Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο διαμορφώνεται στις 20 Ιουλίου και ώρα 20.33. Η Σελήνη τοποθετημένη στο δικό της ζώδιο δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική σ’ αυτό το καινούργιο φεγγάρι. Έτσι, τα θέματα που αντιπροσωπεύει, όπως συναισθήματα, ευαισθησίες, οικογένεια, πατρίδα θα μας απασχολήσουν περισσότερο το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Μέχρι τις 3 Ιουλίου που θα διαμορφωθεί η Πανσέληνος θα έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις σκέψεις μας και θα αφοσιωθούμε περισσότερο σε ό,τι μας είναι οικείο είτε αυτό είναι η οικογένεια είτε το σπίτι είτε οτιδήποτε άλλο. Οι δυσμενείς γωνίες που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα ενισχύσουν τους προβληματισμούς μας, ωστόσο με την κατάλληλη προσπάθεια και υπομονή ίσως αποτελέσουν την ευκαιρία να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Ποιά ζώδια ευνοεί

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον και ίσως διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να ασχοληθείτε προσωπικά με θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει μια μετακόμιση ή να αλλάξει κάπως ο τρόπος ζωής σας. Είναι επίσης πιθανό να φιλοξενήσετε κάποιο οικείο σας πρόσωπο, γεγονός που θα επηρεάσει την διαβίωσή σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας καλό είναι να προσέχετε περισσότερο τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανές εντάσεις με τον σύντροφό σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με αδέλφια, συγγενείς, νέες γνωριμίες και μικρά ταξίδια. Έτσι, αναμένεται αρκετή δραστηριότητα το επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς είτε θα αναγκαστείτε είτε απλά θα εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για επισκέψεις, ή και μικρές αποδράσεις που θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές. Αναμένονται επίσης ευχάριστες γνωριμίες ή συναντήσεις με άτομα που έχετε να δείτε καιρό τα οποία επιπλέον θα σας προσφέρουν ευκαιρίες που μπορεί να έχουν επαγγελματικές προεκτάσεις. Τέλος, αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ταύρους, μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι

Στις 20 Ιουλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η οποία εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για τα οικονομικά σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε νέα έσοδα ή να εισπράξετε παλιές οφειλές, γεγονός που θα βάλει τέλος στις οικονομικές ταλαιπωρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα. Με τη Νέα Σελήνη θα μπορέσετε να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας, ενώ αν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες ίσως επενδύσετε και κάποια χρήματα για την ανάκαμψη της επιχείρησής σας. Καλό είναι ωστόσο να προσέχετε περισσότερο τους υπαλλήλους σας που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας προσεγγίσουν για να σας εκμεταλλευτούν.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται για δεύτερη φορά στο δικό σας ζώδιο, ωστόσο αυτή τη φορά επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες ή να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας. Παρά τις δυσμενείς γωνίες του Κρόνου και του Πλούτωνα, μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα, αν εντείνετε τις προσπάθειές σας. Το γεγονός επίσης ότι η δημοτικότητά σας είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές. Στον αισθηματικό τομέα, αντίθετα είναι πιθανές κάποιες συγκρούσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμό κυρίως αν η σχέση σας δεν έχει γερά θεμέλια.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και αφυπνίζει το υποσυνείδητό σας. Η ανάγκη σας για ενδοσκόπηση και αξιολόγηση πρόσφατων γεγονότων θα γίνει πιο έντονη το επόμενο δεκαπενθήμερο και θα αποφασίσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά προκειμένου να πετύχετε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους. Δεν αποκλείεται επίσης να προτιμήσετε να αποσυρθείτε για λίγο από τις δραστηριότητές σας, τους φίλους σας ή ακόμα και τον σύντροφό σας και να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς έννοιες και σκοτούρες. Σ’ αυτή την περίπτωση φροντίστε να καλύψετε τις ανησυχίες του συντρόφου σας, αν δεν θέλετε να μπείτε σε περιπέτειες για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είστε πολύ απασχολημένοι με τους φίλους σας, αλλά και με την εκπλήρωση των σχεδίων και των ιδανικών σας, που φαίνεται ότι είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν αυτό το διάστημα. Τα άτομα που θα βρεθούν κοντά σας τώρα, θα έχουν να σας προσφέρουν εμπειρίες και συμβουλές που μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικές για την προσωπική σας εξέλιξη. Μέσα από τις συναναστροφές σας επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε ποια άτομα αξίζουν να είναι πραγματικοί σας φίλοι και ποια πρέπει να απομακρύνετε από κοντά σας. Προσοχή συνιστάται στα οικονομικά σας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας και το προσωπικό κύρος σας. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας και να αναζητήσετε ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού, θα προκύψουν προτάσεις που θα υπόσχονται πολλά περισσότερα από όσα ελπίζετε. Το θέμα είναι να ξεπεράσετε την ανασφάλεια και τις αναστολές σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας, ώστε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική επιρροή. Με την απαραίτητη προσπάθεια μπορείτε να σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σας και θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια καθώς και οι επαφές με πρόσωπα που μπορούν να διευρύνουν τις προοπτικές σας. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσετε κάποιου είδους συνεργασία με το εξωτερικό, η οποία θα σας αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Οι δυνατότητες που μπορούν να σας προσφερθούν αυτή την περίοδο είναι απεριόριστες και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε σε ετοιμότητα ώστε να μην τις χάσετε. Θαυμάσιες είναι οι προοπτικές και για στα αισθηματικά σας, αφού τώρα μπορείτε να σκεφτείτε την προοπτική του γάμου, ή να γνωρίσετε το άτομο με το οποίο θα δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, που σχετίζεται με τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους, τα περιουσιακά σας στοιχεία, ή τα χρέη σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και αν δεν έχετε την δυνατότητα, ίσως μπορέσετε να ρυθμίσετε εκ νέου τις οφειλές σας, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις. Αν δεν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές, με το καινούργιο φεγγάρι είναι πιθανή μια σημαντική αγοραπωλησία. Επιπλέον είναι πιθανή η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης, χωρίς να αποκλείεται και για ένα νέο πάθος που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί φαίνεται ιδανικό για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή ακόμα και να τελειώσετε ένα δεσμό που έχει καταντήσει “τοξικός”. Τώρα έχετε την ευκαιρία να βάλετε γερά θεμέλια στις σχέσεις σας, ακόμα και αν αυτό απαιτεί κάποια προσπάθεια. Αν για παράδειγμα διατηρείτε μια σχέση που έχει γερά θεμέλια αλλά στερείται χρόνο, ίσως μια έστω και σύντομη απόδραση λειτουργήσει πολύ ευεργετικά. Κάθε προσπάθεια που θα κάνετε αυτή την περίοδο για την βελτίωση των σχέσεών σας, να ξέρετε ότι θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Γι’ αυτό συνιστάται να δώσετε προτεραιότητα στα αισθηματικά σας και να βάλετε για λίγο στην άκρη την καριέρα σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και αναμένεται να προκαλέσει κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να κάνετε κάποιες διαφοροποιήσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, που θα σας κάνουν πιο αποδοτικούς και παραγωγικούς. Καλό θα είναι να σχεδιάσετε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας και παράλληλα να εξασφαλίζετε ελεύθερο χρόνο ώστε να μην καταβάλλετε τον οργανισμό σας. Συνιστάται επίσης να ξεκινήσετε μια αθλητική ή ακόμα και ψυχαγωγική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος. Όλες αυτές οι αλλαγές θα επιδράσουν θετικά στην ψυχολογία σας και θα τονώσουν τον οργανισμό σας.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σας. Μια νέα γνωριμία, η θετική εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης, ή ένα ταξίδι με το σύντροφό σας θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και όχι μόνο. Αν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες ή ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σας φέρει επιπλέον έσοδα. Η έναρξη μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας θα αποδειχθεί επίσης εξαιρετικά ωφέλιμη. Τέλος με την Νέα Σελήνη μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *