Ζώδια – Προβλέψεις για Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια – Προβλέψεις για Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Η χρονιά ξεκινά με την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιό σας. Απο εκεί μέχρι τις 13/2 σας παρέχει περισσότερο θάρρος και ενέργεια και να πετύχετε τους στόχους ή και να επικεντρωθείτε σε νέα σχέδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Ταύρος

Μαζί με τον καινούργιο χρόνο ξεκινάει και ένας νέος ζωδιακός κύκλος για τον πλανήτη Άρη. Μέχρι τις 13/2, μπορεί να νιώσετε περισσότερο κουρασμένοι και αδρανείς, ωστόσο θα έχετε το χρόνο να χαράξετε τα νέους στόχους σας που θα εφαρμόσετε αμέσως μετά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Δίδυμοι

Ο Άρης ξεκινάει τη διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13/2. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να δικτυωθείτε με φίλους και να ανήκετε σε μια ομάδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Καρκίνος

Η νέα χρονιά ξεκινά με την είσοδο του Άρη στον τομέα της καριέρας σας. Μέχρι και τις 13/2 θα μπορέσετε να φτάσετε κάθε επαγγελματικό στόχο, καθώς θα είστε περισσότερο αποφασιστικοί και τολμηροί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Λέων

Ο Άρης ξεκινάει τη διέλευσή του στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και μέχρι τις 13/2 σας βοηθά να εκφράσετε τις απόψεις σας, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αλλά και να σχεδιάσετε κάποια ταξίδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Παρθένος

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού ξεκινάει με την έναρξη της νέας χρονιάς και ολοκληρώνεται στις 13/2. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να λύσετε οποιεσδήποτε εσωτερικές συγκρούσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Ζυγός

Η νέα χρονιά ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο πολικό ζώδιο του Κριού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13/2. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και να λύσετε προβλήματα που απειλούν τη σταθερότητα του δεσμού σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης περνάει σήμερα στον τομέα της εργασίας σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13/2. Το διάστημα αυτό θα έχετε περισσότερο διάθεση και ενέργεια και ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα σας τονώσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Τοξότης

Η είσοδος του Άρη στον Κριό με την έναρξη της νέας χρονιάς και μέχρι τις 13/2 ευνοεί όλες τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς και την αισθηματική σας ζωή καθώς σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Αιγόκερως

Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν με την έναρξη του νέου έτους και μέχρι τις 13/2 εξαιτίας της νέας θέσης του Άρη στον Κριό. Είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε μια νέα διαμόρφωση στο χώρο σας χάρη σ’ αυτή την ενέργεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Υδροχόος

Η είσοδος του Άρη στον Κριό από σήμερα και μέχρι τις 13/2 σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με περισσότερο κόσμο και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Ιχθύες

Το 2019 ξεκινά με την είσοδο του Άρη στον τομέα των οικονομικών σας. Μέχρι και τις 13/2 που θα παραμείνει εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καλή Χρονιά!

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)