Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Φωτογραφία από Khusen Rustamov από το Pixabay

Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, παραδοσιακά θεωρείται μια από τις καλύτερες Νέες Σελήνες της χρονιάς. Αυτό είναι λογικό καθώς ο Ταύρος ανήκει στα σταθερά και πρακτικά ζώδια και κυβερνάται από την Αφροδίτη τον πλανήτη της ομορφιάς αλλά και των οικονομικών. Επομένως η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης είναι πολύ ισχυρή και βοηθά να κυνηγήσουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διαμορφώνεται φέτος στις 5 Μαΐου και ώρα 01.45. [Η τριπλή εμφάνιση του αριθμού 5 (5/5 1.45) αποτελεί επίσης μια πανίσχυρη αριθμολογική επιρροή που θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο].  

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ποσειδώνα, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και ευνοεί όλα τα νέα ξεκινήματα αλλά και τις ριζικές αλλαγές καθώς ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που μας προκαλεί να “ξεριζώσουμε” οτιδήποτε δεν εξελίσσεται ομαλά και να βάλουμε καινούργια θεμέλια για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου είναι ιδανική για να πετύχετε μεγάλους στόχους τις επόμενες εβδομάδες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε νέες βάσεις και να δημιουργήσετε γερά θεμέλια στα οικονομικά σας. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας που θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας. Φροντίστε ωστόσο να είστε ρεαλιστές, προσγειωμένοι και πρακτικοί.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 5 Μαΐου και σας δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε και να λάμψετε. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα που απαιτούν σημαντικές αλλαγές. Πάρτε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τα δώρα αυτής της θετικής επιρροής. Καταγράψτε τις ανάγκες σας, βάλτε προτεραιότητες και αρχίστε να τις υλοποιείτε μία προς μία.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 5 Μαΐου και σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής. Παρά το γεγονός ότι είστε περισσότερο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι αυτό το διάστημα, είναι η κατάλληλη περίοδος για να δημιουργήσετε επιτέλους περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σας. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε το σωστό μονοπάτι και να αφιερωθείτε σ’ αυτό. Έτσι, θα βρείτε τον εαυτό σας και θα βάλετε τις βάσεις για την νέα εποχή που αρχίζει από τον επόμενο μήνα.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους φίλους, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Έτσι, τις επόμενες εβδομάδες θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και θα λάβετε σημαντική υποστήριξη από σημαίνοντα πρόσωπα. Όλη αυτή η ενέργεια θα σας παροτρύνει να κάνετε νέα ξεκινήματα ενώ δεν αποκλείεται αυτά τα ξεκινήματα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο χωρίς καν να το επιδιώξετε. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται να συμβούν επικές αλλαγές στη ζωή σας που θα είναι για το καλό σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας στις 5 Μαΐου και σηματοδοτεί νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει αλλά και ο παράγοντας “τύχη” σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να εξασφαλίσετε μια νέα σταθερότητα. Αν επιθυμείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές, η ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Ταύρο είναι ιδανική, καθώς εκτοξεύει τη δημοτικότητά σας και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες. Σημαντική βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο συμβατό γήινο ζώδιο του Ταύρου διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε όλα τα οράματά σας. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να θέσετε υψηλούς στόχους, να ξεκινήσετε μια νέα εκπαίδευση ή να προγραμματίσετε ένα σημαντικό ταξίδι. Ακόμα και το ενδεχόμενο μόνιμης εγκατάστασης στο εξωτερικό μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτή την επιρροή. Ένας γάμος ή μια εγκυμοσύνη μπορούν επίσης να  επιτευχθούν αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία μπορείτε να λάβετε σημαντικά κέρδη από κεφάλαια τρίτων. Μπορεί να πρόκειται για επιστροφή φόρου, διατροφή, επενδύσεις ή κληρονομιές, αλλά σε κάθε περίπτωση τα χρήματα αυτά θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται επίσης να αποκτήσετε ένα νέο περιουσιακό στοιχείο που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από χρέη. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί επίσης να αναζωογονηθεί αυτό το διάστημα ή να εμφανιστεί ένα νέο πάθος στη ζωή σας.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στις 5 Μαΐου και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σας. Αναμένονται ριζικές αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες, καθώς αυτό που αναζητάτε αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι αν διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση, θα επιδιώξετε με κάθε τρόπο την δέσμευση ή το γάμο και αν αυτό δεν είναι εφικτό, ίσως αποφασίσετε να την διακόψετε οριστικά. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς ένας νέος έρωτας που θα προκύψει αυτή την περίοδο, έχει μεγάλες προοπτικές ευημερίας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου, ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σας. Έτσι, το προσεχές διάστημα θα επικεντρωθείτε σε μικροπράγματα που αποτελούν ρουτίνα για σας και θα αναζητήσετε τρόπους που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο που ζητά την ασφάλεια, θα επιδιώξετε μια νέα σταθερότητα και αν η δουλειά που κάνετε δεν σας την εξασφαλίζει, θα αναζητήσετε κάτι άλλο. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σας και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις διακρίνετε και να τις εκμεταλλευτείτε.

Αιγόκερως

Στις 5 Μαίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό γήινο ζώδιο του Ταύρου και αναγγέλλει εξαιρετικά ευχάριστες στιγμές για σας. Τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο, να κοινωνικοποιηθείτε και να αποδεχτείτε πολλές προσκλήσεις που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, το καινούργιο φεγγάρι σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας ερωτικής ιστορίας που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Τέλος, αν ανήκετε στους δημιουργικούς Αιγόκερους, μπορείτε αυτό το διάστημα, να εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα ταλέντο σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 5 Μαΐου και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και το σπίτι. Τις επόμενες εβδομάδες θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας στον καλλωπισμό του χώρου σας, στην βελτίωση των σχέσεων με τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ δεν αποκλείονται και πιο ριζικές αλλαγές όπως για παράδειγμα μια μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι ή μια σημαντική αγοραπωλησία. Επιπλέον, μια δουλειά που μπορεί να γίνει από το χώρο του σπιτιού μπορεί να σας αποφέρει σημαντικό κέρδος.

Ιχθύς

Έντονη κοινωνικότητα επιφυλάσσει για σας η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 5 Μαΐου. Τις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι γνώσεις που θα αποκτήσετε σε συνδυασμό με τις κατάλληλες επαφές θα σας παροτρύνουν να κάνετε ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Αν αφιερώσετε όλη την ενέργειά σας στους στόχους σας μπορείτε να περιμένετε σημαντικά κέρδη.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *