Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ζώδια σήμερα

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Συζητήσεις με ανωτέρους σας θα έχουν έχουν μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας και αν δείξετε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες είναι πολύ πιθανό να σας προτείνουν μια ανώτερη θέση. Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα “φουντώνει” το πάθος στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Οι επαγγελματικές γνώσεις και η εμπειρία που έχετε αποκτήσει θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα χρηματικό ποσό και να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα. Με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας τόσο στις συναναστροφές σας όσο και στα οικονομικά σας ώστε να αποφύγετε εντάσεις και απώλειες. Αν αντιμετωπίσετε διλήμματα προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά και χωρίς συναισθηματισμούς.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σύντροφό σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και επίλυση τυχόν προβλημάτων, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πιθανό να λάβετε ένα σημαντικό ποσό.

Λέων

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω μειώνει την ενέργειά σας και σας δημιουργεί μια μελαγχολία. Καλό θα είναι ωστόσο να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε τουλάχιστον με άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση για να ανακάμψετε. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Πλούτωνα ευνοεί και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω από το πρωί, γεγονός που σας ευνοεί ιδιαίτερα και σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο. Επιπλέον με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορείτε να κανονίσετε μια σύντομη εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

Ζυγός

Οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανό να προκύψουν σήμερα όμως με τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει και την απαραίτητη ηρεμία, μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή. Αν ωστόσο αισθανθείτε ότι σας εκμεταλλεύονται, μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, κάνετε τις απολύτως απαραίτητες υποχωρήσεις και μην ξεπεράσετε τα όριά σας.

Σκορπιός

Με την ευφράδεια που διαθέτετε σήμερα μπορείτε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή να διεκδικήσετε κάποια συμφέροντά σας. Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ήλιο που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σας ευνοεί νέες γνωριμίες που θα έχουν θετική επιρροή στο μέλλον σας.

Τοξότης

Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας σήμερα, καθώς υπάρχει τάση εκμετάλλευσης ή κακής διαχείρισης. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι διατηρείτε προβληματικές σχέσεις, ίσως είναι καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε για λίγο διάστημα, μέχρι να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις σας.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας από νωρίς το πρωί, η μέρα σας αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα. Νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με ασυνήθιστες δραστηριότητες και να κάνετε νέες γνωριμίες. Και πράγματι φαίνεται ότι θα υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει με την πρώτη ματιά και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας.

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να εφαρμόσετε το ρητό “η σιωπή είναι χρυσός” και να μην αναμιχθείτε σε συζητήσεις που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το μέλλον σας είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στα συναισθηματικά σας. Ίσως είναι προτιμότερο να χαλαρώσετε ή να ασχοληθείτε με ένα χόμπι σας.

Ιχθύες

Η μέρα είναι ιδανική για να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα και να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας. Με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά και να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)