Μάρτιος 2022 Αστρολογική Ατζέντα

Μάρτιος 2022

Μάρτιος 2022 Αστρολογική Ατζέντα – αναλυτικά όλες οι πλανητικές όψεις για κάθε μέρα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας ανάλογα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μάρτιος 2022 Αστρολογική Ατζέντα

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

00.11 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

04.01 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 04.02 έως 22.52 

22.53 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

07.05  Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό. Η όψη αυτή βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας καθώς χαρίζει ευστροφία και πρωτοτυπία. Αυξημένη τάση για ανεξαρτησία.

18.33 Ερμής σύνοδο με Κρόνο. Εντάσεις και διαφωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις σχέσεων. Είναι προτιμότερο να μην συμμετέχουμε σε διαπληκτισμούς και να αναβάλλουμε σημαντικές συζητήσεις.

18.43 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

19.35 Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Αρκετά θετική η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό. Έτσι, είναι ιδανική για να πετύχουμε τους στόχους μας ή να βάλουμε νέους. Το εξάγωνο του Ουρανού βοηθά να πραγματοποιήσουμε ακόμα και τα πιο εξωπραγματικά όνειρά μας, μέσα από απρόσμενες καταστάσεις. Η τριπλή σύνοδος Άρη – Αφροδίτης – Πλούτωνα στον χάρτη της νέας Σελήνης καθώς και η σύνοδος Ερμή – Κρόνου παράγουν ισχυρή ενέργεια, γι’ αυτό καλό είναι να δραστηριοποιηθούμε χωρίς ωστόσο να κάνουμε παρορμητικές και σπασμωδικές ενέργειες.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς) και ειδικότερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/1, 2/3, 2/5, 3/7, 4/9 και 4/11.

23.24 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Η ημέρα είναι επίσης κατάλληλη για επίλυση νομικών υποθέσεων, συνάντηση με διοικητικούς φορείς. Γενικότερα οι άνθρωποι προσφέρουν πιο εύκολα την βοήθειά τους. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

10.43 Άρης σύνοδο με Πλούτωνα. Δύσκολη όψη που προκαλεί αμηχανία και ζήλια. Συνιστάται να αναβληθούν δύσκολα εγχειρήματα και να μην εμπιστευόμαστε εύκολα τους γύρω μας.

13.37 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

19.56 Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί παθιασμένες και έντονες σχέσεις με ανάλογα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο. Πραγματοποιείται μια μεταμόρφωση στη σεξουαλικότητα, τις ηθικές και τις υλικές αξίες.

23.03 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

23.15 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

23.43 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 3/3 23.44 έως 4/3 02.51

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

02.52 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

13.56 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

16.06 Ήλιος σύνοδο με Δία. Πολύ θετική όψη που φέρνει τύχη και επιτυχία. Η αίσθηση δικαιοσύνης είναι πιο έντονη και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα επιτυχίας. Στην αρνητική του έκφραση, θα υπάρξουν διαδηλώσεις, αλαζονεία και υπερβολές.

21.49 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

06.02 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 06.03 έως 09.59 

08.23 Άρης στον Υδροχόο. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Απριλίου. Ο πλανήτης της δράσης και της επιχειρηματικής δραστηριότητας δημιουργεί μεγαλύτερη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία. Υπάρχει διάθεση για διασκεδάσεις και δημιουργία ξεχωριστών ή πρωτότυπων έργων. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για την εφαρμογή νέων σχεδίων. Ο Άρης βοηθά να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις μέσα από έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες. Δουλειές που σχετίζονται με το διαδίκτυο, μπορούν να φέρουν καλά αποτελέσματα. Οι αρνητικές εκδηλώσεις του Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι η βία, η απότομη συμπεριφορά, οι εξεγέρσεις και η συναισθηματική ψυχρότητα.

08.30 Αφροδίτη στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό οι φιλικές σχέσεις γίνονται πιο δυνατές. Στις προσωπικές σχέσεις υπάρχει έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία που θα πρέπει να γίνει αποδεκτή προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις ή και ρήξεις. Σχετικά με τα οικονομικά θέματα, κέρδη μπορούν να προέλθουν από δημιουργικές εργασίες και συλλογικές δραστηριότητες. 

09.12 Αφροδίτη σύνοδο με Άρη. Οι αιώνιοι εραστές του ζωδιακού δημιουργούν ένα ερωτικό κλίμα που ευνοεί την ανανέωση των σχέσεων. Αυξημένη πιθανότητα για δημιουργία νέων σχέσεων ή και αποκατάσταση παλιών. Η συνάντησή τους στον Υδροχόο, μπορεί να μετατρέψει φιλικές σχέσεις σε ερωτικές και το αντίστροφο. 

10.00 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

10.06 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

10.06 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

08.38 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

15.49 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

19.03 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

23.56 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

06.03 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

16.04 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

16.35 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 16.36 έως 20.39

20.40 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

00.40 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

01.27 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

03.32 Ερμής στους Ιχθύες. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να δημιουργηθεί αποπροσανατολισμός και παρεξηγήσεις και συνιστάται αμοιβαία κατανόηση ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ωστόσο ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

05.07 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

12.45 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

12.48 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

18.43 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10/3 18.42 έως 11/3 09.23

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

09.24 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

14.00 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

09.37 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

19.07 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

06.52 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

07.25 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

13.43 Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα. Έντονη ευαισθησία αλλά και ψευδαισθήσεις. Η όψη ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

17.44 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17.45 έως 21.31

21.32 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

09.17 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

12.00 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

21.02 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

12.56 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

Σελήνη σε κενό πορείας από 15/3 12.57 έως 16/3 06.58

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

06.59 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

04.08 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

05.25 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

14.13 Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις. Ευγλωττία και πρωτοτυπία. Καλή μέρα για νέες δραστηριότητες και καινοτόμες αλλαγές.

15.44 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

01.02 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απάτες. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

09.18 Πανσέληνος στην Παρθένο. Η πανσέληνος αντιπροσωπεύει πάντα την ολοκλήρωση κάποιων υποθέσεων. Στο ζώδιο της Παρθένου που σχετίζεται με την εργασία, πολλές σημαντικές εργασίες θα εκπληρωθούν και και θα δούμε ορατά αποτελέσματα των πράξεών μας. Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα αποτελεί έναν πολύ θετικό οιωνό που επιπλέον βοηθά στην μεταμόρφωση κάποιων πραγμάτων. 

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από την Πανσέληνο είναι αυτά της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. 

10.11 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10.12 έως 13.25

13.26 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

21.37 Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

06.29 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

10.52 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

13.16 Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό. Μια προβληματική σχέση μπορεί να τελειώσει ξαφνικά. Απρόσμενες συναντήσεις και σχέσεις, συνήθως χωρίς διάρκεια. Ρήξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

01.59 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

14.40 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.41 έως 17.44

17.33 Ήλιος στον Κριό – Εαρινή ισημερία. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σηματοδοτεί την αρχή της αστρολογικής χρονιάς, καθώς ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Από σήμερα, μπορείτε να σκεφτείτε νέα σχέδια, να βάλετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες υποθέσεις. 

17.45 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

08.06 Ερμής σύνοδο με Δία. Η όψη αυτή μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους ενώ παράλληλα μας χορηγεί σωστή κρίση. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για μελέτες που ευνοεί μαθητές και φοιτητές. Ευχάριστες συναντήσεις, σύντομα ταξίδια και επαφές με άτομα ξένης προέλευσης είναι πιθανά. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να ξοδέψουμε χρήματα για αγορές. Η όψη αυτή γενικά ευνοεί το εμπόριο και είναι κατάλληλη για επένδυση σε διαφήμιση.

13.17 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

14.58 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

18.33 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

02.09 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

04.26 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

05.49 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

09.26 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

18.01 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 18.00 έως 20.58

20.59 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

22.44 Άρης τετράγωνο με Ουρανό. Ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα που οδηγούν σε συγκρούσεις. Αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων. Ακραία καιρικά φαινόμενα. Οικονομικές απώλειες. 

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

00.52 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

19.12 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

19.44 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τον μυστικισμό και τις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Αυξημένη φαντασία που πρέπει να ελεγχθεί. Τάση για ψέματα και απάτες.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

01.29 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

05.57 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

09.09 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

12.30 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

14.59 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.58 έως 23.53

23.54 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

07.37 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

21.16 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

09.48 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

12.35 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθά σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

15.37 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

00.04 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

01.51 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 01.52 έως 02.54

02.55 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

10.44 Ερμής στον Κριό. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 10 Απριλίου. Το διάστημα αυτό η επικοινωνία αυξάνεται και οι άνθρωποι εκφράζουν πιο ανοιχτά τις απόψεις τους. Η περίοδος είναι κατάλληλη για συλλογή πληροφοριών, απόκτηση νέων γνώσεων και έναρξη νέων εγχειρημάτων ειδικά όταν ο Ερμής θα σχηματίζει θετικές όψεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες. Ανάκαμψη στον επιχειρηματικό τομέα.

15.35 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

00.38 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

08.08 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

16.48 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

17.11 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 28/3 17.12 έως 29/3 07.31

22.27 Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο. Δύσκολη όψη που προκαλεί μελαγχολία και πόνο. Είναι πιθανό να τελειώσουν μακροχρόνιες σχέσεις. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικά ζητήματα.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

07.32 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

04.54 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

20.24 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

00.55 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

09.37 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα.  Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.38 έως 12.29

12.30 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *