Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια Προβλέψεις

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα 

Κριός

Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας και μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα που ζουν μακριά μπορεί να σας φτιάξουν τη μέρα χωρίς να αποκλείεται να προγραμματίσετε κι εσείς οι ίδιοι ένα ταξίδι. Απολαύστε τη σημερινή μέρα με όποιο τρόπο θέλετε καθώς η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω αργά το βράδυ, προμηνύει μια πολυάσχολη εβδομάδα.

Ταύρος

Νέα ερεθίσματα σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σας προκαλούν να περάσετε μια ασυνήθιστη και ξεχωριστή μέρα. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Καλό είναι βέβαια να μην λειτουργείτε παρορμητικά και να προτιμήσετε να βαδίζετε αργά και σταθερά. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές.

Δίδυμοι

Μην βγείτε από το πρόγραμμά σας για κανένα λόγο. Το μεγάλο κενό πορείας της Σελήνης μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να σας προκαλέσει σύγχυση. Ακόμα και στις αισθηματικές σχέσεις σας, κάντε πράγματα που ξέρετε ότι αρέσουν και στους δυο σας και αποφύγετε τις μεγάλες παρέες.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ανήκει στην οικογένεια και την ενασχόληση με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συζητήσεις, είναι προτιμότερο να μην αποφασίσετε σήμερα -ή τουλάχιστον πριν τις 22.16- καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας.

Λέων

Νιώθετε εξαιρετικά δραστήριοι και έχετε πολλές προτάσεις για σήμερα. Έτσι, ό,τι κι αν κάνετε θα το απολαύσετε ενώ είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο δρόμο σας αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων, μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει σήμερα.

Παρθένος

Παρόλο που η διάθεσή σας είναι πολύ καλή σήμερα, ίσως επιλέξετε να μείνετε μόνοι σας και να χαλαρώσετε. Το κενό πορείας της Σελήνης είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την καθημερινή ρουτίνα που έτσι κι αλλιώς σας προσφέρει ασφάλεια.

Ζυγός

Η μέρα σας ανήκει και μπορείτε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να προγραμματίσετε ακόμα και μια σύντομη απόδραση που θα σας αποφορτίσει. Συναντήσεις με συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό ευνοούνται, ενώ αναμένονται και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Σκορπιός

Η υλική και η συναισθηματική ασφάλεια, συνεχίζουν να αποτελούν το κύριο μέλημά σας, γι’ αυτό ίσως επιλέξετε να χαλαρώσετε με το σύντροφό σας και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά βήματά σας. Στα άμεσα σχέδιά σας μπορεί να βρίσκεται και ένα μακρινό ταξίδι.

Τοξότης

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σας ζώδιο και σας γεμίζει ενέργεια και χαρά. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε να εκτονωθείτε με πολλούς τρόπους και σίγουρα θα γεμίσετε τη μέρα σας με πολλά πράγματα. Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Ίσως είναι καιρός να ξεκουραστείτε από το βαρύ πρόγραμμά σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας σήμερα. Αργά το βράδυ (22.16) η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας βρίσκει ανανεωμένους και έτοιμους για ξενύχτι και διασκέδαση. Ένας καινούργιος θαυμαστής είναι πιθανό να εμφανιστεί σήμερα.

Υδροχόος

Το μυαλό σας ήδη ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς και νιώθετε έτοιμοι να προγραμματίσετε αυτό που ονειρεύεστε. Καλό θα είναι σήμερα που έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να αναζητήσετε πληροφορίες και να κάνετε την έρευνά σας. Φιλικές συγκεντρώσεις είναι πιθανές.

Ιχθύες

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα απασχολούν το μυαλό σας ακόμα και σήμερα. Προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα και ο χρόνος φαίνεται να τρέχει πολύ γρήγορα. Ίσως αυτό που σας λείπει είναι η μεθοδικότητα και η οργάνωση και αυτά επιτυγχάνονται με ψυχραιμία και υπομονή. Αργά το βράδυ ίσως ενδώσετε σε φιλικές προτάσεις.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *