Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα διαμορφώνεται στις 26 μοίρες του ζωδίου, στις 19 Αυγούστου και ώρα 5.42 το πρωί. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο καινούργιο φεγγάρι, αφού ο Ήλιος βρίσκεται στο “θρόνο” του, στο ζώδιο της κυριαρχίας του. Ο Ερμής βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο και την Σελήνη κι έτσι μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που θα φέρει αποφάσεις και ανακοινώσεις σε θέματα που σχετίζονται με την παιδεία και την εκπαίδευση. Έτσι κι αλλιώς είναι καιρός να ανακοινωθούν οι αποφάσεις σχετικά με την έναρξη των σχολείων, των πανεπιστημίων κ.λπ. 

Ο Λέων σχετίζεται με τα παιδιά, τη διασκέδαση και το φλερτ. Έτσι αυτό το διάστημα θα δημιουργηθούν πιο εύκολα νέες σχέσεις και επίσης είναι πολύ γόνιμη περίοδος για όσους θέλουν να αποκτήσουν παιδί. 

Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη, γεγονός που θεωρείται εξαιρετικά θετικό αφού μας δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Ωστόσο, παράλληλα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, όψεις που δημιουργούν ένα “πολεμικό” κλίμα. Το γεγονός ότι ο Άρης είναι ιδιαίτερα δραστήριος αυτή την περίοδο από τη μία μας προσφέρει κίνητρα και έμπνευση και μας κινητοποιεί και από την άλλη μπορεί να μας προκαλεί ανασφάλεια ή και εξάντληση ειδικά όταν δεν βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα. Καλό είναι λοιπόν αφενός να μην ξεπερνάμε τα προσωπικά μας όρια και αφετέρου να έχουμε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. 

Ο Άρης επίσης σχηματίζει σύνοδο με τον αστεροειδή Έρις – την θεά της διχόνοιας. Η Έρις που βρίσκεται εκεί όλο το χρόνο, σχηματίζοντας τετράγωνα με τους Δία – Κρόνο – Πλούτωνα, έχει ήδη πυροδοτήσει όλες τις μεγάλες αναταραχές το 2020. Η συμμετοχή της στη Νέα Σελήνη σηματοδοτεί εμφύλιες αναταραχές σε κοσμικό επίπεδο και διαφωνίες και διαμάχες σε προσωπικό επίπεδο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων και να έχουμε διάθεση για συμβιβασμούς χωρίς ωστόσο να απαρνηθούμε τα δικά μας όνειρα. Έτσι, θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα φέρει αυτό το καινούργιο φεγγάρι. 

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Πώς επηρεάζει το ζώδιό σας

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα διαμορφώνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Η συμμετοχή του Ερμή σας βοηθά να δείξετε τις ικανότητές σας σε τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία και να προωθήσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Άρης με το καινούργιο φεγγάρι θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σας κυρίως αν δουλέψετε σκληρά. Ο πέμπτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σχετίζεται επίσης με τα φλερτ, τον ρομαντισμό, και τα παιδιά. Έτσι, αναμένονται θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας ή και ένας νέος έρωτας αν είστε αδέσμευτοι. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή ενώ δεν αποκλείεται να  ανακαλύψετε και ένα νέο χόμπι. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε επισκευές, να καλλωπίσετε το χώρο σας ή και να μετακομίσετε. Με τη συμμετοχή του Ερμή μπορείτε να κάνετε ένα νέο συμβόλαιο ή και μια αγορά ακινήτου. Το καινούργιο φεγγάρι ευνοεί ιδιαίτερα όσους κερδίζουν χρήματα από το σπίτι ή ασχολούνται με μεσιτικά. Σ’ αυτή την περίπτωση αναμένονται αυξημένες παραγγελίες και κέρδη. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τη συγγραφή, με ψηφιακά μέσα, με συγγενείς ή αδέλφια. Είναι πιθανό να υπογράψετε ένα επικερδές συμβόλαιο ή ακόμα και να αγοράσετε ένα καινούργιο όχημα. Η θετική συμμετοχή του Άρη, υποδεικνύει βοήθεια από φίλους ή κέρδη από ομαδικές δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο κοινωνικό κύκλο.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα χρήματα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί πρόκειται να ανοίξει μια νέα πηγή εισοδημάτων. Ίσως ανακαλύψετε οι ίδιοι νέες ιδέες που θα ενισχύσουν τα οικονομικά σας ή δημιουργήσετε μια νέα επικερδή επιχείρηση. Νέες ευκαιρίες μπορεί επίσης να προκύψουν στην καριέρα σας καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό είναι πολύ θετικό για σύναψη εμπορικών συμφωνιών, ωστόσο οποιαδήποτε ενασχόληση θα σας φέρει κέρδος και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και σηματοδοτεί την πιο δημιουργική περίοδο της χρονιάς. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε νέα έργα ή και να πραγματοποιήσετε αλλαγές που σκέφτεστε από καιρό. Με τη θετική συμμετοχή του Άρη, ίσως αποφασίσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να ξεκινήσετε μια νέα εκπαίδευση ή και να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες σε άλλες χώρες. Τέλος ίσως κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας και το προσωπικό σας στυλ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας καλεί να κάνετε μια ανακεφαλαίωση ολόκληρης της χρονιάς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Τι έχετε καταφέρει, τι δεν έχετε τελειώσει και τι έχει προτεραιότητα στη ζωή σας. Η συμμετοχή του Άρη ίσως φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με κοινά οικονομικά, δάνεια, κληρονομικά, διατροφή ή σεξουαλικότητα. Σε όλα αυτά τα θέματα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και ανοίγει μια νέα πόρτα στην κοινωνία. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα δημιουργήσετε ένα νέο κοινωνικό κύκλο ή θα συναντήσετε άτομα σημαντικά για το μέλλον σας. Έχετε όλες τις ευκαιρίες να εκπληρώσετε τα όνειρά σας με τη βοήθεια των κατάλληλων προσώπων. Ο Άρης παρόλο που σχηματίζει θετική όψη με το καινούργιο φεγγάρι, βρίσκεται σε ένα εχθρικό προς εσάς ζώδιο. Γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε την επιθετικότητα και να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε τόσο σε εργασιακές όσο και σε προσωπικές σχέσεις ώστε να αποφύγετε περιττά προβλήματα.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στον τομέα της καριέρας σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν εξελίξεις στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Είναι πιθανό να βρείτε μια νέα δουλειά ή να υπογράψετε μια επικερδή σύμβαση. Η θετική συμμετοχή του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη θα σας παροτρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες, να δείξετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε την εκτίμηση των γύρω σας. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να “πιεστείτε” περισσότερο από όσο αντέχετε γι’ αυτό προσέξτε μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και ανοίγει μια πόρτα στα ταξίδια, την εκπαίδευση, τη γνώση και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ίσως αποφασίσετε τώρα να προγραμματίσετε τις διακοπές σας ή ξεκινήσετε πανεπιστημιακές σπουδές. Η στενή σύνοδος του Ερμή σηματοδοτεί εγγραφές, συμφωνίες, αιτήσεις και διαπραγματεύσεις. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με αυτές. Η θετική συμμετοχή του Άρη σας κάνει πιο δημιουργικούς και παράλληλα ευνοεί τα αισθηματικά σας. Αν είστε ελεύθεροι ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με κοινά οικονομικά, τράπεζες, κληρονομιές, διατροφές και σεξουαλικότητα. Το καινούργιο φεγγάρι σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση σε αυτά τα θέματα από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε. Δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας, είναι πιθανή και η αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Στον ερωτικό τομέα ίσως δημιουργήσετε μια έντονα παθιασμένη σχέση.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες. Με τη στενή σύνοδο του Ερμή μια πρόταση γάμου ή μια πρόταση συνεργασίας είναι πολύ πιθανή. Ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε το ερχόμενο δεκαπενθήμερο ένα άτομο που θα πληροί τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Η θετική συμμετοχή του Άρη θα αυξήσει το ρυθμό της καθημερινότητάς σας, θα φέρει όμως και ευκαιρίες για την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι πολύ δραστήριο και με τη συμμετοχή του Ερμή είναι πολύ πιθανό να υπογράψετε ένα νέο επαγγελματικό συμβόλαιο. Αν ανήκετε στους ανέργους του ζωδίου, θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Με τη θετική συμμετοχή του Άρη που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα έσοδά σας θα αυξηθούν κατακόρυφα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη θέση του Άρη φέρνει και έξοδα και έτσι, δεν αποκλείεται να ξοδέψετε κάποια χρήματα για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Για καθημερινές προβλέψεις ακολουθήστε στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *