Μάιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα

Μάιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα

Μάιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

06.41 Ερμής σύνοδο με Ουρανό. Όψη που διεγείρει το μυαλό, την εφευρετικότητα αλλά και τη διαίσθηση. Μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν ή και ιδέες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι πρωτότυπες και ασυνήθιστες εργασίες. Τυχόν νέες γνωριμίες και συναντήσεις έχουν θετική έκβαση.

14.16 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

19.04 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 1/5 19.04 – 2/5 08.35

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

08.35 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν. 

20.19 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

02.38 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

06.40 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

18.06 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς και συγκρούσεων. Προσοχή και στη διατροφή σας.

18.22 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

02.01 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

05.25 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 05.25 – 10.09

06.52 Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Δύσκολη όψη που προκαλεί απογοήτευση και απώλειες. Σας διακατέχει νευρικότητα και άγχος. Μην επενδύετε σε νέες γνωριμίες και αποφύγετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

10.09 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

13.15 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

00.41 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από αυξημένη επικοινωνία. Είναι κατάλληλη για επιχειρηματικά και οικονομικά σχέδια. Ευνοείται η αγορά αυτοκινήτου. Προσοχή στην κυκλοφορία.

19.23 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

02.05 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

02.13 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

05.31 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 05.31 – 10.05

10.05 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

13.10 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Μπορεί απλά να είστε κακοδιάθετοι χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

21.31 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

13.42 Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα. Πνευματική ευαισθησία, ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία. Αυξημένη ελπίδα και έμπνευση μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

13.45 Πανσέληνος στον Σκορπιό. Η τελευταία σούπερ-πανσέληνος του 2020 φέρνει μια ισχυρή ενέργεια για την υλοποίηση νέων σχεδίων. Με την πλειονότητα των πλανητών σε γήινα ζώδια, η επιτυχία θα είναι σταθερή και μακροχρόνια. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες και αποτελέσματα από ενέργειες που έγιναν το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

18.40 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

19.40 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Καλό είναι να αποφευχθούν βιαστικές ενέργειες. 

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

02.03 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

04.33 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

05.39 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 05.39 – 10.15

10.15 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

13.27 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

16.17 Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη για γραφειοκρατικές υποθέσεις αλλά και για το εμπόριο. Σήμερα η αντίληψη και η κρίση σας είναι σωστή. Η αυξημένη διπλωματία θα φέρει θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σας. 

20.14 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να σας εξαπατήσουν.

22.13 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

09.11 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.11 – 12.38

12.38 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή. 

17.36 Ερμής τρίγωνο με Δία. Όψη που φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ευστροφία. Σωστή κρίση που βοηθά να ασχοληθείτε με νομικές εκκρεμότητες, να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες. Εύνοια επίσης στην απόκτηση γνώσεων και σε υποθέσεις και επαφές που σχετίζονται με το εξωτερικό. 

19.16 Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τις τέχνες, τα θεάματα και τον μυστικισμό. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε όποιο πρόβλημα σας απασχολεί. Οικονομική βοήθεια είναι επίσης πιθανή. 

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

01.38 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

07.09 Κρόνος ανάδρομος. Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό δεν συνιστάται η υπογραφή μακροπρόθεσμων συμβάσεων, η ίδρυση νέας επιχείρησης και η αγορά ακινήτων.

10.33 Ερμής τετράγωνο με Άρη. Αυξημένη νευρικότητα και επιθετικότητα. Βιασύνη και ανυπομονησία καταλήγουν σε ατυχήματα. Έντονες συζητήσεις και καβγάδες. Αυξημένη κυκλοφορία στους δρόμους. 

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

00.58 Ερμής στους Διδύμους. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Μαΐου. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά και φέρνει ενδιαφέρουσες ιδέες, γνωριμίες και επαφές. Η επαφή με τη φύση καθώς και τα ταξίδια ευνοούνται.

01.05 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

03.24 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

09.14 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

13.30 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να καταστρώσετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.30 – 18.39

18.39 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

22.07 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

22.18 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

23.14 Ερμής τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη για συζητήσεις και συμφωνίες. Υπάρχει εξαιρετική αποδοτικότητα στην εργασία καθώς είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Ο προγραμματισμός και η οργάνωση θα εξασφαλίσει την επιτυχία σας.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

07.17 Άρης στους Ιχθύς. Η θέση του Άρη στους Ιχθείς δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλή και παρόλο που βοηθά στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μπορεί επίσης να σας βγάλει μια επιθετικότητα στην αρνητική της έκφραση. Ωστόσο ενισχύει την διαίσθηση και την έμπνευση που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Ο Άρης θα ολοκληρώσει την πορεία του στους Ιχθύς στις 27 Ιουνίου. 

08.52 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

09.45 Αφροδίτη ανάδρομη. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της που θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου. Αυτό το διάστημα θα επανεξεταστούν όλες οι σχέσεις (φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές ή ακόμα και οικονομικές). Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής σε παλιές σχέσεις ή συνεργασίες ή οριστική διακοπή μιας υπάρχουσας. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ερμή, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές που σχετίζονται με συγγενείς, αδέλφια, εκπαίδευση. Δεν συνιστάται η σύναψη γάμου και οι ακριβές αγορές. Υπάρχει επίσης περίπτωση να αποκαλυφθούν μυστικά. Γενικά, το διάστημα αυτό μπορεί να επαναληφθούν γεγονότα που συνέβησαν πριν από 8 χρόνια (άνοιξη-καλοκαίρι 2012). 

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

12.20 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Το διάστημα αυτό εκφράζετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

17.03 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14/5 17.03 – 15/5 04.24

17.32 Δίας ανάδρομος. Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου. Αυτό το διάστημα δεν πρέπει να ξεκινήσετε νέες κοινωνικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες. Ωστόσο είναι ιδανική περίοδος για να ολοκληρώσετε έργα που εκκρεμούν. 

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

04.24 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

07.06 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Διαφορετικά μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με προσφιλή πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά. 

09.49 Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα. Ισχυρή ενέργεια, ζωτικότητα και επιμονή που βοηθάει στην επίτευξη στόχων. Καλή όψη για νέα ξεκινήματα. Φέρνει επίσης ρομαντισμό και πάθος.

19.41 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

19.57 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία. 

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

21.34 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

23.35 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς και συγκρούσεων. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

06.15 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

10.13 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

10.59 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε τη ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10.59 – 16.36

16.36 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

19.40 Ήλιος τρίγωνο με Δία. Όψη που βοηθά στην λύση προβλημάτων και εγγυάται την επιτυχία. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Καλή μέρα επίσης για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω μιας εκπαίδευσης. Σχέσεις που ξεκινούν αυτή την ημέρα, έχουν άριστες προοπτικές. Επιτυχία και ευημερία μέσω των ανδρών.

20.29 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

20.17 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

11.17 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

18.51 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

23.33 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 19/5 23.33 – 20/5 05.10

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

05.10 Σελήνη στον Ταύρο. Η Σελήνη στο ζώδιο της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες. 

08.58 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Μπορεί απλά να είστε κακοδιάθετοι χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

15.10 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων. 

16.49 Ήλιος στους Διδύμους. Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο των Διδύμων θα αυξήσει το ενδιαφέρον για τη μάθηση και την ανταλλαγή απόψεων. Έργα που σχετίζονται με πληροφορίες, επικοινωνίες, συγγραφή εξελίσσονται θετικά. Υπάρχει μεγαλύτερη ευστροφία και ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. 

21.07 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

02.03 Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Δύσκολη όψη που προκαλεί απογοήτευση και απώλειες. Σας διακατέχει νευρικότητα και άγχος. Μην επενδύετε σε νέες γνωριμίες και αποφύγετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

22.19 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

06.29 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

11.01 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 11.01 – 16.36

11.41 Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη. Όψη που συνδυάζει την ευστροφία με την ομορφιά. Αυξημένο ενδιαφέρον για θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά, την τέχνη, τη μουσική και την ποίηση. Ευχάριστες και αρμονικές συζητήσεις. Πιθανά σύντομα ευχάριστα ταξίδια.

15.02 Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη που εξασφαλίζει σταθερότητα και επιτυχία. Οι υποθέσεις εξελίσσονται ομαλά και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Οι στόχοι επιτυγχάνονται χάρη στην επιμονή και την αντοχή. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές.

*Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα πρέπει να αρθεί κάθε περιοριστικό μέτρο (καραντίνας) γεγονός που θα φέρει μεγάλη ανακούφιση. 

16.36 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

18.43 Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ίσως νιώσετε σύγχυση στις σχέσεις σας και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις. Υπάρχει τάση παραπλάνησης και απογοήτευσης. Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στον επαγγελματικό τομέα ώστε να αποφευχθούν σημαντικά λάθη. Αποφύγετε επίσης την υπερβολική χρήση αλκοόλ ή εξαρτησιογόνων ουσιών. Μην παρασύρεστε από τη φαντασία σας. 

20.12 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

20.39 Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνει θετική όψη με τον Κρόνο και αρνητική με τον Άρη. Συνιστάται προσοχή σε πληροφορίες που μπορεί να μην αξιόπιστες. Προσοχή επίσης στα έγγραφα και τα οικονομικά σας. 

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

05.43 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

06.15 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. 

08.34 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί εύκολα να σας εξαπατήσουν.

14.09 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 24/5 14.09 – 25/5 02.09

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

02.09 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

09.48 Άρης εξάγωνο με Ουρανό. Είστε ιδιαίτερα εφευρετικοί, παραγωγικοί και δημιουργικοί σήμερα. Η μέρα είναι κατάλληλη για εργασίες που σχετίζονται με μηχανές, καθώς και για κάθε είδους επισκευές. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα ή οικονομικές διευθετήσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις. 

17.34 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

17.58 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

16.43 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

00.03 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

04.06 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 04.06 – 09.33

09.33 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.  

12.42 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

22.02 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

00.34 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

16.30 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

Σελήνη σε κενό πορείας από 28/5 16.30 – 29/5 14.40

21.09 Ερμής στον Καρκίνο. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 4 Αυγούστου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. 

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

14.40 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που σας απασχολήσουν. 

16.32 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

05.15 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

06.30 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

10.34 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

18.18 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς και συγκρούσεων. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

02.14 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

08.46 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

12.17 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.17 – 17.38

17.38 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

20.20 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *