Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια Προβλέψεις

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο το πρωί και νιώθετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Καθώς δεν σας λείπει η ενέργεια μπορείτε να κάνετε κάποιες δουλειές που έχουν μείνει πίσω λόγω έλλειψης χρόνου. Το βράδυ αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας.

Ταύρος

Αυτή την Κυριακή μπορεί να έχετε πολλές προτάσεις για να συναντηθείτε με φίλους, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Θα σας κάνει καλό να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Αν αποφασίσετε να βγείτε νωρίς το πρωί θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αργότερα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ή να μελετήσετε μια επαγγελματική πρόταση.

Καρκίνος

Η είσοδος της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, σας χαρίζει δύναμη, ενέργεια και καλή διάθεση. Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί και να επαναφέρετε την εμπιστοσύνη και την αρμονία. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητες.

Λέων

Οι πλανητικές διαμορφώσεις σας δίνουν την ευκαιρία να απαλλαγείτε από τυχόν ανασφάλειες και να εξασφαλίσετε σωματική και πνευματική ισορροπία. Αφιερώστε το χρόνο σας σε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή συγγενείς. Το βράδυ αποφύγετε δραστηριότητες που σας κουράζουν.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε τα προσωπικά σας σχέδια. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας στις ανάγκες των άλλων και δώστε προτεραιότητα στις δικές σας επιθυμίες. Όσοι σας αγαπούν θα βοηθήσουν με χαρά κάθε σας προσπάθεια.

Ζυγός

Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και δραστήριοι σήμερα και μπορείτε να κάνετε πολλές δραστηριότητες με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν και στον αισθηματικό τομέα. Το βράδυ ωστόσο, ίσως νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και η διάθεσή σας αυξάνεται κατακόρυφα. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τον σύντροφο ή και την οικογένεια αλλά και να συναντήσετε φίλους με τους οποίους θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές.

Τοξότης

Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες σήμερα, θα πρέπει ωστόσο να προσέχετε τα οικονομικά σας. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή, αν όμως ανήκετε στους δεσμευμένους Τοξότες, καλό είναι να αναρρωτηθείτε αν αξίζει να διακινδυνεύσετε τη σχέση σας για ένα περιστασιακό φλερτ.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από τον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας οι οποίες σήμερα θα πάρουν απρόσμενη τροπή εξαιτίας αντικρουόμενων πλανητικών τάσεων. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια έντονη συζήτηση που μπορεί να λύσει κάποια προβλήματα ή να επιφέρει ρήξη.

Υδροχόος

Το γεγονός ότι νιώθετε σε εξαιρετική φόρμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδοθείτε σε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε μια σχέση που δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε και να επιδιώξετε ένα ειλικρινή διάλογο που θα αποκαταστήσει τα πράγματα.

Ιχθύες

Κάτω από τον προστατευτικό μανδύα της Σελήνης στον Καρκίνο, νιώθετε εξαιρετικά ήρεμοι, χαρούμενοι και πανέτοιμοι να περάσετε μια ευχάριστη Κυριακή. Αξιοποιείστε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας και αν είστε ελεύθεροι φροντίστε να βγείτε καθώς αναμένεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *