Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ζώδια σήμερα

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 17.55 προβλέπεται μια χαλαρή και ήσυχη μέρα χωρίς ιδιαίτερες δραστηριότητες. Αργότερα που η Σελήνη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, νιώθετε την ανάγκη να αναγεννήσετε τις σχέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι θα εκπλαγείτε ευχάριστα από μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ταύρος

Οι πλανητικές διαμορφώσεις σας προκαλούν μια νευρικότητα σήμερα που μπορεί και να σχετίζεται με ζητήματα από το παρελθόν που δεν εξελίσσονται όπως θα περιμένατε. Καλό είναι να αναπαυθείτε, να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες ακόμα και μέσα στο σπίτι ή να κάνετε μια κούρα ομορφιάς.

Δίδυμοι

Διακυμάνσεις στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας βάλουν σε διλήμματα και ίσως χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση. Μην ξεχνάτε όμως ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και πιθανότατα η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις. Το απόγευμα θα υπάρξει περισσότερη σαφήνεια και οι παρεξηγήσεις θα αποκατασταθούν.

Καρκίνος

Αρκετά ευνοϊκή αυτή η Κυριακή για σας καθώς η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σας σε ότι κι αν κάνετε. Μην φοβηθείτε να αναλάβετε δύσκολες δραστηριότητες τις οποίες θα επιτύχετε με την επιμονή και την υπομονή σας. Μετά τα απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε κάποια προβλήματα που σας απασχολούν.  

Λέων

Το πρωί η μέρα σας δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Ίσως νιώθετε δισταγμό και αβεβαιότητα για να κάνετε οτιδήποτε και γι’ αυτό συνιστάται να χαλαρώσετε. Το απόγευμα με την είσοδο της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Κριού επανακτάτε την αισιοδοξία σας και οραματίζεστε νέους ορίζοντες. Είστε επίσης πρόθυμοι ακόμα να αλλάξετε νοοτροπία σε κάποια ζητήματα προκειμένου να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας.

Παρθένος

Οι πλανητικές επιρροές συνιστούν να υπερασπιστείτε τις αρχές και τις απόψεις σας και να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας προκειμένου να δείτε θετική εξέλιξη σε υποθέσεις που σας απασχολούν. Το απόγευμα, αποφύγετε έξοδα ή τυχόν επενδύσεις καθώς αναμένονται οικονομικές απώλειες.

Ζυγός

Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα σήμερα ειδικά αν επιστρατεύσετε και τη φημισμένη διπλωματία σας. Τυχόν προβλήματα με συναδέλφους χρειάζονται προσεκτική αντιμετώπιση ειδικά αν πρόκειται για αναξιόπιστα άτομα. Το απόγευμα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με το σύντροφό σας ενώ μια γνωριμία για τους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανή.

Σκορπιός

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, διαμορφώνει τρίγωνο με τη Σελήνη το πρωί γεγονός που προοιωνίζει μια ευχάριστη μέρα. Έχετε στη διάθεσή σας χρόνο να αφιερώσετε στο σύντροφό σας και να τονώσετε τη σχέση σας ή να ασχοληθείτε με μια δημιουργική δραστηριότητα που σας ταιριάζει. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα κρύβει δυσκολίες και παγίδες τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Ίσως κάποια προβλήματα φτάνουν σε αδιέξοδο και είναι προτιμότερο να συμβιβαστείτε και να προχωρήσετε παρακάτω. Η καλή τύχη και η αισιοδοξία σας επανέρχονται μετά τις 17.55 οπότε μπορείτε να προγραμματίσετε συναντήσεις ή σημαντικές συζητήσεις.

Αιγόκερως

Κάποιες υποχρεώσεις σας μπορούν να διευθετηθούν το πρωί καθώς διαθέτετε αυξημένη αίσθηση καθήκοντος και όρεξη για εργασία. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στις σχέσεις σας όπου σημαντικές συζητήσεις θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και θα σας βοηθήσουν να ζυγίσετε τις επιλογές σας. Το βράδυ μια σύντομη βόλτα θα “καθαρίσει” το μυαλό σας.

Υδροχόος

Είναι προτιμότερο να μην ασχοληθείτε με σημαντικές δραστηριότητες σήμερα, καθώς σας διακατέχει αβεβαιότητα και σύγχυση, γεγονός που δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αποφύγετε επίσης οικονομικές ατασθαλίες ή αγοραπωλησίες. Μετά τις 17.55 έχετε περισσότερη ενέργεια και μπορείτε να διασκεδάσετε με φίλους.

Ιχθύες

Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ήλιο το πρωί και υπόσχεται μια χαρούμενη και ενδιαφέρουσα μέρα. Έχετε αυξημένη ζωτικότητα και μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα, την αγάπη και το φλερτ. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από τις 17.55 φέρνει νέες προοπτικές εσόδων γεγονός που θα σας βοηθήσει να κάνετε μια αναδιάρθρωση του προϋπολογισμού σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *