Ζώδια – Προβλέψεις για Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια – Προβλέψεις για Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Οι φιλικές σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα και είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί ένα αίσθημα μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Στις 21.44 η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς μειώνει την ενέργειά σας και ίσως θελήσετε να κοιμηθείτε νωρίς.

Ταύρος

Έντονη πνευματική δραστηριότητα και διαίσθηση, θα σας βοηθήσουν να λύσετε επαγγελματικά προβλήματα σήμερα. Πιθανή είναι επίσης μια απροσδόκητη επαγγελματική ευκαιρία. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς από τις 21.44 ίσως νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους.

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Ουρανό είναι πιθανό να προκύψει ευκαιρία για ένα ταξίδι. Σήμερα επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα που θα διεκπεραιωθούν πολύ γρήγορα. Ίσως αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας.

Καρκίνος

Μπορεί να μην ξεκινάτε με την καλύτερη διάθεση τη μέρα σας, όμως κάποιες απρόσμενες ευκαιρίες γρήγορα θα τονώσουν το ηθικό σας. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Λέων

Η Σελήνη από τον τομέα των σχέσεών σας ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Νομικές υποθέσεις ευνοούνται επίσης σήμερα. Το βράδυ, ένας ερωτικός πειρασμός είναι πολύ πιθανός.

Παρθένος

Σήμερα, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για οικονομικές επενδύσεις, οι οποίες ωστόσο θα πρέπει να γίνουν μετά από ώριμη σκέψη. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς το βράδυ, ευνοεί τις σχέσεις σας το ερχόμενο διήμερο.

Ζυγός

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο και σας παρακινεί να ασχοληθείτε με δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Μια απρόσμενη ρομαντική γνωριμία είναι πιθανή για τους αδέσμευτους.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σας κάνει υπερβολικά ανεξάρτητους, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς φαίνεστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε. Το βράδυ είναι ιδανικό για ρομαντικές συναντήσεις και γνωριμίες.

Τοξότης

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σας βοηθά σήμερα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Αν μάλιστα είστε αδέσμευτοι, προβλέπεται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σύντομες αποδράσεις και εκδηλώσεις αγάπης ευνοούνται. Το βράδυ ωστόσο θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας βοηθά σήμερα να επιλύσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα οικονομικά προβλήματα. Μια σημαντική βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον είναι επίσης πιθανή. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς το βράδυ, ίσως επιδιώξετε επαφές ή συναντήσεις με φίλους.

Υδροχόος

Με το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιό σας με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σας νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ζήσετε ρομαντικές περιπέτειες που μπορουν να εξελιχθούν σε μια σοβαρή σχέση. Εύνοια αναμένεται και στα επαγγελματικά σας.

Ιχθύες

Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να σκεφτείτε τις επιθυμίες σας, τα σχέδιά σας και τις σχέσεις σας. Ακούστε τη φωνή της διαίσθησής σας που είναι αυξημένη. Μια έμπνευση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)