιώξουμε ισορροπία και αρμονία.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα.

16.59 Ήλιος στον Τοξότη.  Το διάστημα αυτό ασχολούμαστε περισσότερο με τα σημαντικά ζητήματα της ζωής μας. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τη γνώση, το εξωτερικό, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, τα υψηλά ιδανικά και προς αυτά τα ζητήματα στρέφουμε τις ενέργειές μας.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

10.53 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

17.32 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

04.00 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

04.49 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

07.58 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε επίσης πιο μυστικοπαθείς.

13.36 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

13.51 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

15.33 Αφροδίτη σύνοδο με Δία. Όψη που ευνοεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά. Το διήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να “αρπάζουμε” τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο μας.

18.51 Άρης αντίθεση με Ουρανό. Η συγκεκριμένη όψη συνιστά αυξημένη προσοχή καθώς συνδέεται με ατυχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση ηλεκτρικών συσκευών και στην οδήγηση. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν οικονομικά ή σεξουαλικά σκάνδαλα, δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό.  

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

05.50 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

10.27 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

12.59 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο.  Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

19.30 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

02.28 Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω . Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον μας στρέφεται περισσότερο στην καριέρα και είναι πιθανό να αναπτυχθούν σχέσεις που βοηθούν στην επίτευξη των στόχων. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας είναι επίσης πιθανές. 

10.11 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

17.06 Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Ουσιαστικά πρόκειται για την τελευταία Νέα Σελήνη του 2019 που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε καθώς η επόμενη είναι η Ηλιακή έκλειψη. Καλό είναι λοιπόν να καταγράψουμε και να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας και να προσπαθήσουμε να τα ολοκληρώσουμε πριν την έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου. 

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

13.37 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

14.31 Ποσειδώνας σε ορθή πορεία. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία, μας προτρέπει να επιστρέψουμε στις αληθινές πνευματικές και ηθικές αξίες.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

11.51 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα.  Όψη που ευνοεί τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ιδανικός συνδυασμός λογικής, διαίσθησης και φαντασίας.

12.50 Σελήνη σύνοδο με Δία (έκλειψη). Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

14.33 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

20.27 Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό. Μια ιδιαίτερα θετική όψη που ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους. Μπορεί να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή να δημιουργηθούν νέες φιλίες. Κυριαρχεί το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου γι’ αυτό είναι πιθανές ανέλπιστα ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και για οικονομικά κέρδη.

20.41 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

20.43 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

02.06 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

19.39 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

22.30 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

23.17 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. (έκλειψη). Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. *Η σύνοδος αυτή είναι και έκλειψη, γεγονός που της δίνει περισσότερη δυναμική. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα και καλό είναι να αποφεύγονται οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

05.57 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

08.13 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να αναλάβουμε σοβαρές ευθύνες και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία.

22.13 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

Διαβάστε επίσης: Χριστούγεννα – δώρα για κάθε ζώδιο

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *