Ηλιακή Έκλειψη – 30 Απριλίου 2022

ηλιακή έκλειψη

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου είναι ηλιακή έκλειψη. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες εκλείψεις που είναι θετικές καθώς στον χάρτη της Νέας Σελήνης δεν σχηματίζεται ούτε μια αρνητική όψη. Αντίθετα, η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, ενώ στον χάρτη κυριαρχεί και η σύνοδος Αφροδίτης – Δία. Έτσι, η συμμετοχή του Άρη θα μας παρακινήσει να δραστηριοποιηθούμε ενώ η παρουσία του Ουρανού υποδεικνύει και ξαφνικές ή απρόσμενες ευκαιρίες και γενικότερα ευχάριστες αλλαγές στον τομέα που επηρεάζει το κάθε ζώδιο. Η σύνοδος Δία – Αφροδίτης ευνοεί τις σχέσεις και τα οικονομικά, γεγονός που ενισχύεται από το γεγονός ότι η έκλειψη διαμορφώνεται στο ζώδιο του Ταύρου. Τέλος, στις 10 μοίρες του Ταύρου βρίσκεται και ο αστεροειδής Έρως, γεγονός που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στις αισθηματικές σχέσεις.

Κριός 

Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και επηρεάζει τα οικονομικά σας. Το επόμενο διάστημα θα δείτε μια σοβαρή ανάκαμψη σ’ αυτό τον τομέα και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν απρόσμενες ευκαιρίες ή επαγγελματικές προτάσεις. Κάποιοι από εσάς επίσης θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από χρέη που σας ταλαιπωρούν.

Ταύρος

Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει την ευκαιρία να αναγεννηθείτε. Με την συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να κάνετε ραγδαίες αλλαγές στην εμφάνισή σας, γεγονός που θα τονώσει και την ψυχολογία σας. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι τώρα είστε έτοιμοι να αποκοπείτε από το παρελθόν και να προχωρήσετε με τις εξελίξεις. Σημαντικές αλλαγές μπορούν να συμβούν και στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται από την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου. Έτσι, το επόμενο διάστημα ίσως θελήσετε να μείνετε περισσότερο μόνοι σας για να αναλογιστείτε και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματά σας. Επιπλέον μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Το διάστημα αυτό είναι επίσης ιδανικό για να δημιουργήσετε νέες συμμαχίες που θα σας βοηθήσουν στην πορεία. 

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους φίλους σας και τις συλλογικές δραστηριότητες. Έτσι, το επόμενο διάστημα μπορεί να θελήσετε να ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα, ή ακόμα και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα κοινωνικά δίκτυα ή το διαδίκτυο. Στο φιλικό περιβάλλον θα σημειωθούν αλλαγές και είναι πιθανό να απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους και να κάνετε καινούργιους. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον, το διαδίκτυο ή μια ομαδική δραστηριότητα θα προκύψουν ευκαιρίες που θα δώσουν νέα κίνητρα στη ζωή σας.

Λέων

Η καριέρα σας είναι ο τομέας που επηρεάζεται από την ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου. Έτσι, το επόμενο διάστημα πρόκειται να συμβούν απρόβλεπτες αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Αν η δουλειά που κάνετε δεν σας αρέσει, είναι πολύ πιθανό να την εγκαταλείψετε για να ασχοληθείτε με αυτό που πάντα επιθυμούσατε ή και με κάτι που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Είναι η στιγμή που πρέπει να αδράξετε κάθε ευκαιρία εξέλιξης. Για κάποιους από εσάς οι αλλαγές αυτές μπορεί να σχετίζονται με τους γονείς σας. 

Παρθένος 

Η ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το εξωτερικό, με ξένους, με ανώτερες σπουδές και ταξίδια. Έτσι, το επόμενο διάστημα αναμένονται αλλαγές σε κάποιον από αυτούς τους τομείς. Είναι πιθανό να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα, να περάσετε στο πανεπιστήμιο ή να ολοκληρώσετε σπουδές που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Τυχόν δικαστικές υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά. 

Ζυγός 

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στα οικονομικά σας εξαιτίας της ηλιακής έκλειψης που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου. Είναι πιθανά απρόσμενα κέρδη (ειδικά αν βρίσκεστε σε δεινή κατάσταση) ή μια σημαντική κρίση (αν τα οικονομικά σας είναι καλά). Υπάρχει μια στροφή της τωρινής οικονομικής σας κατάστασης προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Αν σκέφτεστε μια αισθητική επέμβαση, αυτή η έκλειψη εγγυάται θετικά αποτελέσματα. 

Σκορπιός 

Η ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και πρόκειται να φέρει αλλαγές στον τομέα των σχέσεων. Το επόμενο διάστημα (αν είστε αδέσμευτοι) είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση εντελώς ξαφνικά ή με ασυνήθιστο τρόπο. Όσοι από εσάς έχετε μια σταθερή σχέση, μπορεί να κλονιστεί ή και να διαλυθεί ειδικά αν δεν έχει γερές βάσεις. Ανάλογα περιστατικά μπορούν να συμβούν σε επαγγελματικές συνεργασίες. 

Τοξότης

Η καθημερινότητά σας ή η εργασία σας επηρεάζονται από την ηλιακή  έκλειψη που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου. Έτσι, το επόμενο διάστημα, πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στα επαγγελματικά σας, να βρείτε μια νέα δουλειά ή απλά να αλλάξει το ωράριο εργασίας σας, γεγονός που θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας απορροφά χρόνο. Τέλος είναι πιθανό να αποκτήσετε ένα νέο κατοικίδιο. 

Αιγόκερως 

Η ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με όλες τις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής. Έτσι, το επόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για σας, καθώς μπορεί να ερωτευτείτε ξαφνικά, να κερδίσετε χρήματα από κάποιο χόμπι σας ή και να κερδίσετε χρήματα από τυχερά παιχνίδια. Μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη ή ένα ρομαντικό ταξίδι είναι επίσης πιθανά. 

Υδροχόος 

Η οικογενειακή ζωή και το σπίτι σας είναι οι τομείς που επηρεάζονται από την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου. Έτσι, το επόμενο διάστημα, ίσως αποφασίσετε ξαφνικά να αλλάξετε τόπο διαμονής ή κάνετε μια απρόσμενη αγοραπωλησία ακινήτου. Είναι επίσης πιθανό να υποδεχτείτε νέα μέλη στην οικογένειά σας. Τέλος, ίσως παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να εργαστείτε μέσα από το σπίτι.

Ιχθύς 

Με την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Κάποιοι από εσάς ίσως θελήσετε να πάρετε ή να αλλάξετε αυτοκίνητο ή να πάρετε δίπλωμα οδήγησης. Οι επαφές με αδέλφια και συγγενείς θα είναι αυξημένες. Σύντομα ταξίδια, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου είναι πιθανές εκδοχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *