Ζώδια – Προβλέψεις για Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια – Προβλέψεις για Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου μπορείτε να πετύχετε θαυμάσια αποτελέσματα στην καριέρα σας μόνο αν είστε παθιασμένοι μ’ αυτήν. Αν πρόκειται να κάνετε “αγγαρεία” ίσως είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείτε την θετική ενέργεια της Σελήνης από τον Τοξότη για ευχάριστες περιπέτειες και αποδράσεις.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου πρόκειται να σας δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τις επιθυμίες σας. Η σκέψη και η κρίση σας είναι σωστή σήμερα κι αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Δίδυμοι

Η είσοδος της Σελήνης στο πολικό ζώδιο του Τοξότη από τις 9.58 το πρωί και για το επόμενο διήμερο ευνοεί τη σχέση σας με το σύντροφό σας καθώς σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα και την αγάπη σας. Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου συνιστά αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη από το πρωί ευνοεί τις επαγγελματικές δραστηριότητες που πρόκειται να αυξήσουν τα κέρδη σας. Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου ωστόσο είναι πιθανό να δημιουργήσει μια ψυχρότητα στις σχέσεις σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε πιο εξωστρεφείς.

Λέων

Η τύχη δουλεύει για σας σήμερα, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις για διασκεδάσεις και ψυχαγωγία και επιπλέον σας επιτρέπει να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή τα παιδιά σας. Αν πρέπει να εργαστείτε, η σύνοδος Ήλιου Κρόνου σας βοηθά να επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας ώστε να τα ολοκληρώσετε γρήγορα.

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου ευνοεί το ζώδιό σας και δημιουργεί μια νέα σταθερότητα στις σχέσεις σας. Παράλληλα όμως, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη ίσως είναι απαραίτητο να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι και την οικογένεια.

Ζυγός

Με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε κάποιο ηλικιωμένο μέλος της οικογένειάς σας ή να ολοκληρώσετε οικιακά καθήκοντα. Ωστόσο με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα βρείτε χρόνο για ευχάριστες συζητήσεις ή και ένα σύντομο ταξίδι.

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου σας επιτρέπει να κάνετε σημαντικές γνωριμίες ή συζητήσεις με ισχυρά άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη από το πρωί και για το επόμενο διήμερο, έχετε σημαντικές ευκαιρίες να βελτιώσετε τις αποδοχές σας.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιό σας στο οποίο θα παραμείνει το επόμενο διήμερο. Η δημοτικότητά σας αυξάνεται αυτό το διάστημα, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Το τρίγωνο που διαμορφώνει με τον Άρη είναι ιδανικό για ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας ή με δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν. Με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου επίσης μπορείτε να κάνετε ποιοτικές και οικονομικές αγορές.

Αιγόκερως

Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Κρόνο πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τους στόχους σας και να εστιαστείτε σ’ αυτούς. Προσέξτε μήπως μ’ αυτή την όψη υιοθετήσετε μια αυταρχική συμπεριφορά που θα δυσαρεστήσει τους γύρω σας. Η πορεία της Σελήνης από τον Τοξότη σας ίσως σας δημιουργήσει μια νοσταλγία.

Υδροχόος

Παρά το γεγονός ότι η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου αφυπνίζει την συνείδησή σας και σας δημιουργεί τάση για απομόνωση, η ταυτόχρονη είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη σας καλεί να δικτυωθείτε με κόσμο και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Δύο πραγματικά αντικρουόμενες επιρροές που ωστόσο θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε και να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Ιχθύες

Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη από τον τομέα της καριέρας με τον Άρη από τον τομέα των οικονομικών σας, είναι πιθανό να σας φέρει κάποια κέρδη, ωστόσο φαίνεται ότι η σήμερα δύσκολα θα ικανοποιηθείτε καθώς νιώθετε απαισιόδοξοι ως προς την επίτευξη των στόχων σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)