Ζώδια – Προβλέψεις για Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια - Προβλέψεις

Ζώδια – Προβλέψεις για Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι να προσέχετε τη συμπεριφορά σας αφού με την επιθετικότητα δεν θα μπορέσετε να βρείτε το δίκιο σας.

Ταύρος

Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Άρη σήμερα μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις και απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να μην είστε ανυπόμονοι και να μην πιέζετε τους γύρω σας. Δείξτε επίσης ανοχή με τα παιδιά σας.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη σήμερα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει οικονομικά προβλήματα ή εντάσεις στο φιλικό περιβάλλον. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε μια παρορμητική συμπεριφορά που μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Καρκίνος

Η τεταμένη όψη που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας ή κάποιον συνεργάτη σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με χιούμορ, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις.

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και καλό θα ήταν να μην αναμιχθείτε σε σε τυχόν ίντριγκες και κουτσομπολιά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στις μετακινήσεις σας ώστε να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα ή προβλήματα με το νόμο.

Παρθένος

Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Άρη μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις, οικονομικά ή και συναισθηματικά προβλήματα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να χειριστείτε κάθε κατάσταση που σας αγχώνει.

Ζυγός

Οι σχέσεις σας μπορεί να απειληθούν σήμερα από το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Άρη. Η καλύτερη τακτική για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα είναι να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας και να μην ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Σκορπιός

Ίσως νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με κόσμο σήμερα, όμως φαίνεται ότι η καλή σας διάθεση δεν είναι μεταδοτική. Καλό θα είναι λοιπόν να μην επενδύετε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή ακόμα και σε συναδέλφους, ώστε να μην απογοητευτείτε.

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, σας παροτρύνει να αφοσιωθείτε στον σύντροφό σας. Για να αποφευχθούν ωστόσο εντάσεις και προβλήματα, θα πρέπει να γίνετε πιο ρομαντικοί και να αποφύγετε κριτικές που μπορεί να πληγώσουν το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον και καλό θα είναι να αποφύγετε την επιθετικότητα που θα διαταράξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις με τους οικείους σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και διαμορφώνει εξάγωνο με τον ευεργέτη Δία, γεγονός που ευνοεί την γρήγορη εξέλιξη των σχεδίων σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε το τετράγωνο Ερμή – Άρη, που μπορεί να σας κάνει οξύθυμους και επιθετικούς.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, σας προκαλεί μια απογοήτευση και σας παροτρύνει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Δεν είναι απαραίτητο να απαρνηθείτε τα όνειρά σας, ίσως όμως θα πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο ρεαλιστές.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)