Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διαμορφώνεται στις 23 Απριλίου και ώρα 05.26. Το καινούργιο φεγγάρι σχηματίζει σύνοδο με τον πλανήτη της ελευθερίας τον Ουρανό. Έτσι, το ζητούμενο και η δόνηση αυτής της Νέας Σελήνης είναι η αναζήτηση της ελευθερίας. Τι είδους ελευθερία όμως μπορεί να φέρει ο απρόβλεπτος και επαναστατικός Ουρανός; Θα φέρει απελευθέρωση των περιορισμών ή κάτι άλλο; Ίσως το είδος της ελευθερίας που θα φέρει να εξαρτάται από την προσωπική αντίληψη του κάθε ανθρώπου. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις συνθήκες που μας επιβάλλονται (καραντίνα, απομόνωση, αβεβαιότητα), μπορούμε να επιλέξουμε το πώς θα χειριστούμε αυτούς τους περιορισμούς. Μπορούμε να διατηρήσουμε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή μας και να νιώσουμε πιο δυνατοί.

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο και δεν αρέσκεται σε επιπολαιότητες. Είναι επίσης το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά. Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να φυτέψουμε νέους σπόρους οι οποίοι θα αποφέρουν καρπούς με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Μπορούμε τώρα να επενδύσουμε στην ευημερία και να εξασφαλίσουμε την οικονομική μας ασφάλεια πάντα όμως με γνώμονα το γενικό καλό. Όσοι δραστηριοποιηθούν ή γίνουν πιο δημιουργικοί, μπορούν να εξασφαλίσουν νέες πηγές εισοδημάτων. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτή την έντονη ενέργεια για να κάνουμε κάτι δημιουργικό. Οι νέες ιδέες (κυρίως οι πρωτοποριακές που εξουσιάζονται από τον Ουρανό) μπορούν να αποφέρουν σημαντικά μελλοντικά κέρδη.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζεται στον τομέα των οικονομικών σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να βάλετε τους σπόρους που θέλετε για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μην αρκεστείτε σε επιφανειακές και πρόσκαιρες λύσεις. Χρησιμοποιείστε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας και σίγουρα θα βρείτε το δρόμο σας. Καλό είναι επίσης να ξεφορτωθείτε ό, τι επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας, ή σας δημιουργεί δυσκολίες χωρίς να σας προσφέρει ανταλλάγματα. Απαλλαγείτε από περιττά έξοδα ή ακόμα και από μια σχέση που δεν λειτουργεί. Η αρνητική συμμετοχή μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις και εμπόδια, ωστόσο δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα θα αποφέρει καρπούς με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζεται μόνο μία φορά το χρόνο και αποτελεί σημαντικό γεγονός για σας. Τώρα είναι η ευκαιρία να χαράξετε την πορεία σας, να εμκεταλλευτείτε ευκαιρίες και να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς στόχους σας. Αναλογιστείτε τι θέλει η καρδιά σας, τι ονειρεύεστε για το μέλλον σας και αρχίστε να διαμορφώνετε τη ζωή που θέλετε. Αν δεν έχετε ιδέες χρησιμοποιήστε το “μάτι του ταύρου” που μπορεί να σας φέρει την καλύτερη έμπνευση. Η συμμετοχή του Ουρανού μπορεί μέσα από απροσδόκητα γεγονότα να σας απαλλάξει από καταστάσεις ή άτομα που σας περιορίζουν αλλά και να φέρει θετικές ανατροπές και εκπλήξεις στην καριέρα σας. Αν δεν αφήσετε τον Κρόνο να σας φρενάρει θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας στο τέλος του Οκτώβρη με την Πανσέληνο στον Ταύρο.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και αφυπνίζει το υποσυνείδητό σας. Το σύμπαν θα σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε κάποια μυστήρια και να κατανοήσετε παλιές ιδέες και σχέδια σε άλλο επίπεδο. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή, να απελευθερωθείτε από ψυχικά βάρη και να βρείτε το εσωτερικό φως που βρίσκεται μέσα σας. Δεν χρειάζεται να πιέζετε πράγματα και καταστάσεις. Ξεκουραστείτε, επικεντρωθείτε στα όνειρά σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για να είστε έτοιμοι για δράση στην επόμενη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και ίσως προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον σας, από μεγάλες εταιρίες ή ομαδικές δραστηριότητες. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ενισχύσετε τις φιλίες σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Δεδομένου ότι είστε πολύ δημοφιλείς, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να ξεκινήσετε τις ενέργειες για την επίτευξη των φιλοδοξιών και των στόχων σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, πρόκειται να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες καθώς διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα μπορείτε να βάλετε τους σπόρους για να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που ονειρεύεστε ή και να βρείτε μια νέα δουλειά. Δεδομένου ότι ο Κρόνος σχηματίζει αρνητική γωνία με την Πανσέληνο, μπορεί να έχετε κάποιες επιφυλάξεις ή δυσπιστία, καλό είναι όμως να ξεπεράσετε τους φόβους και την ανασφάλεια και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την ισχυρή ενέργεια που μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν ευχάριστες αλλαγές κάτω από απρόσμενες συνθήκες λόγω της συμμετοχής του Ουρανού.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με ταξίδια, γνώσεις, πεποιθήσεις, φιλοσοφία, νομικές υποθέσεις και διεθνείς σχέσεις. Έτσι, η περίοδος αυτή αποτελεί μια ευκαιρία για να προωθήσετε τις ιδέες σας. Δεν αποκλείεται να βρεθεί στο δρόμο σας ένα άτομο που θα αποτελέσει τον “πνευματικό” οδηγό σας και θα σας παροτρύνει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ίσως πάλι βιώσετε νέες εμπειρίες που θα διευρύνουν τις προοπτικές σας και θα σας βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα σας. Ό,τι κι αν κάνετε, θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας στα τέλη Οκτώβρη με την Πανσέληνο στον Ταύρο.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον πιο μυστικό τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με κάθε είδους περίεργες καταστάσεις. Αυτό δεν ειανι απαραίτητα κακό, αφού με το καινούργιο φεγγάρι θα καταφέρετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας. Θα μπορέσετε επίσης να απαλλαγείτε από ότι δεν χρειάζεστε και επιπλέον θα βάλετε τα οικονομικά σας αλλά και τις σχέσεις σας σε πιο σταθερές βάσεις. Ο όγδοος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σχετίζεται με τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση, γεγονός που μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία στους αδέσμευτους του ζωδίου. Ανέλπιστα οικονομικά οφέλη είναι επίσης πιθανά.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σας δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε αυτό το διάστημα τον σύντροφο των ονείρων σας. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι τώρα θα σκεφτείτε την πιθανότητα του γάμου ή της συμβίωσης. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας αποφέρει κέρδη στο μέλλον. Μην ξεχνάτε πως ότι ξεκινάτε τώρα θα αποφέρει καρπούς στις 31 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά και η υγεία σας είναι οι τομείς που επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα και στην καθημερινότητά σας γενικότερα, ενώ δεν αποκλείεται και απροσδόκητα γεγονότα που θα σας βγάλουν από την πορεία σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε αφού πρώτα ενημερωθείτε επαρκώς και ελέγξετε τις λεπτομέρειες. Ο Κρόνος δεν δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στο ζώδιό σας οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Όσοι έχετε προβλήματα υγείας, μπορείτε να δοκιμάσετε νέες εναλλακτικές θεραπείες.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει ιδιαίτερα θετικά το ζώδιό σας. Ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη χαρά, τη δημιουργία, τα παιδιά, τις διασκεδάσεις και το φλερτ. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μπορείτε να ζήσετε ανέλπιστα ευχάριστες στιγμές, χωρίς να αποκλείεται και μια γνωριμία που θα σας απογειώσει. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή για όσους από εσάς το επιθυμείτε. Απρόσμενα γεγονότα θα σας προσφέρουν χαρά και ίσως σας δώσουν το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να σχετίζεται με ένα δημιουργικό έργο ή μια επιχείρηση. Οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα θα αποφέρει σημαντικούς καρπούς στις 31 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα ασχοληθείτε περισσότερο με την φροντίδα του χώρου σας ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε την πιθανότητα μιας μετακόμισης. Η φρέσκια ενέργεια του φεγγαριού θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας, να δημιουργήσετε πιο σταθερή βάση ή και να σκεφτείτε τη δημιουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης. Η συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ουρανού και του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Κρόνου μπορεί να φέρουν απρόσμενες ευκαιρίες αλλά και περισσότερες ευθύνες.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον Ταύρο, διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα αδέλφια και τις επαφές γενικότερα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα σ’ αυτά τα θέματα. Το καινούργιο φεγγάρι θα σας φέρει μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας. Με τη συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να έχετε ξαφνικές ιδέες ή ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα θα αποφέρει καρπούς στην Πανσέληνο που θα διαμορφωθεί στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *