Ιπτάμενα Άστρα 2023

Ιπτάμενα Άστρα 2023

Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου σηματοδοτεί την κινέζικη πρωτοχρονιά και την έναρξη του έτους του Λαγού. Στις 4 Φεβρουαρίου αλλάζουν και τα ιπτάμενα άστρα 2023 και καλό είναι να αναδιακοσμήσουμε τα σπίτια μας ανάλογα. Η διακόσμηση του σπιτιού δεν αφορά μόνο λόγους αισθητικής αλλά και την ροή ενέργειας που επηρεάζει την ζωή μας. Σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε οδηγίες για να απολαύσετε την μέγιστη θετική ενέργεια και να δημιουργήσετε περισσότερη αρμονία στη ζωή σας

(το άρθρο είναι από το fengshuigallery.gr)

Το 2023 θα είναι η χρονιά του Υδάτινου Λαγού

Καλή Χρονιά!

Τα άστρα της Χρονιάς

Ιπτάμενα Άστρα 2023

Νοτιοανατολικά 3 – Αλλαγες

Από τα Νότιοανατολικά θα έρθουν φέτος οι αλλαγές αλλά και οι τσακωμοί. Τοποθετήστε εδώ τον Στρατηγό Κουανγκ Κουνγκ* για να εξομαλύνουμε αυτή την όχι τόσο καλή ενέργεια, να μας προστατεύσει από τους τσακωμούς και να φέρει μόνο θετικές αλλαγές στη ζωή μας.

Στη πλευρά του πλούτου τοποθετήστε επίσης αντικείμενα που έχουν σχέση με τα χρήματα, έναν κουμπαρα γουρουνάκι, τον βάτραχο της αφθονίας, ένα βάζο πλούτου, ένα πινακα με το συμβολο του πλούτου, το μπουκαλάκι με τα φύλλα χρύσου, το γατάκι και έναν οργονίτη αφθονίας.

​Νότος 8- Πλούτος                                                                                             

Η αφθονία θα έρχεται φέτος από την νότια πλευρά. Τοποθετήστε το φωτιστικό άλατο ιμαλαίων * για να σας φέρει πλούτο και ευημερία όλη τη χρονιά! Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε το μπουκαλάκι με τα φύλλα χρυσού  και κόκκινες αποχρώσεις, κεριά και συντριβάνι για να ενεργοποιήσετε ακόμα περισσότερο τα χρήματα!                

Επειδή ο Νότος είναι η πλευρά της φήμης μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φήμη, όπως  το άλογο, πτυχία, βραβεία, διάσημοι και διαφημίσεις.       

Νοτιοδυτικά 1- Ευκαιρίες                                                                                                             

Οι Ευκαιρίες  θα έρχονται φέτος από τα νοτιοδυτικά. Τοποθετήστε εδώ  το δρακόψαρο*  για να σας φέρει νέες ευκαιρίες και ευημερία!                                  

Σε αυτή την πλευρά επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ζευγάρι πάπιες,ροζ χαλαζίες, βάζα με άνθη, ρομαντικά αντικείμενα, ζευγάρια, πράγματα διπλά, καρδιές και οτιδήποτε συμβολίζει των έρωτα.

Δυτικά 6- Δύναμη

Η δύναμη και η εξουσία φέτος έρχονται από την δυτική πλευρά. Εδώ τοποθετούμε το σύμβολο ΟΜ* να μας φέρει καλοτυχία και ευημερία στο σπίτι μας!     

Το δυτικό κομμάτι του σπιτιού είναι επίσης της γονιμότητας και της δημιουργικότητας οπότε τοποθετήστε πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Φωτογραφίες με χαρούμενα παιδιά,  ήρωες της Disney, λούτρινα ζωάκια. Ακόμα αυτή η γωνιά έχει να κάνει με τα ταλέντα και τις τέχνες. Τοποθετήστε εδώ μουσικά όργανα, πίνακες ζωγραφικής, ή αντικείμενα του δικού σας ταλέντου.

Σύμβολο ΟΜ

Κέντρο 4 – Γνώσεις και γνωριμίες                                                                                     

Στο κέντρο  θα βρίσκονται φέτος οι ευκαιρίες για γνωριμίες  και το άστρο που προσελκύει αγάπη αλλά και οι γνώσεις .Τοποθετήστε εδώ το σύμβολο της διπλής ευτυχίας* να ενισχύσει τον έρωτα και την αγάπη.                                                      

                                                                                             Φυλαχτό με το σύμβολο της διπλής ευτυχίας

Ανατολή 2- Ασθένειες                                                                                                                   

Από την ανατολή φέτος θα έρχονται οι ασθένειες , απομακρύνεται από εδώ αντικείμενα που κάνουν κίνηση πχ ρολόγια, συντριβάνια, άλατα ιμαλαίων και τοποθετήστε εδώ την κολοκύθα υγείας* για να προστατευτείτε από τις ασθένειες και να έχετε καλή υγεία και μακροζωία. Στην ανατολή επίσης που είναι η γωνιά της υγείας μπορούν να τοποθετηθούν για προστασία εικόνες αγίων,  ο Ινδικος Βούδας ή οι τρείς Θεοί Fu Lu Sao . Επειδή όμως στην ανατολή είναι και η γωνιά της οικογένειας μπορείτε εδώ να βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων που σας ευχαριστεί όμως να βλέπετε. Μην βάλετε πρόσωπα που σας στεναχωρούν, ή φωτογραφίες που σας θυμίζουν μια άσχημη εμπειρία.

Βορειοανατολικά 7- Λόγια-Κλεψιές                                                                                          

Λόγια, διαξιφισμοί, κλεψιές και δικαστήρια έρχονται στη βορειοανατολική πλευρά. Τοποθετήστε την μαύρη τουρμαλίνη *για να σας προστατεύσει από κλεψιές , λόγια, τσακωμούς και ανταγωνισμό. Η βορειοανατολή επίσης  είναι και η πλευρά των γνώσεων οπότε τοποθετήστε  σε αυτό το σημείο μια υδρόγειο, μία κουκουβάγια ή έναν ελέφαντα  που αυξάνει την μνήμη και βιβλία για γνώσεις. Ακόμα εδώ μπορούν να μπουν φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν πάρει Νόμπελ ή η φωτογραφία του Αϊνστάιν ή κάποιου σοφού.

Μαύρη τουρμαλίνη

​Βορράς 9 – Χαρούμενα γεγονότα                                                                                            

Στη βορινή  πλευρά της καριέρας θα έρθει φέτος το πύρινο άστρο 9 που φέρνει χαρούμενα γεγονότα. Τοποθετήστε εδώ  το κρεμαστό με τα 9 νομίσματα* για να προσελκύσετε  καλοτυχία και να ενισχύσετε τα θετικά που θα μας έρθουν από τον Βορρά.

                                                                                                     

Κρεμαστό με 9 νομίσματα i-ching

Βορειοδυτικά 5-Δυσκολίες                                                                                                           

Στη βορειοδυτική πλευρά  θα βρίσκεται το πιο δύσκολο άστρο της χρονιάς, αποφύγετε εδώ να κάνετε ανακαινίσεις, καρφώματα και σκαψίματα, απομακρύνεται κόκκινες αποχρώσεις και αντικείμενα  όπως συντριβάνια, ενυδρεία, τηλεοράσεις και τοποθετήστε εδώ τη θεραπεία με το αλατόνερο*  (Στο μεταλλικό μπολ τοποθετείται μέχρι  τη μέση  το αλάτι και ύστερα τα 6 κινέζικα νομίσματα, μετά γεμίζετε το μπολ με νερό έως ένα δάχτυλο πριν την άκρη. Τοποθετείστε  το πάνω σε ένα πιάτο που δεν χρειάζεστε πια. Το νερό θα αφρίσει και θα πιτσιλάει και το πιάτο έχει το νόημα να μαζεύει αυτές τις πιτσιλιές. Τοποθετείτε το μπολ στο  πιο βορειοδυτικό σημείο του σπιτιού σε μια θέση που να μην το φτάνουν παιδιά και κατοικίδια. Τον Φλεβάρη του 2024 το πρόβλημα θα φύγει από την βορειοδυτική πλευρά και τότε θα χρειαστεί να βάλετε το μπολ μαζί με το πιάτο και τα νομίσματα σε μια σακούλα, να την σφραγίσετε καλά και να την πετάξετε έξω στα σκουπίδια. Προσοχή. Μην αδειάσετε το νερό στο νιπτήρα ή λεκάνη του σπιτιού, πρέπει το νερό να πεταχτεί στα σκουπίδια, μακριά από το σπίτι.)                            

Αυτή είναι και η γωνιά των μεντόρων, των ανθρώπων που βοηθούν, αλλά και της ουράνιας βοήθειας. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε θρησκευτικές εικόνες, Αγγελάκια και το σύμβολο της ουράνιας τύχης. Ακόμα εδώ είναι η γωνιά των ταξιδιών οπότε τοποθετήστε  φωτογραφίες και αντικείμενα από μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε ή ακόμα κάποιο καραβάκι.

Τα αντικείμενα με τον αστερίσκο * συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο στην τιμή των 168€

fengshuigallery.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *