Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια Σήμερα

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Με την Σελήνη στο Ζυγό σήμερα, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σύντροφό σας. Παρόλο που είναι πιθανή μια σύγκρουση νωρίς το πρωί, γρήγορα τα πράγματα θα αποκατασταθούν και δεν αποκλείεται να κάνετε κοινά σχέδια για τις γιορτινές μέρες ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019.  Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Ταύρος

Αν αποφασίσετε να εργαστείτε σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αρκετά χρήματα αλλά όχι αβίαστα. Φροντίστε λοιπόν να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας δουλεύοντας περισσότερο από όσο αντέχετε και αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί ή απλά για χαλάρωση. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019.   Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Δίδυμοι

Μια εξαιρετικά όμορφη και ανέφελη Κυριακή σας περιμένει όπου έχετε την ευκαιρία να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το σύντροφό σας ή να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό.  Όσοι είστε αδέσμευτοι βγείτε έξω σήμερα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για φλερτ που ακόμα και αν δεν ευδοκιμήσουν, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7/1/2019.  Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Καρκίνος

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στις σχέσεις σας, ίσως είναι καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Βρείτε χρόνο για τον αγαπημένο σας, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και όλα θα λυθούν ως δια μαγείας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να σας προσελκύσει ένα ενδιαφέρον άτομο. Η Αφροδίτη σήμερα περνάει στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Λέων

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας η μέρα σας αναμένεται ιδιαίτερα κοινωνική. Τώρα μπορείτε να εκφράσετε άφοβα τα συναισθήματά σας και να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες λέξεις σε κάθε περίπτωση. Σαν αποτέλεσμα, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφο ή και τους φίλους σας ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες. Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Παρθένος

Μια ήσυχη Κυριακή προβλέπεται για σας χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια. Ίσως αφιερώσετε αυτήν την ημέρα για να σχεδιάσετε με το σύντροφό σας το πρόγραμμά σας για τις γιορτές, χωρίς να αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι. Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Ζυγός

Ακούστε την καρδιά σας και αποφύγετε να ασχοληθείτε σήμερα με υποχρεώσεις ή αγγαρείες. Θα νιώσετε πολύ πιο ευχάριστα αν συναντηθείτε με τα άτομα που επιθυμείτε και τα οποία μπορεί να σας επιφυλάσσουν και κάποιες εκπλήξεις. Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, αναμένεται και μια ρομαντική γνωριμία. Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αυτή η Κυριακή είναι ιδανική για ξεκούραση και χαλάρωση. Μπορείτε να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας ακόμα και μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού. Από σήμερα η Αφροδίτη περνάει στο δικό σας ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, φωτίζει την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις. Μάλιστα αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να ξεκινήσει μια σχέση που θα έχει μεγάλη διάρκεια. Επιπλέον, σήμερα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί συχνές εναλλαγές στη διάθεσή σας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Θα πρέπει λοιπόν να είστε συγκρατημένοι και να σκέφτεστε προτού πείτε κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο. Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Ζυγού, υπόσχεται μια ευχάριστη μέρα τόσο για τις φιλικές όσο και για τις αισθηματικές σχέσεις. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα ένα άτομο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αποφύγετε μόνο διατροφικές υπερβολές που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, νιώθετε έντονα παθιασμένοι, γεγονός που εγγυάται μια ερωτική μέρα με το σύντροφό σας. Αν ωστόσο ανήκετε στους αδέσμευτους Ιχθείς, είναι πιθανό να βιώσετε μια πλατωνική ή μια παράνομη σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή. Μπορεί πάλι, η συγκεκριμένη θέση απλώς να διεγείρει το ενδιαφέρον για το μυστικισμό. Σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7/1/2019. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η διέλευση εδώ.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)