Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ζώδια προβλέψεις

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Μέρα κατάλληλη για εσωτερική αναμόρφωση αλλά και εκκαθαρίσεις. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον, δεν σας προσφέρει χαρά και δεν έχει νόημα στη ζωή σας. Πετάξτε ακόμα και άχρηστα αντικείμενα από το σπίτι και σίγουρα θα νιώσετε μια ευφορία.

Ταύρος

Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και είστε έτοιμοι για ολοήμερη διασκέδαση. Επαφές με φίλους και συμμετοχή σε μαζικές εκδηλώσεις θα σας απαλλάξουν από το άγχος και θα σας ανανεώσουν. Επιτυχία στον αισθηματικό τομέα και ίσως μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Δίδυμοι

Παρόλο που είναι Κυριακή, θα νιώσετε χαρούμενοι μέσα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ρουτίνα δεν σημαίνει απαραίτητα δουλειά, αλλά ακόμα και επαφές με άτομα που θέλετε να βλέπετε συνέχεια, ή δραστηριότητες που μοιράζεστε με το σύντροφό σας. Οτιδήποτε κι αν κάνετε θα περάσετε υπέροχα. Προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτού.

Καρκίνος

Ο ρομαντισμός και η διασκέδαση κυριαρχούν σήμερα και όσοι ανήκετε στους αδέσμευτους Καρκίνους έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση. Ακόμα και οι δεσμευμένοι θα περάσετε ξεχωριστές στιγμές με το σύντροφο και θα απολαύσετε νέες εμπειρίες.

Λέων

Η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι έντονα αισθητή σήμερα. Παρόλο που θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και προσκλήσεις, θα είστε ιδιαίτερα επιλεκτικός και θα προτιμήσετε άτομα που έχουν να σας προσφέρουν κάτι χρήσιμο. Μια έμπνευση μπορεί να σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Παρθένος

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις σας σήμερα και μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να βγείτε από το σπίτι καθώς αναμένονται ποικίλες γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα ξεχωρίσετε κάποιο πρόσωπο.

Ζυγός

Σήμερα είστε ικανοί να ολοκληρώσετε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία. Αν δεν εργάζεστε μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κάποιον την έχει ανάγκη ή να ασχοληθείτε με το σπίτι. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια που δέχεται ο τομέας των οικονομικών σας ώστε να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας.

Σκορπιός

Η διορατικότητα, η οξυδέρκεια και η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι ιδιαίτερα τονισμένα σήμερα, γεγονός που σας βοηθά να επιτύχετε ό,τι θέλετε. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, αναμένεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης

Αρκετά ενδιαφέρουσα προβλέπεται αυτή η Κυριακή με πολλές προτάσεις για διασκέδαση. Ωστόσο, καλό θα είναι να αναλύετε ό,τι ακούτε και να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Όσοι από εσάς εργάζεστε από το χώρο του σπιτιού ή μέσα από το διαδίκτυο θα έχετε οικονομικά οφέλη.

Αιγόκερως

Η κοινωνικότητά σας συνεχίζεται και σήμερα χάρη στην ευνοϊκή θέση της Σελήνης στους Ιχθείς. Έτσι, μπορείτε να συναντηθείτε με φίλους και να ανταλλάξετε απόψεις ενώ δεν αποκλείεται να γίνετε αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης. Βόλτες στη φύση θα σας ανανεώσουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ίσως σας προκαλέσει μελαγχολία σήμερα, ειδικά αν τα σχέδιά σας δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείτε. Η μέρα είναι κατάλληλη για μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.  

Ιχθύες

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο, εγγυώνται μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη Κυριακή. Παρόλο που έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε οποιοδήποτε στόχο σήμερα, ίσως είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας και να ξεκουραστείτε.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *